Basketball: At blive en Great point guard Tips

Har Glubsk Tenacity

Når du er vedholdende, har du et væld af mental sejhed. Du vil aldrig holde op. Det er det et område, der adskiller en god spiller fra en stor spiller. Du giver maksimal indsats hele tiden. Du ubønhørligt forfølge dine drømme. Du overvinde udfordringer og skuffelser. Du bliver ved med at opnå, uanset betingelserne. Din holdning er positiv og konsekvent over tid.

Master drible

Det siger sig selv, men en stor punkt vagt skal være i fuld kontrol over hans drible. Bolden bør være en forlængelse af spilleren selv. Du bør beherske alle de drible bevæger sig i Ball Håndtering Flytter sektion af webstedet.

Situationer

Stor punkt vagter opmærksomme på situationsbestemte fordele såsom på frikast linje, under Jump bolde, eller blot under strømmen af ​​spillet. For eksempel, når en angribende hold har en gennemtrængende vagt med ingen at komme tilbage til defensiv balance, de ved at angribe hårdt og hurtigt på tælleren hurtigt pause.

Se Floor

Stor punkt vagter altid have deres hoved op og vedligeholde plenum vision på alle tidspunkter. De ser ikke en modstander eller blokke af 2 eller 3, de ser alle 10 spillere på banen, og forstå forholdet mellem hver af positionering.

Tempo

Stor punkt vagter kender deres egne team's optimale tempo for både angreb, forsvar, og i overgang. De ved, hvornår at fremskynde tempoet op eller langsom den ned.

Bly i praksis

Stor punkt vagter får deres hold forberedt psykisk for praksis og til spil. De ved, hvilke spillere der skal provokeres til at afhente intensitet eller koncentration og hvilke der er overgearet og skal beroliges.

Tal på forsvar

Stor punkt vagter taler konstant på forsvar hjælpe deres holdkammerater til at genkende potentielt farlige angrebspunkter ved deres modstander. De holder deres fokus overalt i løbet af et spil, og være opmærksomme på detaljer på næsten alle tidspunkter.

Kommuniker

Stor punkt vagter hurtigt og klart kommunikere play opkald eller ændringer både i offentligt retsmøde og om død bold situationer. De har også evnen til hurtigt at organisere et hold efter en offensiv opdeling mønster.

Assists

Stor punkt vagter sjældent vende bolden over på grund af tryk, og når de leverer en aflevering til en holdkammerat er det til et punkt tættest på den bedste position, hvorfra deres holdkammerat kan score. Ikke lejlighedsvis, men næsten hver eneste gang.

Team filosofi

Stor punkt vagter forstår helt en coach's (og dermed de team's) spiller filosofi fra top til bund, og hver ounce af energi og indsats sættes ud for at udføre denne filosofi. Jeg har set gode vagter, der står stor fysisk der konstant bryde ud af holdet filosofi skaber forvirring over team's offensive og defensive mål. Store vagter forstå, du kan ikke vinde, hvis alle roere ikke ro i samme retning.

Kend dine Scorers

Stor punkt vagter ikke kun vide, hvem der kan selv, men også hvor de er mest effektive på banen. Dit job er at sætte dine holdkammerater i stillinger, hvor de kan blive en succes.

Open Shot

Stor punkt vagter ikke skyde, hver gang de er åbne, men kan banke skuddet ned enhver tid de er åbne.