Zumba: Dans din vej til vægttab

Zumba dans er en aktivitet, der kan praktiseres i grupper på et fitnesscenter eller alene hjemme med en dvd, og det kan hjælpe dig med at nå dit vægttab mål. Denne type aerobic involverer dans, der vil engagere en masse muskelgrupper og tone dine mavemuskler. Desuden er zumba også som en sjov aktivitet, som typisk er usædvanligt for en aktivitet, der formodes at hjælpe dig med at tabe.

Zumba som en form for aerob Dance

Zumba er en form for aerob dans, der vil skifte langsomme og hurtige bevægelser og kan praktiseres af en bred vifte af mennesker i alle aldre og fitness niveauer. Øvelsen fungerer på de fleste muskelgrupper og kan gøre et stort stykke arbejde toning op mavemusklerne. Desuden vil Zumba dans også øge hjertefrekvensen, hvilket vil betyde, at der vil være vægttab. Den aerobic dans vil også styrke dine knogler og holde dit immunforsvar sundt, beskytter dig mod en lang række sygdomme.

En session af 45 minutters zumba dans kan brænde op til 350 kalorier, men det afhænger af intensiteten af ​​træningen. Zumba kan være tilgængelige for flere fitness niveauer, fra startere til mere avancerede. Men i løbet af en Zumba sessioner, kan studerende på alle fitness niveauer deltage, da de kan vælge for at udføre visse aktiviteter og springe dem, der kan kræve en højere fitness niveau.

Sidst men ikke mindst, zumba er sjovt og ita € ™ s udført med underholdende musik. Denne aktivitet udføres i en gruppe indstilling, og ita € ™ s også en chance for at interagere med mennesker.

Historien om Zumba

Zumba har eksisteret i en årrække, men begyndte at få status sammen med en colombiansk danser og koreograf ved navn Beto Perez, der begyndte at indlede folk i denne dans i USA. I øjeblikket er Zumba klasser tilgængelige i over 30 lande, og der er mange dvd'er til rådighed.

Hvorfor du bør vælge Zumba

Zumba er en sjov dans, og det er en gruppe aktivitet, der vil hjælpe dig med at nå dine fitness mål. Du vil være i stand til at bevæge sig og du vil også have det sjovt, hvilket er meget vigtigt at holde dig på sporet. Nogle mennesker, der har sluttet Zumba klasser siger, at klassen er mere som en fest, ikke en workout program.

Zumba vil også give dig energi og motivere dig til at fortsætte, indtil du mister al den vægt, du ville og forme din krop, toning dine muskler. Zumba kan også have følgende fordele:

  • Sænker blodsukker
  • Sænker kolesteroltallet
  • Øger blodcirkulationen
  • Forhindrer hjertesygdom
  • Kan reducere eller forebygge fedme
  • Øger energi niveauer
  • Mindsker stress
  • Fremmer god balance

Så hvis du er fristet til at bruge dansen til at tabe sig, vælge en underholdende type træning såsom zumba. Alt du behøver er nogle workout tøj, og du kan tilmelde dig en zumba kursus i dit område.