Zorba Mastiff

Zorba Mastiff

Du har måske set nogle store hunde før, men chancerne er du har aldrig set noget tæt på størrelsen af ​​Zorba Mastiff. Læs om denne legendariske gigant, og se, hvordan han stakke op mod andre store racer.

Mød Zorba Mastiff

Når det kommer til en kombination af vægt og højde, Mastiff er svært at slå i form af ren og skær masse. Saint Bernards kan være i stand til at nå en større størrelse, men mange ikke nå toppen af ​​deres imponerende omfang.

Den amerikanske kennel klub standard stater den mandlige Mastiff bør være mindst 30 inches høj ved skulderen, og har en muskuløs, heavy-udbenet instans, der er proportionalt med sin højde. Mange Mastiffs gennemsnit op til 190 pounds, men det er ikke usædvanligt, at disse giganter til at veje ca. 225 pounds ved fuld modenhed. Men en hund kommer sammen en gang imellem, der overrasker selv de mest garvede store hund entusiaster. På dette notat, er det tid til at opfylde Zorba.

Ifølge Pedigree.com, Zorba er en legende blandt giganter. Han var en engelsk Mastiff, der var så massive han tjente en plads i Guinness Book of World Records. Hans statistik er næsten utroligt.

  • Vægt: 343 pounds
  • Højde: 37 inches på skulderen
  • Længde: 8 fod, 3 inches lang

Stående på bagbenene, ville Zorba have væksthæmmede den højeste basketballspiller i NBA nogensinde er produceret!

Andre Guinness Record Indehavere

Zorba Mastiff er utrolig imponerende, men han er ikke den eneste kæmpe hund til at gøre i rekordbøgerne. Tjek nogle flere rekord indehavere.

Cloe Mastiff

En anden Guinness rekordindehaver, Cloe var en massiv Mastiff fra Tibet, som var en af ​​de tungeste nogensinde. Med en vægt på en kæmpestor 365 pounds, Cloe stod 38 inches høj ved skulderen og målte 8 fod, 5 inches fra næse til halespids. Ved en alder på otte år gammel i 1989, blev han siges at have været på størrelse med en stor æsel.

Gibson for Great Dane

Masse er én ting, højde er en anden. Indtil 2009 Guinness 'rekord holder til højden var Gibson, en Harlequin Great Dane, der stod en utroligt 42.2 inches høj ved skulderen. Denne fantastiske dyr var omkring 7 meter høj, da han stod på bagbenene!

Giant George

Som af 2011, en blå Great Dane ved navn Giant George var Guinness rekord holder til højeste hund. Ifølge GiantGeorge.com blev George højde målt ved 43 inches. Han vejede også ind på en kæmpestor 245 pounds.

Heaven Sent chihuahua

Bare for sjov, sammenligne Zorba og disse andre store hunde til en af ​​Guinness 'mindste levende hunde af rekord. Heaven Sent Brandy var en Chihuahua der målte kun 6 inches i længden fra spidsen af ​​næsen til spidsen af ​​halen.

Sylvia Yorkshire Terrier

Nu til den mindste hund nogensinde. Sylvia Yorkshire Terrier var blot 2,5 inches høj, 3,5 inches lang og vejede kun 4 ounce. Dette ville gøre hende nogenlunde størrelsen af ​​Zorbas næse! Hendes levetid blev kort; hun var kun to år gammel på tidspunktet for hendes død i 1945.

Sammenlign Zorba til Big Hunderacer

Store hunde kommer i alle forhold; nogle er højere, nogle er tungere og nogle er en massiv kombination af de to. Til store hunde-elskere, er større som regel bedre. Sammenlign de gennemsnitlige størrelser af nogle af de største hunderacer i alle til Zorbas størrelse, og du vil se, hvorfor denne hund var så usædvanlige.

Gennemsnitlig størrelse store hunderacer
Race Højde Vægt
Bullmastiff 24-27 " 100-130 lbs.
Great Dane 30-32 " 105-120 lbs.
Irsk Ulvehund 30-32 " 105-120 lbs.
Mastiff 28-30 " 175-190 lbs.
Neapolitan Mastiff 24-31 " 110-150 lbs.
Newfoundland 26-28 " 100-150 lbs.
Rottweiler 22-27 " 90-130 lbs.
Saint Bernard 28-30 " 150-200 lbs.

Disse racer udgør en del hund ved nogens standarder, men husk det er kun gennemsnitlige størrelse intervaller. Nogle enkelte hunde kan være lidt mindre end deres ideelle racens standard, mens andre nå langt ud over race forventninger. Det er disse giganter, der ofte finder vej ind i offentlighedens søgelys.

Hvordan ser fremtiden Hold?

Zorba var bestemt en imponerende hund, og han er sikker på at gå over i historien som en af ​​de største hunde nogensinde. Men du er nødt til at spekulere på, hvad fremtiden bringer. Hvilken race vil producere den næste gigant at forbløffe alle? Hunde-elskere vil bare nødt til at vente og se.