Zoo Karriere

Zoo Karriere


Der er en hel zoo karriere derude - mange er indlysende, men nogle kan ikke være.

Om Zoo Karriere

Hvem ville ikke ønsker en zoologisk karriere? Det er sværere at få et job i den zoologiske have, end du måske forestiller dig, men. Da så mange mennesker elsker dyr og ønsker at arbejde med dem på fuld tid, er det område, konkurrencedygtig. Uddannelse og erfaring er most. Afhængigt af det område, du gerne vil komme ind, skal du måske til at studere biologi, matematik, gartneri, zoologi, eller adfærdsmæssige videnskab for at få jobbet af dine drømme. Undersøgelse hårdt og få erfaring fra en dyrlæge kontor, Humane Society, eller gård, for eksempel, før du anvender på en zoologisk have.

Du kunne starte ud at arbejde i en gave butik eller sælger fødevarer i zoo for at få din fod i døren, men erfaring og en universitetsuddannelse er virkelig de mest værdifulde aktiver, du kan tilbyde, når du en dag ønsker at passe dyrene.

Animal Health Care og Zookeeping

Animal sundhedspleje og zookeeping omfatter næsten alt, der holder dyr, trygt og sikkert. De, der vælger zoo karriere inden for dyresundhed pleje og zookeeping felter kan fodre dyrene, sørg for at de synes at være det godt, rense deres boligområder, og indsamle prøver til laboratoriet. De, dyresundhed pleje også gøre en smule observation, journalføring og training.Managers og kuratorer i denne kategori har myndighed til at vælge, hvilke dyr vil komme til zoo, hvilke af dem til at sende væk, hvilke at avle, og også arbejde på udstille designs, og skriftlig pleje politikker for dyrene. Derudover de forvalter personale og hjælpe med at tage sig af dyrene.

Dyrepassere også fungere med andre eksperter på området for at hjælpe med at bevare levesteder og beskytte truede arter, så de oplyse offentligheden om, hvad der skal gøres for at redde de levesteder og dyr. Nogle foretrækker at holde en hovedsagelig generel viden om mange forskellige typer af dyr, mens andre vælger at specialisere sig i en bestemt art.

Havebrug

Midt i alle de eksotiske dyr, planter ofte går ubemærket hen. Nogen har dog at vide, hvordan at tage sig af dem og holde dem ser sund. De, der arbejder med planter i den zoologiske have skal vide, hvilke planter er gode for æstetik, skygge, mad til dyrene, eller en kombination. Dem med en karriere i gartneri i zoo nødt til at sørge for vandingssystemer får vand til planterne; trimme træer, plante buske, blomster og træer; og endda trække ukrudt.

Hvis du er interesseret i ledelse og planter, så glem ikke om tilsynsmæssige muligheder. I denne position, vil du ikke kun være ansvarlig for dit team, men du bliver nødt til at arbejde sammen med andre eksperter på området bedst planlægge opstillingen af ​​havens planter, og lære at holde dem sunde.

Uddannelse og forskning

Når en zoo synes at have en rytme og balance, der gør det til at fungere, det er fantastisk, men forskningen slutter ikke der. Nogen er nødt til at observere dyrene, registrere deres resultater, indsamle data med andre eksperter, og analysere de oplysninger, de har. I laboratoriet kan de, der gør deres zoo karriere i uddannelse og forskning afdeling befinder sig analysere blod eller andre prøver fra dyrene, der synes at være følelse dårligt, f.eks. De kan undersøge DNA-prøver. Der er mange muligheder inden for dette område alene, og det er en måde at nyde zoo atmosfære uden at være udendørs hele tiden.

For de mennesker,

Du kan arbejde i en zoologisk have og ikke arbejde med dyrene. Du kan hjælpe de besøgende eller ansatte, lave mad, arbejde i en gave butik, eller endda arbejde på begivenhederne personale. Ved indgangen til den zoologiske have, der er mennesker, der er der til at besvare spørgsmål, scanne billetter, sælge billetter og meget mere. Nogle zoologiske haver selv har guidede ture, så kyndige rejseledere er et must. I andre tilfælde er der behov for højttalere til særlige udstillinger.

Et sidste ord

Der er flere zoo karriere end kan i første omgang opfylder øjet. Men der skal overvejes for de fleste af dem, vil du have en universitetsuddannelse i et tilsvarende felt, og nogle erfaring med at arbejde med dyr, før du anvender. Zoo karrierer er utrolig givende, hvis du elsker dyr og ønsker dem til at genkende dig som en vicevært-eller hvis du nyde videnskab og ønsker at studere og hjælpe dyrene. Men de tager en masse planlægning, tålmodighed og vedholdenhed at erhverve.

Under alle zoo karriere, er det vigtigt at være medfølende og en god observatør. Ligegyldigt hvad din interaktion med dyrene er ligesom, vil du ønsker at være bekendt med deres personligheder og adfærd.