Youth Practice Fodbold Jersey

Youth Practice Fodbold Jersey


En ungdom praksis fodboldtrøje er blot en af ​​de mange stykker af sport habengut dit barn får brug for, hvis han kommer til at vove ind på fodboldbanen.

Nødvendig udstyr

Afspilning enhver form for ungdom sport betyder aptering dit barn i den rette gear. I nogle tilfælde er det Liga din søn eller datter, der deltager i kan tilvejebringe næsten alle de nødvendige udstyr til ham eller hende til at spille. Dog vil du sandsynligvis nødt til at købe mindst ét ​​stykke af outfit, og det er ofte den skjorte eller bukserne. I tilfælde af ungdom fodbold, er en ungdom praksis fodboldtrøje generelt kræves sammen med forskellige andre beklædningsgenstande og sikkerhedsudstyr, såsom følgende:

 • Helmet
 • Skulderpuder
 • Klamper
 • Mundstykke
 • Spil jersey
 • Praksis jersey
 • Spil bukser
 • Practice bukser
 • Sokker

Afhængigt af ligaen dit barn deltager i, kan der være endnu flere elementer føjes til denne liste. Mange ligaer give skulderpuder og hjelme, men kræver forældre til at købe de andre fornødenheder.

Coach præferencer for en ungdom Practice Fodbold Jersey

Din coach kan kræve hvert medlem af holdet til at købe den samme ungdom praksis fodboldtrøje, eller han kan fortælle dig at bare købe en praksis trøje i en bestemt farve. I nogle tilfælde kan han splitte holdet op, der kræver halvdelen til at købe en farve og den anden halvdel til at købe en anden farve for at praksis spil scrimmages. Hvis din træner kræver spillerne til at bære ens praksis trøjer, burde han allerede sørget for en specificeret sportsforretning at få disse trøjer på hånden for køb.

Hvorfor skal spillerne bære specifikke praksis trøjer hvis de blot er slidte på praksis? Mange trænere abonnerer på teorien om, at organisationen og enhed begynder på fodboldbanen, og de spillere, der ser ud som et hold vil fungere som et team.

Køb en Football Jersey

Selv hvis din coach angiver en bestemt trøje, vil du stadig have nogle beslutninger at gøre, når du vælger en praksis fodboldtrøje for dit barn.

 • Pasform: Må ikke bare antage, at du ved, hvad størrelse dit barn vil have på. Den bedste måde at få den perfekte pasform er at lade dit barn prøve trøjen, mens iført hans fodbold puder. Mens du ikke ønsker trøjen at være for stram, du ønsker heller ikke en masse ekstra materiale enten. Når dit barn sætter på sine puder, har ham prøve på hver trøje størrelse, der kan synes passende. Han bør rejse armene op og ned og fra side til side for at sikre sin vifte af bevægelse ikke hindres.
 • Størrelse: Et andet punkt at huske på er, hvordan dimensionering fungerer for trøjer. Da du skal bruge en trøje, der vil rumme puderne komfortabelt, kan du ikke brug for at købe en størrelse, der svarer til din søns skjorte størrelse. For eksempel er mange ungdom XL trøjer er faktisk næsten identisk i størrelse til en voksen lille. Hvis du ikke kan finde en XL trøje, så overveje at købe en voksen lille i samme stil i stedet. Husk, at dette ikke altid holder stik, men så hvis du bestiller online, være meget opmærksomme på eventuelle tilgængelige dimensionering diagrammer.
 • Holdbarhed: De fleste trænere foretrækker deres spillere til at købe mesh praksis trøjer. Hvis dette er tilfældet for dit barn, og du har et vist spillerum over, hvor at købe hans praksis uniform, skal du sørge for at vælge en trøje, som er holdbar. Heavyweight polyester er typisk det foretrukne materiale, og se efter et koøje mesh design. Husk, at trøjen, du vælger, kan tjene et dobbelt formål. Når fodboldsæsonen er overstået, kan du barn stadig bære trøjen på en dag til dag basis eller endda som pyjamas.

Hvor kan jeg købe

Endelig i de fleste tilfælde, du bliver nødt til at købe en ny praksis trøje til dit barn. Brugte trøjer kan være svært at finde, og selv hvis du finder en, kan det ikke være i den bedste form. Men hvis du kan vælge din egen trøje og du virkelig ønsker at spare penge, så tjek butikker som Play It Again Sports, der sælger brugt sportsudstyr og tilbehør. Du kan også gøre en søgning på sites som eBay for gode tilbud. Endelig er der mange andre sportsudstyr websteder, såsom Sports Depot og selvfølgelig Hibbett Sporting Goods, der bærer en bred vifte af sportsudstyr, tilbehør og tøj.