Yogastillinger til Neck Pain

Yogastillinger til Neck Pain
Sun Salutation Sequence

For dem, der lider med kroniske nakkesmerter, yogastillinger for nakkesmerter kan yde nødhjælp. Jo oftere du praktisere disse rejser, jo mere din krop slappe af og slippe spændingen får din ømme hals.

Spændinger og Neck Pain

Følgende udgør udvælges til behandling spændinger-relaterede eller stress-relaterede nakkesmerter. Hvis din krop er lidt nogle traumer, såsom et fald eller en bilulykke, skal du holde fast i din sundhed udbyder og fysioterapeut til behandling af alle symptomer, herunder potentielle nakkesmerter.

Hvis du har en stressende job og / eller en stressende personlige liv, den menneskelige krop har en tendens til at "låse op". Muskler stramme, forhindrer den frie bevægelighed. Generelt strammere dine muskler, jo mere sandsynligt du er til at lide en skade i et mindre fald. Desuden permanent have strammet musklerne i den øvre ryg, skuldre og nakke, kan forårsage nakkesmerter og spændingshovedpine. Nogle yogastillinger kan hjælpe med at lindre denne spænding, hvilket igen vil aflaste nakkesmerter.

Yogastillinger til Neck Pain

Følgende er specifikke yogastillinger at lindre spændinger i øvre ryg og halsområdet. Kontakt din læge i tilfælde af ekstrem smerte eller langvarig smerte. Nakkesmerter kan være et symptom på alvorlige sundhedsproblemer, som yogastillinger ikke kan behandle.

Modificeret Nedadgående Hund

En modificeret nedadgående hund, nemlig at placere dine hænder på en væg foran dig i stedet for på gulvet, kan hjælpe med at strække ud de øvre ryg og nakke muskler. Stå med fødderne direkte under dine hofter i en afstand fra en væg, hvor din torso og udstrakte arme pasform. Hvis du nødt til at bøje dine arme, før du rører væggen, du er for tæt på væggen. For maksimale resultater, skal du sørge for, at din ryg er helt flad (få hjælp fra en spotter om nødvendigt). Hvis du føler en ubehagelig stræk i ryggen på dine ben, holde dem let bøjet.

Sukhasana Neck Stretch

Brug af pranayama teknikker og små hals strækninger kan have en stor indvirkning på mindre nakkesmerter. Sid behageligt og sørg for, at din ryg er lige og dine skuldre er lave. Luk øjnene og inhalere dybt. På udånder, bringe din hage ned til brystet, hvilket skal producere en behagelig stretch i nakken. Hold dette for et par inhalerer og udånder, derefter vende tilbage til lige. En variant af dette er at skifte bringe din hage til brystet én gang, så vil din venstre øre til din venstre skulder, så vil din højre øre til din højre skulder. Sørg for at bo i den enkelte stilling i mindst et par inhalerer og udånder for at få maksimal afslapning og udspænding fordele.

Halvdelen Spinal Twist

Denne pose styrker og justerer musklerne i ryg og nakke (rygsøjlen). Dette udgør tilføjer også en dejlig stræk og er god til afslapning. Sid med det ene knæ krydsede oven på den anden, og løft knæet, så at mund mageligt kan hvile på jorden. Dernæst arbejder i twist ved at placere armen modsat benet oven omkring knæet og placere den anden hånd på gulvet bag dig. Tving ikke Stræk, men arbejder i den forsigtigt. Gentag på den modsatte side.

Strap Shoulder Stretch

Ved hjælp af en yoga rem, holde det i begge hænder med armene forlænget lige over hovedet (at gøre dette kan gøres på en hvilken som helst stående eller siddende stilling, så længe din ryg er lige). Langsomt sænke dine arme og hænder bag ryggen, mens du holder remmen fast i dine hænder. Fremskridt med dette langsomt til en dejlig strækning.

Sun Salutations

Afslutning af sol hilsen serien anbefales til en bred vifte af lidelser. Ikke alene denne sekvens af yogastillinger styrke og strække stort set alle områder af kroppen, men det er en fremragende meditativ praksis. Du kan lære solen hilsen serien gennem denne sol hilsen slideshow. Lad ikke det antal rejser skræmme dig, øve denne serie et par gange om dagen, og du vil vide det, og nyde godt af det på ingen tid overhovedet.Nøglen til at løse nakkesmerter problemer henvender kropsholdning, muskler og spændinger. Yoga udgør for nakkesmerter kan hjælpe med alle disse, men prøv at være opmærksomme på din kropsholdning hele dagen. Sid ret op i bilen og sænke dine skuldre. Gør det samme, når man sidder ved en computer. Jo mindre skader du gøre for din ryg og nakke hver dag, jo bedre disse yogastillinger vil føle.