Yoga: Yoga kurser og Undervisere Tips

Q og A er en-OK

Den bedste yoga instruktører er glade for at besvare spørgsmål om de yogastillinger under en klasse, så længe du holde det på et minimum. Det er OK at spørge, hvis du ikke forstår, hvordan man skal placeres; du ikke ønsker at såre dig selv, fordi du gør noget forkert. Hvis du kan simpelthen ikke gøre en bestemt positur, såsom Lotus, spørge, "hvad kan jeg gøre i stedet for Lotus?", Og de fleste instruktører vil med glæde hjælpe dig.

Hvis du har mere detaljerede spørgsmål om, hvad stiller du kan øve derhjemme til at forbedre en bestemt række rejser, eller for at bidrage til at åbne stramme pletter såsom hofter og skuldre, så tal med din instruktør efter klassen er slut.

Være høflig: ikke forårsager Distraktioner Til ører og næse

Når yoga klasse begynder, skal du ikke tale med dine naboer. Der vil være tid til at chatte, når klassen er slut. Yoga handler om aktiv fokus, selvom der kan være en udfordring, hvis klassen er overfyldt eller hvis det finder sted i en sektioneret startområdet af et motionscenter, hvor du kan høre støjen fra motionscykler og Stepmaskine maskiner. Brug alle distraherende lyde som udfordringer for dig at forbedre dit fokus og blokere dem ud, og gøre en endnu større indsats for at vende opmærksomheden indad og vurdere, hvordan din krop føles på en given dag. Lyt til instruktøren og fokusere på hans eller hendes stemme og retninger for at blokere ud andre lyde.

Brug din sunde fornuft om dufte. Fordi mange yoga klasser indebærer øvelser inden for en fod eller så af andre, være venlige over for dine naboer og undgå at bære tunge dufte, såsom parfume eller aftershaves til en yoga klasse. Deodorant er værdsat, selv om.

Aktualitet Matters i yoga klasse

Når du deltager en yoga klasse, respektere din lærer og klassekammerater ved ankommer til tiden. For det første er høflig. For det andet, vil nogle fitnesscentre og yoga studios ikke lade du indtaster en klasse, hvis du ankommer endda et minut eller to efter det planlagte starttidspunkt, så faktor i tid nok, også selvom det betyder at tvinge dig selv forlade for klasse 5 eller 10 minutter tidligere .

De fleste yoga klasser sidste mindst en time, så sørg for at være forberedt og blokere tid nok. Medmindre det er en dire nødsituation, ikke forlader en yoga klasse tidligt. Hvis du får op til at forlade under den endelige afslapning, det er distraherende for dine klassekammerater og uhøfligt over for læreren. Hvis du ikke kan blokere ud tid til en klasse, så prøv at gå en anden dag eller praksis derhjemme med en yoga video eller dvd.

Kernebegreber: Belly I For Life

Under forløbet af enhver yoga klasse, så prøv at afsætte en del af dit sind til at trække navlen mod bagsiden af ​​rygsøjlen. De fleste lærere vil minde de studerende til at trække maven i løbet af forskellige positurer, men minde dig selv at gøre det, når du begynder at blive træt i en bestemt stilling. Ikke alene vil det distrahere dig fra din hårdtarbejdende arme og ben, men også trækker din mave i kan hjælpe dig med at få dybere ind i en positur. Plus, arbejder du din kerne muskler, og stærke centrale muskler bidrager til en bedre kropsholdning og samlede fitness ikke kun for yogastillinger, men også for aktiviteter i dagligdagen.

Det bedste tidspunkt at tage yoga klasse

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage en yoga klasse? Der er fordele for morgen, dag og nat tid klasser. Tidlig morgen yoga - ofte holdt omkring solopgang - er en fantastisk måde at åbne dine kanaler og starte dagen. Under en eftermiddag afmatning, en yoga klasse er en perfekt pick-me-up, og helt sikkert bedre for dig end en candy bar! Du bør dog være opmærksom på, at efter en yoga klasse krop og sind ikke kan være i den bedste tilstand til at deltage i et vigtigt møde eller møde en deadline. Sørg for at give tid efter klasse, indtil du ved, hvordan du vil tilpasse sig til yoga. Aften eller nat tid klasser er ideelle til at sætte dig ind i en tilstand af afslapning, der vil tillade dig at have en dyb og rolig søvn.

Fordele

Den bedste måde at begynde en yoga praksis er med en kvalificeret instruktør, enten i en gruppe klasse eller en en-til-en session.

En instruktør vil vise dig, hvordan man korrekt bringe dig selv i en positur, samt korrekt metoder til at komme ind og ud af stillinger. Instruktørerne kan også hjælpe eleverne med at forstå korrekt vejrtrækning teknikker.

En EF i yoga

Mange af os bruger så meget tid på at arbejde, at vi sjældent har mulighed for at møde og interagere med andre på en produktiv måde. Yoga er en fantastisk måde at opbygge et professionelt eller socialt netværk i dit samfund. Yoga er en individuel praksis, sandt, men samfundet kan findes, når du omgiver dig med andre på den samme vej. Fordelene er ikke kun social, dog. Nogle medlemmer af din klasse kan ønske at mødes uden for studiet for at dele viden om deres praksis. Ved deling, kan du alle gøre din praksis bedre.

Hvordan at finde en lærer

Den bedste måde at finde en yogalærer er ved at få en henvisning fra en, du kender. Men det er ikke altid muligt.

Så her er nogle forslag:
1) Kig på de gule sider
2) Kontroller de lokale KFUM, fitnesscentre og voksenuddannelser
3) Surf på internettet

At finde en lærer via internettet er faktisk den sværeste simpelthen på grund af den enorme mængde af information på internettet. Så prøv de andre muligheder først.

Den fordel af yoga Studios

Hvis du ikke kan finde yoga på din gym eller lokalsamfundet center, kan du have bedre held lokalisere yoga studios i dit område. Studios er lidt anderledes end almindelige klasse lokationer. Mange studios specialisere sig i en eller to stilarter yoga. Hvis du har fundet en stil, der passer bedst til dine personlige behov, et studie er et ideelt sted at begynde eller fortsætte din praksis. På studiet er der flere niveauer af yoga som regel lært så du kan være sikker på, at klassen passer dit niveau. Klasser er normalt mindre for mere individuel opmærksomhed.

Spørgsmål til Ask

Du skal ikke være bange for at stille spørgsmål, når du finder en lærer eller klasse. Her er nogle eksempler:
* Er klasserne godt for begyndere?
* Hvad har du brug for at have på og bringe til klassen?
* Hvad er omkostningerne?
* Hvor blev læreren trænet?

Du vil opdage, at lærerne er som regel glade for at besvare spørgsmål. Nogle vil endda invitere dig til at observere en klasse før du tilmelder dig.

Yoga: En livslang Practice

Når du har fundet en yoga klasse, der passer dig, gør dit bedste for at deltage i mindst en gang om ugen. Dette vil få din krop og sind ind i en rutine. Yoga er en livslang praksis, der kræver konstant genoptagelse og læring. Den er ideel til at gå mere end en gang om ugen, hvis din tidsplan tillader. Når du har udviklet en base viden om asanas og pranayama teknikker kan du reducere mængden af ​​klasser du deltager. Uanset hvad, bør du også øve hver dag derhjemme til at blive smidig i sind og krop.

Søgning yogaklasser Online

At finde en yoga klasse er ikke så svært som du måske tror. Den nemmeste måde at finde en yoga klasse i din by eller byen er at søge online. Der er nu søgemaskiner tilgængelige i hele internettet, som giver dig mulighed for at indtaste din placering og finde alle de studier, skoler, ende selv sundhed klubber og fitnesscentre, der tilbyder yoga klasser. Nogle søgemaskiner også give dig mulighed for at komme ind i stilen i yoga, du ønsker at studere. Dette indsnævrer søgningen endnu mere, og giver dig den bedst mulige match til dine behov.

De sundhedsmæssige fordele ved Yoga Classes

Regelmæssig yoga klasser er til gavn for dit helbred. De dokumenterede sundhedsmæssige fordele ved yoga er talrige. Fra bedre luftvejssygdomme til forbedret fysisk styrke, vil din krop hurtigt vise tegn på et bedre helbred. Yoga er også kendt for at reducere eller eliminere lidelser i kroppen, såsom gastrointestinale problemer og endda søvnløshed. Desuden ens mentale sundhed forbedres som mag og en klarere sindstilstand udvikles over tid gennem meditation.

Yoga på Gym

Den bedste måde at blive fortrolig med en stil af yoga er at tage en yoga klasse. Hvis du er nybegynder, kan du generelt finde grundlæggende yoga klasser på din lokale gym. Dette er en glimrende måde at blive fortrolig med væsentlige stillinger og åndedrætsøvelser. De fleste klasser tilbydes på fitnesscentre har rod i Hatha yoga. Dog kan større gym kæder tilbyde en bredere vifte af yoga stilarter.

Besparelser Yoga Classes

En yoga studio kan tilbyde række klasser. Baseret på dit niveau af erfaring, kan du tage yoga klasser, der forbedrer din praksis. Hvad der er endnu bedre er, at oftere end ikke, behøver du ikke at købe hver klasse for sig. Regelmæssige praktikere kan købe blokke af klasser og spare penge. Nogle studios tilbyder endda ubegrænset gennemløb, så du kan tage så mange klasser som du vil, så ofte som du ønsker.

Yoga Etiquette

Klasse størrelser i yoga instruktion kan variere fra en-til-en instruktion til store grupper af mennesker alle praktiserende på én gang. Uanset din klassestørrelse, er der et par ting, du kan gøre for at være respekt for andre praktikere. > Kør til klasse i så rolig en tilstand, som du kan. Agitation og stress vil påvirke andre elever. > Undgå at bære parfume eller cologne. .> Når det er muligt, give dig selv og andre, så meget plads til at arbejde i> Vis tidligt op og komme i den rette tankegang - ikke haste ind i klassen sent eller frazzled> Hvis du ikke ved, hvad læreren taler om - - gestus til dem lydløst, så de kan komme over og hjælpe dig> Hvis du skal forlade gøre det stille og roligt, når alle arbejder sammen, er de sande effekter af yoga lettere nået.

Klasse Omkostninger

Bestemme, hvor meget en klasse bør koste virkelig vil afhænge af, hvor du bor, og hvor mange muligheder er tilgængelige.

Generelt klasser på KFUM og skoler koster mindre end private studios og motionsrum.

Fra personlig erfaring, kan jeg fortælle dig, at de gennemsnitlige omkostninger i mit område er omkring $ 10-15 per klasse. Sessioner på KFUM og voksent-uddannelser normalt kører i seks til otte uger. Klasser på fitnesscentre er ofte inkluderet i prisen på medlemskabet, men ikke tilgængelig for udenforstående. Private atelier priserne kan variere med niveauet for undervisning og klassestørrelse.

Yoga instruktører

Selvom yoga er en personlig, god yoga instruktion er afgørende for renheden af ​​dine studier. Gør forskning online eller i lokale publikationer at finde instruktører, der har omfattende uddannelse. Ideelt, kan du tale med andre, der har taget hans / hendes klasser og få personlig feedback om instruktørens færdighed. Når det er muligt, forsøge at arrangere et personligt møde med en potentiel instruktør. Dette er den bedste måde at se, om du både tilslutte og kan drage fordel af at arbejde sammen.