Yoga: yoga instruktører Tips

Forbedre din læreruddannelse med Lærlinge

En læreplads er en værdifuld del af yoga læreruddannelse og er et krav i nogle certificering programmer. Det er sådan her det virker ofte:

-Den Praktikant instruktør deltager en række klasser undervises af hans eller hendes mentor instruktør.

-Den Praktikant begynder med at lede klassen i de første par minutter af opvarmning-up rejser, og derefter den regelmæssige instruktør lærer mest af klassen.

-Over En periode på flere klasser, praktikanten efterhånden lærer mere og mere af den klasse, indtil han eller hun endelig underviser en hel klasse.

Denne proces giver den spirende instruktør for at lære, hvordan det føles at lede en klasse og hjælper dem til at ændre deres teknik. Den regelmæssige instruktør bemærker lærlingen, mens han eller hun er førende i klassen, og bemærker, om klassen forstår retninger og følger lærlingen vejledning. Instruktøren giver så lærlingen feedback, såsom om de skal tale højere, eller langsommere, eller om de bad klassen til at holde en anledning for lang, eller ikke længe nok.

Husk, at når du er certificeret som en yoga instruktør, behøver du ikke stoppe med en enkelt certificering for yoga undervisning. Du kan udvide dine kvalifikationer og blive certificeret til at undervise flere specifikke områder, såsom prænatal yoga.

Kend de rigtige sekvenser For Vellykket Yoga Undervisning

Nogle yogastillinger er forfriskende og nogle er beroligende. Den forfriskende bevægelser, herunder stående udgør som kriger serien, og afbalancering udgør som den stående storetåen udgør og halvmåne udgør, er gjort tidligere i klassen, mens siddende rejser og drejninger er færdig i slutningen af ​​en klasse.

Den rigtige yoga instruktion vil uddanne instruktører til at undervise rejser i et passende for at forebygge skader og maksimere fordelene fra hver udgøre.

Krigeren serien (virabhadrasana) er et eksempel på, hvordan rejser følge en progressiv rækkefølge efter sværhedsgrad.

Krigeren serien virker alle de store muskelgrupper: ben, ryg, skuldre og arme, men det er især godt til at åbne hofterne. Selv nybegynder klasser vil sandsynligvis indføre kriger I, og avancerede klasser vil omfatte kriger II og kriger III.

Opbevar disse punkter i tankerne, når krigere er en del af din yoga undervisning:

Warrior I: Square hofterne frem og forsøge at holde dem selv. Det hjælper at tænke på dine hofter som forlygterne på en bil.

Warrior II: Når du åbner ud til siden i kriger II, koncentrere sig om at holde hofter niveau og centreret. Læn dig ikke for langt frem eller for langt tilbage.

Warrior III: Fokus på ekstern rotation af hoften af ​​den hævede ben, holder begge arme hævet, og de stående ben så lige som muligt.