Yoga: Yoga Forsigtig Tips

Alternativer

Der er mange variationer til de fleste arbejdsstillinger. Hvis du oplever smerte eller ubehag på nogen kropsholdning, husk at stoppe straks. Tving ikke noget; du kan finde et alternativ.

Højt blodtryk

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, bør du ikke inverterede arbejdsstillinger.

Disse stillinger øger blodgennemstrømning og kan forårsage alvorlige problemer.

Inden du går i gang

Gravide kvinder bør altid rådføre sig med deres læge, før du begynder en yoga praksis.

Yoga kan hjælpe dig med at tilpasse sig de fysiske ændringer din krop i gennemgår, men det bør gøres med omhu.

Selv de, der var i gang med yoga før graviditeten bør diskutere fortsætte deres praksis med deres læge.

Lægens råd

Som med enhver ny fysisk aktivitet, hvis du har nogen eksisterende medicinsk problem eller tilstand, bør du konsultere din læge, inden en yoga praksis. Yoga kan synes enkelt, men disse udgør har en stærk effekt på dine muskler og indre organer. Hvis du har spørgsmål, bør du tjekke med din læge, før du starter.

Poses du ikke bør gøre

Mens yoga kan hjælpe dig med at tilpasse sig til de fysiske ændringer, du gennemgår under din graviditet, er der flere rejser, som du ikke skal gøre.

Hovedsageligt disse er inverteret arbejdsstillinger og dem, der placerer din vægt på din mave.

IKKE gøre: Bow, Cobra (eller syvende del af Sun Salutation), Plow, Peacock, Skulderstand og Hovedstand.

Ventetid

Yoga øvelser lægge pres på de indre organer. Så sørg for ikke at spise før praksis. Hvis du har spist et måltid, vente mindst to timer. Hvis du har spist en snack, vente 30 minutter til en time.

Heavy Flow

Under tungeste menstruationen, bør du ikke gøre yogastillinger. Hvis du gør det kan medføre tungere blødning på grund af presset stillingerne udøver på indre organer. I stedet fokusere på vejrtrækning og meditation på disse dage.

Undgå knæskade

For at undgå knæskade, når du laver yoga, skal du sørge for at holde knæene lige (især i stående positurer). Knæene skal være fremad i overensstemmelse med den ankel og fod. Lad dem ikke skubbe eller dreje indad eller udad.