Yoga: Yoga bøger, dvd'er & flere tips

Hurtig Yoga Information Fix? Prøv en Yoga Magazine

Hvis du rejser eller bare på udkig efter nogle afslappet læsning, afhente en kopi af Yoga Journal, nok den endelige yoga magasin. Du kan finde artikler om sundhed og ernæring, samt alle aspekter af yoga, herunder vejrtrækning, meditation og spiritualitet, samt artikler om, hvordan du får mest muligt ud af yogastillinger.

Yoga Journal omfatter regelmæssige kolonner om meditation og generelle sundhed samt tips til at forbedre dine asanas. Derudover finder du lister over yoga konferencer og workshops, samt information for lærere. Tjek deres hjemmeside, også på yogajournal.com, hvor mange artikler er tilgængelige uden et abonnement. Hvis du ønsker en gratis ugentlig dosis af yoga information, kan du endda abonnere på en ugentlig e-nyhedsbrev.

Bøger Giv Baggrund for begyndere

Selv i en alder af internettet, ikke undervurdere værdien af ​​at se på billeder og læse beskrivelser i en bog. For én ting, kan du holde bogen åben på gulvet, mens honing dine asanas derhjemme. Gennemse din boghandel eller bog hjemmeside som amazon.com og søge efter "yoga", og hvad andre vilkår interesserer dig, som "Bikram yoga dvd'er", "ashtanga yoga bøger", "yoga for børn," eller en yoga, du vil .

Hvis du vil have nogle grundlæggende baggrund for at hjælpe dig med at begynde eller forynge en yoga praksis, så prøv disse:

Yoga For Dummies: Typisk for "for Dummies" -serien, denne bog er omfattende og indeholder tips til at forbedre din form specifikke udgør.

The Complete Idiot Guide til Yoga, Illustreret. Denne bog er i sin 4. udgave, og er orienteret mod begyndere med forklaringer på forskellene mellem rejser uden at være truende.

Brug Music Design din egen praksis

Hvis du er en mere avanceret yoga praktiserende læge, og du føler, at du er træt af de samme yoga videoer og dvd'er, så prøv dette: Afspil videoen eller DVD med lyden fra og afspille dit eget valg af motiverende musik som akkompagnement. Hvis du er fortrolig nok med rækkefølgen af ​​rejser på DVD eller yoga video, bør du ikke virkelig har brug for at se det omhyggeligt, blot blik på skærmen med jævne mellemrum, hvis du ikke kan huske rækkefølgen.

Opret en Opmærksom Space For At-Home Yoga

Hvis du praktiserer yoga derhjemme ved at følge en yoga video eller yoga DVD, så sørg for at du har plads nok til at sprede din yogamåtte og at du har nok plads til at vende 360 ​​grader uden at ramme nogen møbler, planter eller andre husholdningsartikler. Ideelt, flytte så meget daglige husholdning rod væk fra dit synsfelt, som du kan, så kan du fokusere på din praksis.

Før du starter

Når du prøver en ny yoga video, husk at se det hele vejen igennem, mindst én gang, før du bruger den til praksis.

Du vil være i stand til at se stillinger og tempo i programmet, hvilket vil gøre det lettere at følge. Du kan også undgå skader, der kan opstå fra at gøre ukendte bevæger sig for hurtigt.

Audio Instruktion

Der er mange lydbånd og cd'er til salg, der giver baggrundsmusik og instruktion om arbejdsstillinger. Disse er nyttige værktøjer til at bruge derhjemme.

Én forsigtighed er, at de er bedre egnet til en person, der er allerede er bekendt med yoga. Disse lydprogrammer giver ikke visuel instruktion og kan være svært for begyndere.

Begyndere bør altid overveje en levende instruktør / klasse som den bedste kilde til læring.

Læring Yoga gennem video

En af de bedste måder at lære om forskellige former for yoga er at se en yoga video. Visning af videoer er en vidunderlig måde at gøre forskning og opdage hvilken form der er bedst for dig. Du ønsker måske at leje forskellige yoga stil videoer og prøve dem derhjemme først. Når du finder en stil - eller stilarter - der passer dig, købe de videoer, så du kan fortsætte din praksis på egen hånd ..

Shopping For yoga undervisning Videos

Som det er med at finde en god yoga klasse, er det vigtigt at sammenligne shop, når de søger yoga instruktionsvideoer. Husk på, at nogle af de videoer er ikke fuld længde klasser. Der er videoer, der fokuserer på en bestemt teknik. For eksempel nogle videoer tilbyde teknikker vejrtrækning alene, så du kan være bedre forberedt i din fulde praksis. Shop omhyggeligt, og du vil være sikker på at få den video, du har brug for.

Visuel instruktion

Ligesom næsten alle andre form for motion, yoga videoer er meget almindelige. Du kan finde dem til leje eller salg på de fleste video-butikker. Dette er især tilfældet, da yoga bliver stadig mere populære, især for en aldrende befolkning.

Videoer er gode værktøjer til hjemmet praksis. De giver visuel og audio instruktion, og hjælpe eleverne med at lære timing (f.eks hvor lang tid at holde en anledning). De kan også give et komplet program af arbejdsstillinger gjort i rækkefølge.

Baggrundsmusik

Øve til en form for baggrundsmusik er meget behageligt. Det kan hjælpe dig slappe af og fokusere.

Der er bånd og cd'er, der markedsføres specielt til yoga. Men jeg synes, at "new age" musik i almindelighed er som regel den rigtige tone og tempo for min praksis.

Prøv en række forskellige stilarter og kunstnere. Din præference kan variere fra dit humør og hvad du øver.

The Best Yoga Video

Hvad er den bedste yoga video til rådighed? Heldigvis er der ikke rigtigt noget svar på det spørgsmål. Med populariteten af ​​yoga i Vesten, er flere og flere videoer bliver produceret af velrenommerede udøvere og instruktører. De valg kan virke skræmmende, men i virkeligheden valg er en positiv ting. Alle har forskellige behov, og det brede udvalg giver dig mulighed for at finde den video, der er rigtigt for dig.

Yoga dvd'er er perfekt for rejsende

Er du på vej et parti? Ser mod en ferie, der vil tage dig væk fra din yoga klasse rutine? En af de bedste måder at fortsætte med at øve, når du er væk fra hjemmet er en yoga dvd. Let, nem at pakke, en dvd er en bekvem måde at have en klasse uden faktisk at være i en. Hvis dit hotel eller hvor er du bor ikke har en dvd-afspiller, overveje at bringe din bærbare computer sammen eller en bærbar dvd-afspiller.

Up-to-date information

Bøger og bånd er gode kilder til information om yoga filosofi og arbejdsstillinger. Men den bedste måde at holde dig opdateret om nye tanker og innovationer i yoga (ja! Der er nye ideer i yoga) er gennem magasiner.

Magasiner også rådgive om teknik, klasser og konferencer, samt interessante og informative artikler om relaterede emner.

Yoga og Pilates

Det er allerede kendt, at yoga og pilates har meget til fælles. De yoga asanas er meget lig de strækninger i Pilates. En af de bedste måder at få fordelene ved begge er at købe en yoga og pilates video. Mange af disse instruktions værktøjer er gearet til at indarbejde vejrtrækning og strækøvelser for at forbedre din styrke og generelle sundhed. Også, som du udfører disse øvelser, er du i stand til at udvikle den meditational aspekt af yoga i privatlivets fred for dit eget hjem.

Sampling Music

Hvis du har kabel-tv, kan du være i stand til at finde musik, du kan lide gennem en ny serie af kabel musik stationer nogle systemer tilbyder. Disse er ikke ligesom MTV eller VH-1. De er kanaler, hvor du kan vælge en type musik og lytte til den, mens en statisk skærm viser navnet på nummeret, kunstnerens navn og album. Ofte er der også et billede af albumcover også - en stor fordel i forhold radio, hvor du måske ikke engang være i stand til at få den titel eller kunstner i en sang, du kan lide.

På min kabelsystem, en station kaldet "Soundscapes" spiller musik, som jeg finder er velegnet til yoga eller afslapning. Jeg tror, ​​at dette er en fantastisk måde at opdage nye kunstnere eller album, før de køber noget.

Valg af videoer

Den vigtigste ting at huske om videoer er, at du bør vide lærerens kvalifikationer. Ligesom med levende instruktører, hver video instruktør er unik.

Hvis det er muligt, se en video, før du køber den. Der er mange gode, billige videoer tilgængelige. Du bør være i stand til at finde en der passer til din stil og evne.

Min personlige præference er at bruge videoer som supplement til en levende praksis. Men mange er også velegnet til en nybegynder, der ikke kan finde en lokal klasse.

Yoga Klasser på Home

Væsentlige, alle yoga stilarter pege dig i retning af selvudvikling og genoprettelse af forbindelse til universet. Det ville være ideelt at kunne tage mange forskellige klasser og blive velbevandret i forskellige stilarter yoga. Dette kan blive dyrt, men - for ikke at nævne ubelejligt. Måske yoga klasser er ikke tilgængelige, hvor du bor. I dette tilfælde kan købe forskellige yoga DVD eller videoer være din bedste løsning. På denne måde kan du øve forskellige yoga stilarter i dit eget tempo og på din egen tid.

Erfaringer niveauer

Nogle videoer markedsføres til specifikke færdighedsområder niveauer (nybegynder, avanceret, etc.), men disse niveauer er ikke altid hensigtsmæssigt.

Må ikke modet, hvis en "nybegynder" videoen er for svært for dig. Det kan ikke være rigtigt for alle, på dette niveau. Få en anbefaling eller leje en video når det er muligt, før du køber den.

Visuel instruktion

Du kan gå ind i næsten enhver boghandel og finde en lang række bøger om yoga. Disse er nyttige redskaber, især dem, der omfatter billeder og tekst. De tilbyder mulighed for at se en person stillet i korrekt justering, og evnen til at læse en grundig beskrivelse af stillingen.

Husk på, at der er forskellige stilarter af yoga. Du kan finde små variationer i beskrivelser og kropsholdning navne afhængigt af stil forfatteren præsenterer.

Efter min mening, bøger er ikke en erstatning for levende undervisning. Selvom du kan lære meget af en bog, bør det anvendes som supplement til din live instruktion ikke erstatte den.

Yoga bøger, dvd'er og meget mere

Selv i en alder af internettet, ikke undervurdere værdien af ​​yoga bøger. Yoga bøger giver en baggrund for begyndere og mere information til avancerede yoga studerende og undervisere. Uanset om du praktiserer yoga derhjemme eller deltage i en klasse, eller begge dele, ser på billeder og læse beskrivelser i en bog kan hjælpe med at forbedre din forståelse af en pose, når din instruktør forklarer det. Og du kan holde bogen åben på gulvet, mens honing dit derhjemme praksis. Du kan finde et bredt udvalg af yoga bøger, der dækker generelle yoga basics eller specifikke typer yoga, såsom yoga for graviditet eller yoga for børn.

Der er også yoga videoer eller yoga dvd'er til at matche enhver medicinsk problem eller særlig interesse.

Du kan finde en instruktions yoga bog, yoga video eller yoga DVD, der fokuserer på specifikke sundheds- eller medicinske problemer, herunder yoga for astma, yoga for arthritis, yoga for rygsmerter, og endda yoga for frugtbarhed.

Selvfølgelig kan du finde mange valgmuligheder for Yoga videoer yoga dvd'er til en grundlæggende yoga praksis, der passer til enhver evne niveau, også. Tjek Gaiam s fremhævede instruktører, såsom Seane Corn, hvis Vinyasa Flow Yoga 2-DVD-sæt indeholder både begyndere og avancerede bevægelser. Gennemgå de valg, prøve et par, og du vil finde dem, der fungerer for dig.