Yoga: Yoga & afslapning Tips

Hvorfor

Afslapning er en vigtig del af enhver god yoga praksis.

Afslapning før du begynder, vil hjælpe dig med at få ind i den rette sindstilstand. Tag et par minutter til at slappe af mellem hver serie af stillinger for at hjælpe re-center selv og mærke fordelene ved stillingerne du har gennemført.

Efter min mening afslapning i slutningen af ​​praksis er afgørende. Det giver dig mulighed for at høste fordelene af sessionen, og at klar dit sind og krop til andre aktiviteter.

Afslapning er en af ​​de mest underholdende og gavnlige dele af min yoga praksis. Det hjælper med at berolige mit sind og lindre stress af daglige levende.

Hvad er det?

Meditation er den syvende stat, eller lemmer, yoga - Dhyana. Det er forsøget på at nå ren bevidsthed.

At meditere, er du nødt til at berolige sindet og fokusere på et bestemt objekt eller ord. For eksempel kan du have hørt om folk, der siger, "Om" kontinuerligt under meditation. Dine øjne kan være åben eller lukket. Det vigtige ting at huske er, at dit mål er at nå denne tilstand af "ren bevidsthed", når du mediterer.

Fordele

Vidste du, at meditation kan hjælpe lavere blodtryk? Det kan. Faktisk kan praktisere meditation også hjælpe dig med at håndtere stress.

En stor ting at gøre, når du føler dig stresset (og måske det blodtrykket stiger) er at stoppe, gå alternativ stille, tage et par dybe indåndinger, og meditere. Det vil gøre underværker for dig. Du vil føle dig afslappet og forfrisket.

Posture

Du har sikkert set folk meditere i hvad der er kendt som Lotus Pose. Det er her, du sidder på gulvet, i skrædderstilling position, med fødderne hvilende på toppen af ​​lårene. Hands normalt forsigtigt hviler på knæene.

Men dette er ikke absolut nødvendigt. Avancerede studerende er komfortable i Lotus Pose, og det er passende for dem. Begyndere, på den anden side, kan finde en enkel cross-legged position meget mere komfortabel.

Før, under og efter

Afslapning er en vigtig del af enhver god yoga praksis.

Du bør forsøge at gøre det muligt for et par minutter, før du begynder at slappe af og komme ind i en ordentlig tilstand i sindet.

Du bør slappe af mellem hver serie af stillinger for at hjælpe re-center selv og mærke fordelene ved stillingerne du har gennemført.

Du bør give mindst 10 minutter i slutningen af ​​din praksis til at slappe af, høste fordelene af sessionen, og at klar dit sind og krop til andre aktiviteter.

For mig, afslapning er en af ​​de mest underholdende og gavnlige dele af min yoga praksis. Det hjælper med at berolige mit sind og lindre stress af daglige levende.

Hvad er "Afslapning?"

Du kan undre, hvorfor "afslapning" er identificeret som en bestemt del af yoga. Må ikke vi alle ved, hvordan man slappe af allerede? I yoga, afspænding er den måde, du klare dit sind af hverdagens tanker og distraktioner. Før du begynder, det gør jer klar til praksis. Når du slappe af mellem serie af stillinger, det giver dig mulighed for at holde pause og ny energi, før den næste serie. Ved slutningen af ​​din session, yoga hjælper dig med at forberede sig til at vende tilbage til hverdagen. Jeg har konstateret, at de "afslapning" under min yoga praksis ofte bærer ind i mine andre daglige aktiviteter. Jeg er mere rolig og selvsikker; små problemer og distraktioner ikke gider mig.

Meditation og yoga

Du behøver ikke formelt meditere som en del af en yoga praksis. Så du skal ikke forveksle "afslapning" i yoga med meditation. De er adskilte, men gratis ting.

Meditation kan ske alene eller en del af en yoga praksis. Beslutningen er din.

Flere Poses

Der er rejser, bortset Corpse Pose, som du kan bruge til afslapning, for eksempel mellem backbends du bør hvile fuldt udvidet i bugleje (sortering af en omvendt Corpse Pose), og Barnets Pose også fungerer godt for nogle mennesker.

Husk nøglen for en lempelse udgør, er, at du ikke føler nogen stress eller stamme i dine muskler. Hvis du gør, så prøv en anden stilling.

Barnets Pose

Den traditionelle Barnets Pose er ubehageligt for nogle mennesker, især begyndere. Men der er mange variationer.

For eksempel kan du skille dine ben, hvis du trykker brystet i dit lår er ubehageligt; eller hvis placere din pande på gulvet er svært, så brug en pude eller sammenfoldet tæppe til at støtte dit hoved.

Grundlæggende

Corpse Pose er det mest grundlæggende afslapning kropsholdning. Det giver dig mulighed for at jævnt slappe alle dine muskler uden stress eller stamme.

Husk at forsigtigt slappe af og lad din krop synke ned i gulvet. Må ikke spændt nogen af ​​dine muskler.

Jeg finder det nyttigt at begynde med at strække begge arme og ben, indtil de er helt ude, og derefter lade gå i Corpse Pose.