Yoga Timere

Yoga Timere


Yoga timere giver dig mulighed for at holde styr på, hvor længe du praksis yoga. Disse kan være særlig nyttige værktøjer til meditative former for yoga, hvor du ser et ur er bare ikke en mulighed. Du kan også holde styr på, hvor længe du gør bestemte bevægelser, når du laver mere aktive former for yoga. Ligegyldigt hvilken form for yoga du laver, er der en yoga-timer derude, der lever op til både dine behov og dit budget.

Overvejelser

Der er to typer af yoga til at overveje, stort set, når de søger en yoga-timer. Mere aktive former for yoga, hvor du udfører faktiske positurer tillader dig at se på timeren under en session. Mere passiv former for yoga kræver, at du koncentrere sig om andre end ure ting. Der er således forskellige funktioner til at overveje, når de søger en yoga-timer. Hvis du gør begge former for yoga, kan du finde det lettere at få en yoga-timer, der kan hjælpe dig med begge stilarter.

  • Aktive Yoga Timere: Aktive yoga timere giver dig mulighed for at holde styr på, hvor længe du udfører en teknik eller bevægelse. Disse yoga timere er lidt mere end et stopur, som du bruger til yoga. Du kan også købe en model, du har angivet for en bestemt tid, ligesom et vækkeur. Når tiden er løbet ned, uret nulstiller sig selv, slående kun én gang. Hvis du har en række af bevægelser til at udføre for samme tidsrum, det er den form for yoga-timer du ønsker.
  • Passive Yoga Timere: Passive yoga timere fungerer lidt ligesom et vækkeur. Men anmeldelsen lyden er mere diskret. For eksempel kan lyden være en blid klokke lyd. Andre enheder giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige toner.

Indkøb Yoga Timere

Der er mange steder at købe timere. Et par minutter brugt på din foretrukne søgemaskine vil finde en bred vifte af muligheder for at købe en model online. Sporting butikker varer er et andet sted, du kan købe en yoga-timer, da mange af disse har nu en afdeling med yoga måtter, yoga bukser og andre yoga tilbehør. Der er interesseret i at støtte lokale erhvervsliv kan forhøre sig om timere på lokalt yoga studio. Nogle steder kan man købe timere nævnes:

  • QVC: En af USAs mest populære kabel shopping netværk har også en hjemmeside. Du kan købe en yoga-timer på denne hjemmeside for $ 25. Kombineret shipping er til rådighed for folk, der gerne vil bestille flere varer. Timeren kommer i et kit med en mat og en dvd.
  • Gaiam: Denne hjemmeside har specialiseret sig i produkter til yoga og en sund livsstil. Du kan købe Enso Clock Pearl. Denne timer er en højere-end-timer, der gør det muligt at vide, hvor længe du har haft en position. Du kan købe Enso Clock Pearl for lige under $ 100.
  • Colonial Medical: Dette medicinske levering butik sælger også yoga forsyninger, herunder timere. En timer på sitet kommer med funktioner som en indbygget termometer og klokkespil, samt giver dig mulighed for at indstille din egen tid til rejser. Timeren sælger for mindre end $ 10.
  • Yoga Redskaber: The Yoga Redskaber hjemmeside tilbyder en alsidig timer, som du kan købe for mindre end $ 10. Timeren tæller både op og ned.

Koste

Yoga timere er overraskende overkommelig. Fra januar 2001 kan grundlæggende yoga timere havde for under $ 20. Nogle hjemmesider sælger kits med måtter, dvd'er og en timer til under $ 30. På den høje ende, kan du betale $ 100 for en timer. Men der er ikke rigtig nogen funktioner du betaler for på $ 100, som du ikke kommer til at få på $ 20. Tænk på, hvor meget du vil bruge på en kvalitet stopur eller alarm og faktor, i din sammenligning shopping.

Timere er nyttige, men ikke nødvendigt

Husk, at du kan gøre yoga uden en timer, hvis du ønsker det. Det er ikke altid nødvendigt at købe en flok gear for at øve effektivt. Men, kan folk, der har brug for at passe en yoga rutine i en travl tidsplan finder, at en timer hjælper med at bevare sammenhængen. Yoga instruktører kan også sætte pris på hjælp af en timer i stedet for andre typer af ure.