Yoga i seng: Edward Vilga Interview

Yoga i seng: Edward Vilga Interview
Edward Vilga, skaberen af Yoga i Bed & Yoga for Suits.

Hvis du tror, ​​en konsekvent yoga praksis er svært at styre, vil Yoga for Suits og yoga i seng ved Edward Vilga helt ændre dit sind.

Vilga forstår lidt om tidsstyring. Som en yoga instruktør, populær foredragsholder, forfatter, instruktør og billedkunstner, hans filosofi om at opretholde en yoga praksis er at integrere den i dit liv på utallige måder.

LoveToKnow Yoga bad Vilga at dele sine synspunkter om at finde tid til dig selv. Han viser os, hvordan hvert øjeblik, selv lege med din hund, kan være en yoga øjeblik.

Yoga i seng: Edward Vilga Interview

Fortæl os om din personlige yoga rejse.

Det ser ud til yoga altid har været en del af mit liv. Jeg begyndte at læse yoga tekster på en virkelig tidlig alder. Jeg har stadig min oprindelige, $ 1,95 paperback kopi af Vishnu-Devananda bog, nu i komplette laser.

Denne bog og andre gav mig en introduktion til yoga filosofi og en følelse af stillingerne. Dette, kombineret med at være blevet rejst katolske snoede sig en dyb følelse af spiritualitet og filosofi ind i mit liv. Jeg har ofte spøgte, at jeg er "et alter dreng gået galt" -eller gået måske gået "rigtige" -det hele afhænger af dit perspektiv.

Jeg har en parallel karriere som kunstner-jeg er en forfatter / instruktør af film og teater, og også en offentliggjort forfatter-og selvom disse værker er ret forskellige, alligevel temaer transformation ofte løber gennem mine kreationer. For eksempel min debutfilm Dead Broke, leger med temaet karmiske forpligtelser, især hvad folk føler, at de skylder hinanden.

Kun i mine tidlige 30'erne begyndte jeg at fuske i offentlige yoga klasser. Selv om jeg var temmelig atletisk, var det ikke den fysiske praksis så meget, havde hægtet mig, men ideerne og måske mere præcist, de følelser, som yoga vakt i mig.

Men under en meget intens og vanskelig periode, jeg snuble i en yoga klasse på min motionscenter og befandt mig hooked for første gang på det fysiske praksis. Jeg havde faktisk altid været i stand til at gøre en hovedstand eller køre gennem beslutningsforslag i en Sun Salute, men dette var anderledes. Jeg tror, ​​jeg var klar til ikke kun en mere intens, informativ, fysisk praksis, men også en følelse af fællesskab og deling af hengivenhed. Det var ikke kun tiltalende, men også afgørende for mig. Lige når store områder af mit liv set deres dystre, fandt jeg enorm næring, udfordring, og måske vigtigst tilfredshed i klassen.

Hvornår har du beslutter dig for at blive en instruktør?

Yoga program på Crunch, min gym dengang, blev skabt af Dana Flynn, en fantastisk lærer, der, sammen med sin lige så fantastisk partner Jasmine Tarkeshi, grundlagde Laughing Lotus. Jeg blev straks tiltrukket af deres vibe af meget alvorlig, udfordrende yoga med en ufortyndet spiritualitet og enorm følelse af leg og sjov.

Jeg begyndte min læreruddannelse med Dana og Jasmine slutningen hale af denne vanskelige periode, mindre, fordi jeg tænkte på en karriere omdirigering og mere som en måde at intensivere min personlige praksis.

Vilga i en backbend Foto:. Jonathan Pozniak

Interessant, de færdigheder jeg har udviklet som instruktør lånt sig godt til undervisning. Der er mange paralleller mellem at arbejde med skuespillere, for eksempel, for at bringe dem til en anden følelsesmæssige plan at skabe en klasse, der transporterer folk (forhåbentlig) til en mere fredelig plan.

Når jeg begyndte at undervise, jeg kastet i, og nu har en blomstrende privat praksis i New York City og undervise på Laughing Lotus så godt. Følelsen der-og tilladelse til at være sig selv-er unik.

Opbygning af en konsekvent Yoga Practice

Du understrege, at "Sammenhæng er den vigtigste faktor i yoga." Hvorfor tror, ​​uanset hvor god yoga gør dem føler, at mange mennesker har svært ved at holde op med jævne mellemrum?

Det er den alder gamle spørgsmål: Hvorfor ved vi noget er godt for os, måske endda virkelig nyde det-men ofte holde sig til den mindre bemyndigelse valg?

Jeg forsøger at beskæftige sig med en række faktorer i mine bøger og dvd'er. Disse vil omfatte:

  • Intimidering. Ofte folk føler sig intimideret til selv starte yoga. Der er så mange billeder, der viser skønheden i yoga gennem vanskelige asanas og virtuose udgør. Jeg trives med en udfordrende praksis og personligt finder disse billeder inspirerende, men oftere end ikke 99 procent af befolkningen ser på dem og tænker, "Jeg kunne aldrig gøre det." Jeg har prøvet at lave yoga bøger og dvd'er, som hovedsagelig for alle. Når DVD afspilles på en endeløs løkke på en stor national sundhed konference, den kommentar, jeg hørte mest, var, "Wow ... jeg kunne gøre det." Det glæder mig, fordi jeg er interesseret i at dele yoga på en måde, der er inkluderende, frem for imponerende.
  • Time. Der er en masse af forestillinger om, hvor meget tid man skal budget for motion og / eller meditation. Selvfølgelig er jeg ikke bestride, at der er data, der tyder på, at aerobic skal opretholdes for en vis mængde tid til at producere konkrete resultater. Men i stedet sætte et vilkårligt 20 minutters meditation om morgenen, hvorfor ikke have tre minutter over din kaffekop? Jeg er alvorlig. I betragtning af de krav familieliv, planlægning, bil pools, morgenmøder, og så videre, kan du ikke være i stand til budget lange perioder til meditation eller yoga. I stedet for at vente, indtil du kan skabe sig det perfekte vindue, som ved den måde, aldrig sker, uanset hvor god intentionen, jeg synes det er langt bedre at meditere i tre minutter hver morgen.
  • Organiske. Folk tror, ​​at de er nødt til at købe en masse udstyr, eller ændre outfits, eller rejse til en yoga center eller en gym at gøre yoga. Det er derfor jeg oprettede Yoga i Bed & Yoga for Suits. Yoga i seng har to tolv-minutters rutiner for morgen og aften, at man kan flyde igennem med total lethed. Yoga for Suits indeholder en masse enkle strækninger, bevæger sig, og åndedrætsøvelser, som kan væves ind i dag, på dit skrivebord, uden at afbryde strømmen.

Yoga i seng: Edward Vilga Interview

Yoga i seng: Edward Vilga Interview

Du sikkert har oprettet en gateway til "ingen undskyldninger!" yoga med disse materialer. Fortæl os, hvordan du har udviklet rutiner.

Jeg skabte disse på grund af de krav, som mit eget liv. Der er det gamle ordsprog, "skomager børn har ingen sko." Nå, ironisk nok, da jeg skiftede over til undervisning på fuld tid, var der en intens periode, hvor jeg underviste overalt og alle, jeg kunne. Jeg kørte mig selv ujævn, og helt ærligt, har ikke en anden til at tage klasser.

Jeg befandt mig kærning i sengen hver morgen, slapping snooze alarm, og gør et par enkle strækninger. Dana Flynn og jeg diskuterede bog ideer, og da hun foreslog Yoga i seng, jeg vidste, at hun var til noget. Jeg indså også, at en super-blid form for yoga var realistiske og opnåelige for de fleste.

Min tidsplan dulmer lidt, og jeg var i stand til at genoptage min egen intens praksis, men jeg tænkte, at hvis selv Ia yogalærer-haft problemer med at finde tid til at tage klasse, sikkert andre mennesker gjorde så godt.

Yoga for Suits voksede fra succes Yoga i sengen. Jeg indså, at arbejdspladsen er nødvendig både det fysiske åbenhed af yoga, men måske endnu mere et "hit af sindsro" i løbet af dagen. Med stress i stigning, og en samtidig voksende åbenhed over for wellness i virksomhedskultur, tiden syntes rigtige for forgrener sig ud.

Hvad andre yoga-projekter og / eller begivenheder er du planlægger?

Vi kommer til at udvide serien, henvender sig til forskellige grupper, såsom ældre, børn, og så videre. En venlig, tilgængelig yoga praksis med en "virkelige verden" tilgang-nr øve på bjergtoppe for mig! Jeg mener, det er meget smukt, og jeg elsker gør yoga i naturlige omgivelser ... men for 99 procent af befolkningen, det er ikke, hvor yoga skal foregå!

Jeg er også afslutter en roman med en stærk yoga element er indarbejdet i det.

At finde den stil, der passer dig

De klasser, du underviser på Laughing Lotus er Vinyasa yoga. Hvad kan du lide ved dette yoga stil?

For mig, Vinyasa er det mest interessante, fordi jeg elsker det strømmende karakter af det. Jeg elsker også kreativitet og at det er aldrig det samme.

På det personlige plan, rytmerne af Vinyasa arbejder godt for min krop. Jeg finder mig selv at få varme og åbning, og jeg også trives på tilbageholdte og vedvarende øjeblikke så godt. Jeg nyder andre stilarter, men det er denne følelse af flow og tilslutning af krop og åndedræt, der virkelig føles rigtigt for mig og min krop.

Privat underviser jeg præcis, hvad jeg føler bedst tjener den studerende. Det varierer meget.

Hvad fortsætter med at overraske dig om din personlige yoga praksis?

Helt ærligt, næsten alt. På et fysisk niveau, bare når jeg tænker noget bliver uaktuelle, jeg kunne lade mig blive hængende og udforske en positur lidt længere. Ofte en anden lærer sætning noget på en måde, der kaster et nyt lys over noget, jeg sætter på autopilot. Nogle gange, inspirationen er næsten skrå men utroligt lysende: retten digt eller musik, der inspirerer noget i bevægelse og åndedræt.

Jeg har tilladt større frihed i min personlige praksis. Det ser meget anderledes på forskellige dage. Nogle gange ser det ud som en traditionel yoga klasse; andre gange jeg er ikke sikker på hvad du ville kalde det, ligesom når jeg ruller rundt på gulvet, kæmper for at undgå min chokolade lab er overstrømmende slikke!

For det meste selv, jeg har været fokuseret på at forbinde tid på måtten med afspadsering måtten. Der er ikke meget godt at en avanceret praksis, hvis det ikke hjælper resten af ​​dit liv at tage udfordringen op.

Yoga i seng: Edward Vilga Interview
Vilga underviser en klasse i Times Square.

Hvordan dine elever motivere dig?

Mine elever motivere mig konstant.

Som privat lærer, arbejder du en-til-en og forsøge at virkelig udrette noget bestemt med nogen. Der er noget spændende om co-skabe en rejse fra et sted til et andet med en elev.

Jeg er ikke sikker på, om mine elever i klassen ved, hvor taknemmelig jeg er for dem. Ofte hvis jeg føler træg og doven, det er den glade ansvaret for at være i stand til at undervise en gruppe af ivrige elever ivrige efter at lære, der får mig på måtten. Deres tilstedeværelse og deres modtagelighed er den gnist, der gør det muligt for mig at brændstof min egen praksis, så jeg kan dele noget autentisk med dem.

Hvilke sund levende tips vil du gerne gå med?

Gentag for dig selv så ofte du kan "Jeg er, hvor jeg er." Det er kun, når du virkelig acceptere, at sandheden, at du kan nyde følelsen af ​​frigivelsen. Så alt andet begynder at flyde.

Mere om Edward Vilga

Denne renæssance mand har meget at tilbyde kunst og yoga entusiaster ens.

  • Få en gratis kopi af Yoga i seng DVD!
  • Besøg hans hjemmeside, der anmelder sin tidsplan på Laughing Lotus, private instruktion muligheder i New York, og foredrag.
  • Pick up the Yoga i seng DVD eller bog.
  • Prøv Yoga for Suits DVD eller bog.
  • Kig efter Vilga skuespil, Miracle i Rwanda, stjernespækket Leslie Lewis Sword, på et teater i nærheden af ​​dig. Stykket er en one-woman ydeevne liv Immaculée Ilibagiza, en folkemordet i Rwanda overlevende.

~ Tracey L. Kelley

Forfatteren af denne artikel fik salgsfremmende skiver af "Yoga for Suits" og "Yoga i seng" for at fuldføre dette interview.