Yoga: Begynder Yoga Tips

Sublime liggende Poses

Hvis du forsøger at frigøre spændinger fra din krop, en af ​​de bedste sæt yogastillinger er liggende (eller liggende) udgør. Disse er nødvendige, især efter skærpede positurer, fordi de fjerner spændinger i maven og slip spinal spændinger. Tilbage er arme og ben også nydt godt af disse rejser, som er hofter og lyske.

Stående Poses for begyndere

Stående rejser er designet til at tilpasse fødder og kroppen. Disse øvelser hjælper til at åbne hofterne, strække benene, tilføje styrke til din ryg, og øge vifte af bevægelse. Internt stående rejser er en glimrende måde at sænke blodtrykket, lindre fordøjelsesproblemer vanskeligheder og tabe sig.

Begynder Yoga Poses

Når du udfører nybegynder yogastillinger, er det vigtigt at koncentrere sig om hver bevægelse. Husk, at du tilslutter kroppen med sindet og åndedrættet. Hvis du oplever smerter, frigive hold lidt eller forlade stillingen. Teknik og formen er vigtigere end at nå stillingen. Det er bedre at udføre en kropsholdning korrekt én gang i stedet for at gentage det forkert. Hold til rækkefølgen af ​​stillingerne som givet af instruktør - de bliver undervist i den rækkefølge, der bedst gavne din praksis.

Hvornår skal praktisere yoga

En populær spørgsmål om nybegynder yoga studerende er, når at praktisere yoga. Det er ikke anbefales, at du praktiserer yoga lige før et måltid, eller før sengetid. Sun Salutations at begynde dagen er gavnlige - starte din dag med yoga forbereder dig til den kommende dag. Vejrtrækning og meditation natten også hjælpe med at fremme afslappende søvn. Mange mennesker gør begge dele! Faktisk indarbejde endnu et par øjeblikke af yoga praksis i løbet af dagen er gavnligt. Du kan ikke gå galt.

Siddestillinger i yoga

Begynder yoga arbejdsstillinger omfatter mødet udgør. Disse er for det meste brugt i forbindelse med meditation og åndedrætsøvelser. Mødet arbejdsstillinger tillade du vender tilbage til en tilstand af ro i mellem asanas. Disse rejser er også fysisk gavnligt. De hjælper med at forme din bagdel og ben, og ved at tilføre fleksibilitet til rygsøjlen.

Yoga med et Twist

Twist rejser er en af ​​de bedste måder at frigive bebyggede spænding i din rygsøjle. Rygsøjlen er selve kernen i vores krop, så dens helbred er afgørende. Yoga drejninger er en fantastisk måde at lindre backaches samt. Dine skuldre blive mere fleksibel, så du kan opnå og holde udgør længere. Twists også hjælpemidler i blodcirkulationen og næringsstoffer i kroppen.

Yoga klasser for begyndere

Under en nybegynder yoga klasse er en fantastisk måde at lære mere om den praksis og se, om det er rigtigt for dig. Samlet, nye studerende bør starte med nemme positurer at konditionere kroppen i mere vanskelige øvelser, der følger som praksis skrider frem. Husk: det punkt, yoga er at omfavne refleksion og forbinde med din krop. Sessions bør gøres to til tre gange om ugen, men behøver ikke at være meget lang; 10-30 minutter er en god start.

Yoga Upside-down

Omvendt stående stillinger, samt balance udgør, bidrage til at udvikle koordination. Disse udgør gøre hjertet pumpe blod anderledes, også skifte den måde, vores vægt trækker ned på vores knogler. Også, de hjælpe med at forbedre smidighed, styrke og udholdenhed - ikke bare i yoga praksis, men i løbet af dagen. Mens stående på hovedet er ikke et krav at praktisere yoga, den inversion udgør en tendens til at frigøre spændinger i den forreste del af kroppen, skuldre og bækken.

Hvor at praktisere yoga

Dit hjem er et fantastisk sted at praktisere yoga, især for begyndere. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt der skal tage en yoga klasse, der starter din praksis derhjemme med til at mestre de offentlige enheder, uden at sammenligne dig selv med andre. En Yoga video, eller bøger og dvd'er er et godt sted at starte. En mat er alt du behøver at øve derhjemme for de fleste mennesker. Skoler, lokale medborgercentre og sundhed klubber tilbyder også yoga klasser, typisk i Hatha yoga. Find ud af fra din lokale begivenheder udvalg, hvis yoga er tilgængelige i dit område. Hvis det ikke er, skal du sørge for at sætte i en anmodning om en ... eller finde en god lærer og starte din egen!