Yo-Yo Foderet gøre kvinder bruger tusindvis af kroner i Vain

Den såkaldte yo-yo slankekure viser sig at være skadelige, ikke kun for kroppen, men for tegnebogen, så godt. Hele livet, kvinder bruger omkring 100.000 pounds ($ 168,000) på forskellige kostvaner og fysiske aktiviteter.

Yo-Yo Foderet gøre kvinder bruger tusindvis af kroner i Vain

UK ernæringseksperter konstateret, at mange kvinder forsøger et gennemsnit af 15 forskellige vægttab programmer, der indeholder en kombination af diæt og motion, hvoraf mange er meget dyre. Men i de fleste tilfælde, det hele ender med vægtforøgelse på relativt kort sigt. Vægttab og dens hurtige tilbagevenden kaldes yo-yo kost, analogt med den populære legetøj på en snor, som afvikler og vinde tilbage hurtigt.

Forskerne fandt ud af, at kvinder bruger i alt 100 thousand pounds på forskellige vægttab programmer over 30 år. De er alle i sidste ende mislykkes, og kvinder genvinde vægt endnu hurtigere. 60% yo-yo diæter fans forsøger 10-20 kostvaner for livet, bruge omkring 3.500 pounds om året, eller 30 per uge.

Især tiden 1500 pounds brugt på besøger fitnesscentre, købe sportstøj og sko, samt individuelle træning med instruktører. De resterende 2.000 er brugt på at købe licens kost planer, særlige fødevarer og kosttilskud.

Forfatteren af ​​den forskning, ernæringsekspert Natasha Hurst, siger, at yo-yo kost er skadeligt for helbredet. , Observationer viser dog, at de er lige så skadelige for din tegnebog. Selv om nogle kostvaner er oprindeligt en succes, behøver Dieters ikke, hvordan at fastholde de opnåede resultater, fordi de ikke får yderligere oplysninger om dette. De fleste kostvaner kun fortælle hvordan man kan tabe, men ikke om, hvordan man blive slank.