Yiftee: en unik tilgang til Medarbejder Gaver

Yiftee: en unik tilgang til Medarbejder Gaver
Hvis du leder efter en ny mulighed for medarbejder gaver, Yiftee er en cool ny digital service, der bare kan passe regningen. Yiftee giver en fantastisk måde til hurtigt og nemt at sende mange forskellige former for gaver til medarbejdere via e-mail eller tekst ved hjælp af Yiftee hjemmeside eller mobil app, som er tilgængelig for Android og iOS-enheder.

Brug Yiftee for Employee Gifting

Mens Yiftee er en stor gifting værktøj, som enkeltpersoner kan bruge, er der en Yiftee Erhvervs- udgave beregnet til erhvervsmæssig brug. Yiftee for Enterprise er oprettet specielt til at arbejde som et redskab for erhvervslivet gaver. Virksomheden versionen giver mulighed for flere brugere på en enkelt konto, evnen til at oprette budgetter, rapportering funktionalitet og mere.

En bred vifte af store gaver kan købes gennem Yiftee, fra gavekort til nationale og lokale restauranter, biografer, serviceorienterede virksomheder (såsom massører, negle saloner, vaskeservice) og meget mere. Merchant tilgængelighed varierer efter beliggenhed, da Yiftee giver selvstændige virksomheder for at tilbyde deres produkter og tjenester gennem webstedet.

Når du køber en gave, har du mulighed for at vælge dette punkt, du vil sende, eller du kan bare angive en dollar beløb, og lad modtageren vælge, hvad han eller hun foretrækker - en mulighed, der virker meget godt for business gaver, da HR-medarbejdere og ledere har ikke altid en god idé om, hvad slags gaver deres teammedlemmer måske foretrækker mest. Yiftee: en unik tilgang til Medarbejder Gaver

Yiftee er en tidsbesparende for gave givere, da der ikke er behov for at gå ud og købe en gave, eller rent faktisk forbinde med modtageren for at udlevere dem elementet. I stedet er gavekort sendes til modtagere elektronisk tekst eller e-mail, og gave modtagere kan simpelthen indløse deres gavekort eller afhente deres gaver på det valgte købmand.

Du har heller ikke at bekymre sig om at bruge penge på gaver, der aldrig bruges. Modtagere har 90 dage til at bruge deres gave. Efter dette tidspunkt er ubrugte værdi, der returneres til afsenderen. Så hvis du giver en gave til en medarbejder, der ikke bruger det, midlerne brugt gå tilbage ind i dit budget en du kan bruge dem til at sende en anden gave til en medarbejder, der fortjener anerkendelse eller påskønnelse.

Stor ressource for Medarbejder Gaver

Yiftee er en stor ressource for virksomheder, der ønsker at udnytte gaver som medarbejder anerkendelse værktøj, og det kan også bruges til at sende gaver til at udtrykke påskønnelse for kunde eller ansat henvisning, i fejringen af ​​medarbejdernes mærkedage, at opmuntre arbejdstagere, der er ved at komme fra en sygdom og mere. Tjenesten er velegnet til enhver lejlighed, hvor en medarbejder gave ville være berettiget. Dine medarbejdere er sikker på at blive glædeligt overrasket - og kender deres indsats værdsættes - når de modtager en uventet tekst eller e-mail annoncerer en gave fra Yiftee!