Ydre hjem Renovering

Ydre hjem Renovering


Realiseringen udvendige hjem renoveringer ikke kun øger "bremse appel" af dit hjem, men også øger sin gensalgsværdi.

Beslutning om ydre hjem Renovering

Udvendige hjem renoveringer spænder fra mindre ændringer som at tilføje buske, træer og blomster til større renoveringer gerne tilføje et dæk, hegn, Nyasfaltering af indkørslen eller installere nye sidespor. At beslutte, hvor du skal starte, det virkelig afhænger af, hvor meget tid og penge du skal gøre renoveringer. Tidsfaktoren er omstridt, hvis du beslutter at leje det arbejde, og i nogle tilfælde, ligesom med sidespor, er du nødt til at hyre en entreprenør til at gøre arbejdet.

Investeringsafkast for Udvendige Renovations

Her er en idé om den anslåede Return on Investment (ROI) af visse renoveringer.

 • Deck: Den ROI for at tilføje en ny dæk er omkring 104 procent. Så hvis du bruger $ 5.000 for en gennemsnitlig 16 fods med 20 fods dæk, afkastet på prisen for dækket, når du går til at sælge dit hus er den oprindelige pris på $ 5.000 plus en gevinst på $ 200.
 • Ny sidespor: Installation nye sidespor ændrer hele udseendet af dit hus og gør det til at ligne nyt igen. Den gennemsnitlige ROI for nye sidespor er omkring 92 procent.
 • Gentegning ydre: Det er en stor opgave, men man kan helt sikkert gøre dig selv med en ROI på 90 procent.
 • Landskabspleje: Gør din græsplæne og værftet smukke har en ROI på 30 til 50 procent.

Husk, at afkast af investeringer varierer afhængigt af hvor du bor.

Minor Exterior Forbedringer

Du behøver ikke at være i markedet for at sælge dit hjem for at gøre et par mindre udvendige forbedringer. Her er få, der vil øge den samlede værdi af dit hjem ned af vejen, men også gøre det ser nice.

 • Tilføj et par buske og træer. Overvej at tilføje et par staude buske som lilla eller Forsythia. Stauder er dyrere end enårige men de kommer tilbage år efter år, så du ikke behøver at genplante hvert efterår eller forår.
 • Giv dine gangbroer og indkørsel en god krat ned. Rene olieudslip eller pletter op fra betonen på dine indkørsler og fortove.
 • Paint. Udvendig maling giver en af ​​de højeste afkast af investeringer. Vær sikker på at skrabe og prime først og bruge en høj kvalitet udvendige maling til at modstå de ydre elementer.
 • Udskift skærm og storm døre. Du kan købe storm og skærm døre forholdsvis billigt fra Home Depot eller Lowes.
 • Installer ny belysning. En enkelt nøgne pære hængende fra en gammel armatur vil simpelthen ikke gøre. I stedet fjerne disse eyesores og erstatte dem med helt nye inventar. Overvej at installere motion lys for ekstra sikkerhed.

Major Exterior Home Forbedringer

Disse hjem forbedringer involverer flere penge og tid end de mindre hjem forbedringer og til tider indebære tilkalde en entreprenør.

 • Nedklassificering din værftet. Hvis et værft har hvad der kaldes en negativ klasse, når det regner alle vand afløb mod huset i stedet for væk fra huset, som kan skade fundamentet for dit hjem. Nedklassificeringen værftet forhindrer dette i at ske.
 • Udskift sidespor på dit hjem. Opkald til en entreprenør er bedst til denne opgave. Det er dyrt, men afkastet er det værd. Vælg en neutral farve sidespor, så dit hus ser aldrig forældet.
 • Installer et privatliv hegn. Dette er en gør-det-selv opgave med hjælp fra et par venner og familiemedlemmer. Husk at ansøge om de korrekte tilladelser og kalde at få underjordiske forsyningsledninger markeret, før du begynder installationen.
 • Reparere din indkørsel. Du kan gå med enten en asfalt reparere eller en helt ny beton indkørsel. Ashphalt du selv kan gøre, men det gør ikke vare så længe. Hvis du vil have en helt ny beton indkørsel, du vil ønsker at kalde i de professionelle.

De fleste mennesker koncentrerer så meget på interiør hjem renoveringer, at ydre er næsten glemt. Vis ydersiden af ​​dit hjem lidt kærlighed ved at gøre et par renoveringer på ydersiden.