Yankee Candle Scent Selection Interview

Yankee Candle Scent Selection Interview


The Yankee Candle Company er den førende designer, producent, grossist og detailhandler af premium duftende stearinlys, men bare hvordan de skaber disse vidunderlige dufte? Hvilken proces har virksomheden anvender til at producere nye dufte, nye billeder og nye erfaringer? LoveToKnow chattede med Karen Woods, direktør for Public Relations for Yankee Candles, om skabelsen oplevelse.

Rammer alle de rigtige toner: Duft Creation

LoveToKnow (LTK): Hvad er processen for valg og skabe nye dufte?

Karen Woods (KW): For at forstå vores proces, så lad mig give dig lidt baggrund om duftstoffer. Vi producerer løbende nye dufte. Det er en virkelig interessant proces. Vi starter med over 1.500 begreber, men kun 50, der gør det til at lancere.

Det er ikke fordi der er noget galt med de andre 1.450. Vi ser på tendenser: tendenser liv-salg, mad og smag tendenser, prognoser marked, og vi ser på duft huller. Vi ser på alle de begreber, der er til rådighed, har vi brug for at tilføje blomster? Spice? Hvordan tendenserne passer ind? Er vi dækker det? Har vi brug for at tilføje noget andet?

LTK: Har du tage forslag fra dine kunder?

KW: Vi tager forslag fra:

 • Facebook
 • Medarbejdere
 • Konkurrencedygtige mønster
 • Det, der sker på markedet
 • Livsstil, mad og smag tendenser
 • Fragrance huller
 • Color huller

Vores interne duft udvalg vil derefter gennemgå forslag og tilbud med henblik på at komme med anbefalinger.

LTK: So Yankee Candles kan lide at få forbrugerne involveret?

KW: Absolut. Vi ønsker, at vores forbrugere er involveret, og vi får dem at udvikle vores dufte. Etiketten bør farve og duft alle blande sammen. Vi arbejder med vores forbrugere at teste duft. Vi ser på duften først. Er duft mening? Hvad kommer til at tænke, når du tager det første pust? Hvad gør de nederste noter og mellemledere noter meddeler forbrugeren? Så vi farve det at se, om farven giver mening med duft.

For eksempel, hvis du præsenteret en friske afskårne roser lys til en blind, vil duften af ​​roserne fremmane billederne. Men hvis du præsenterede den samme duft i en sort lys, der kan være ulige og væk fra at sætte for vores forbrugere. Så vi ønsker farven at trække dig til en forventning. Vi ønsker, at etiketten at trække dig til den samme forventning. Hvis du ser en rose, er du forventer roser og det er det du ønsker at lugte.

LTK: Hvor ofte du starte dufte?

KW: Vi frigiver nye dufte og stearinlys flere gange om året med vores sæson og ferie samlinger. Selv når du har de afprøvede og sande dufte, vores kunder ønsker at tjekke ud, hvad der er nyt. Vi har brug for at afbalancere det med det velkendte og det nye til at give forbrugeren noget at forsøge at være begejstret.

LTK: Hvad fører dig til pension en duft?

KW: Hvert år ser vi på dem, og vi se, hvordan de klarer sig, mange gange, når vi indfører en ny duft, vil vi gå på pension dem som deres præstationer. Når vi har lighed i farve og duft, ser vi at nappe eller forny. For eksempel i vores vanille kollektioner vi har fransk Vanilla og Sugar Cream - begge er meget forskellige. Vi kan have to eller flere lignende dufte, men forskellene er subtil.

Fragrance Trending

The Yankee Candle Company sælger præmie duftende stearinlys via mere end 500 detailforretninger placeret i 44 stater, direct mail kataloger og deres hjemmeside. Virksomheden frigiver duft kollektioner flere gange om året ud over deres regelmæssige lager.

LTK: Lad os diskutere dine samlinger. Hvad er forskellen på en limited edition og en samling tendens?

KW: Vi har flere forskellige samlinger, vores begrænsede udgave kollektioner er netop det, der er tilgængelig i en begrænset mængde tid. . Frigivelse i november 2011 er det My Favorite Things Collection, inspireret af sangen fra den vidunderlige The Sound of Music Denne sidste forår havde vi den Patriotiske kollektion hylde vores tropper og og vores rødder med stearinlys som:

 • Lad Freedom Ring
 • God Bless America
 • Stars and Stripes

LTK: Hvilke andre tendenser er populære i 2011?

KW: I vores kommende kollektioner der var tre tendenser for 2011:

 • Arten inspireret, fordi vores forbrugere ønsker at bringe naturen indendørs
 • Den klassiske nostalgi, Americana og stolthed
 • Den fortryllede, som er mere finurlig, sjov og mystiske

LTK: Hvad med pensionerede dufte?

KW: Vores Treasures kollektion lader os genindføre duftstoffer, der blev pensioneret, men de vil kun blive produceret i den store krukke. Dufte som Root Beer Float og roser af Cliff Walk, der er blevet pensioneret, kan blive tilgængelige igen med vores Treasures kollektion i en begrænset periode, så vores forbrugere, mulighed for at finde de dufte, de har elsket i fortiden.

Venturing i Wine Country

Yankee Candles lancerer også deres vinsamling i juli 2011. Denne samling er designet med vin kendere i tankerne. Disse vin dufte er ideelle til partner med en vinsmagning, en gavekurv eller en ferie vært til stede.

LTK: Fortæl os om den nye vin kollektion.

KW: Lad os starte med en lille historie. Vi har haft nogle vin duftstoffer i fortiden, men vores forbrugere ønsker dufte, der komplimenterer vinen i stedet lugter vinen. Så det, vi gjorde, var at indføre stemless vinglas og vores traditionelle krukker med dufte specielt taget hensyn til vinelskere.

Disse dufte omfatter:

 • Napa Valley Sun - Duftende stråler af en gylden, pulverformige rav med en vanilje blomst overflade
 • Grapevine og Eg - Den naturligt tiltalende, fyldig aroma af sprød druer, citrus og eg
 • Vineyard - Den søde duft af plumb Cabernet, Merlot og Zinfandel druer

At finde den rigtige Yankee Candle for dig

The Yankee Candle Company er altid på udkig efter feedback fra deres forbrugere om, hvad nye dufte, du gerne vil se. Så sørg for at sende din feedback til The Yankee Candle Company via Facebook, deres hjemmeside og ved at besøge deres butikker. Elske at vide vil gerne takke Karen Woods og The Yankee Candle Company for deres tid og ønsker dem stor lykke i fremtidige bestræbelser.