Writer: Sange Tips

Kom bedre hver dag

Skriv så meget som du kan, så ofte du kan, og afprøve forskellige emner, rhyming ordninger, baggrunde og teknikker. Det tager tid at perfektionere din stil. Vær stolt af hvad du skriver, men erkender, at jo længere du gør det, jo bedre vil du få. Aldrig smide dine gamle stykker, selv om. Du kan være i stand til at gense dem, når du er mere erfaren og enten omarbejde dem eller genbruge dele af dem, som baggrunden eller dele af teksten.

Forklare Song

Det er altid godt at have en bestemt tanke eller årsag i tankerne, når du skriver en sang. Har du nødt til at fortælle denne tanke eller årsag til verden? Overhovedet ikke. Nogle gange er det bedre at lade hver person i publikum vedrører sang i hans eller hendes egen måde. På den måde sangen bliver mere personlige. For eksempel kan du have skrevet en sang om, hvor meget du elsker at spise chokolade, og andre mennesker kan fortolke teksterne som en henvisning til sex. Hvorfor ødelægge deres fantasi?

Emner

I lighed med andre former for skrivning, rap om, hvad du ved om. Hvis du aldrig har boet i hætten, ikke rapper om det, bare fordi du tror det vil gøre dig til at lyde cool. Du vil komme ud at lyde falsk, og dit publikum vil vide det. Hvis din dag er handel bestande, rap om det. Hvis du er en familie person, og du elsker din ægtefælle og børn, rap om det. Når man taler om de problemer, der påvirker dit liv, vil du finde det lettere at være kreativ og spontan.

Rim

Selv lyrics kan rime, er der ingen grund til, at de er nødt til. Hvis du vælger at rime dine tekster, være konsekvente og rimer alle linjer (ikke mikse og matche rimede og ikke-rhyming linjer). Men når rim, være ikke bare sætte ord på en sætning, fordi de rimer; tænke over den egentlige betydning, du forsøger at komme over. Bare fordi ord lyder pæn sammen betyder ikke, at de gør gode tekster. Desuden at undgå at blive trættende og forudsigelig, være på vagt over for at ansætte over-brugt rim, såsom "kærlighed / over" eller "hjerte / fra hinanden."

Kor: Længde

Ordene til koret kan være så kompliceret og langvarig eller så kort og gentagne som du ønsker. En kort, enkel kor er lettere for publikum til at huske (f.eks The Beatles '"Kan ikke Køb Me Love"). Det er mere sandsynligt, at de vil ønske at synge sammen med sangen, hvis de let kan huske omkvædet, selv efter kun en eller to høringer. Alternativt kan du gentage dele af omkvædet for at gøre sangen fængende (for eksempel se teksten til Ricky Martins "Livin 'La Vida Loca"). For et eksempel på en længere og mere kompliceret kor, der stadig står godt på egen hånd, se teksterne til Santana sangen "Smooth".