Wrist-Worn Pet, der altid er der til at reagere på din følelsesmæssige tilstand

Livet uden et kæledyr er utænkeligt for mange mennesker. Bortset fra alt andet et kæledyr er det bedste for at tage dit sind off ting og hjælpe dig med at slappe, når du er overstressed. Så hvad med et kæledyr gadget, der er altid med dig at tjekke op på dit humør og viser det bekymrer sig?

Wrist-Worn Pet, der altid er der til at reagere på din følelsesmæssige tilstand

Her er en helt original graduering koncept for alle jer kæledyr kærester, friske fra designstuderende Jens Dyvik for Design Academy Eindhoven. Det handler om et kæledyr kaldet Ref hvem du bære på dit håndled. Den sofistikerede dyr er bevæbnet med seks servomotorer og en kasse med Arduino for perfekt service. Det læser dine hjerteslag og vurderer din følelsesmæssige tilstand. Som stress beløb, vil den kloge dyr hæve sit hoved og hale i en advarsel; det får roligere sænke hovedet og curling halen, når din begejstring dør ned.

Ideen bag denne hurtige reagerende gadget er at holde dig i kontakt med dine følelser og få et vink, når du kan blive overvældet. Forhåbentlig Ref wonâ € ™ t blive et koncept for lang og vil snart slutte sig til os for at hjælpe i vores stridigheder.