WordPress Temaer med annonceplads

WordPress Temaer med annonceplads


WordPress temaer med annonceplads er det perfekte valg for bloggere, der ønsker at oprette deres blogs hurtigt og nemt, uden at bruge tid på at regne ud, hvor annoncerne skal placeres. Du kan finde gratis temaer med indbyggede rum for annoncer, eller hvis du foretrækker en virkelig original design, kan du købe premium temaer, der er tilpasset.

Hvorfor bruge WordPress Temaer med annonceplads

Der er mange grunde til at bruge WordPress temaer med annonceplads giver mening for travle bloggere. De fleste af disse temaer er fokuseret på at være Google AdSense venlige, men ofte vil du opdage, at de arbejder med andre typer af annoncer så godt.

  • Annoncer på blogs skal placeres strategisk for at maksimere brugernes klik, uden at gøre design ser rodet eller uorganiseret. Med en annonce-ready tema, har anbringelsen allerede regnet ud for dig.
  • I stedet for at indsætte kode og gøre omfattende test for at sikre, at alt fungerer og vises korrekt, alt du behøver at gøre er at indsætte din annoncekode fra Google AdSense eller et andet program, og temaet vil tage sig af resten.
  • Mange temaer med annonceplads omfatter også Google søgefelter, og vil være i overensstemmelse med Googles retningslinjer for annoncer per side.
  • Små detaljer som baggrundsfarver er allerede blevet tildelt, så du ved, at annoncerne ikke vil kollidere med resten af ​​bloggens design.
  • Det er nemt at gå tilbage i og ændre dine annoncer uden at skulle bekymre dig om kodning noget.

Gratis Versus Premium Temaer

Der er masser af gratis WordPress temaer, herunder med annonceplads indbygget, kan downloades. Der er fordele og ulemper til at bruge gratis temaer, dog. De udviklere og designere af disse temaer ofte ikke giver nogen form for bistand til brugerne, så hvis du løber ind i problemer, du er på egen hånd til at løse dem. Også, da temaet er gratis at bruge for alle, risikerer du at finde identisk designede blogs på web.Free temaer kan være et godt udgangspunkt selv, især for personlige blogs. Hvis du kender og forstår den involverede kodning, er det nemt at gå ind og ændre ting som farver og kolonne afstand. Premium temaer kan være dyrt, men der er ekstra fordele ved at købe din WordPress tema. Du har opbakning fra designeren, hvis du løber ind i problemer, for eksempel, og du har en tilpasset tema, der ikke vil være tilgængelig for alle på planeten, der ønsker det.

Hvor finder temaer med annonceplads

Hvis du leder efter WordPress temaer, der omfatter annonceplads, her er nogle gode steder at starte din søgning.

  • Squidoo Ad-Sense Ready Temaer - Denne linse fra Squidoo fremhæver nogle flere ad klar temaer til WordPress.
  • Simple Balance - Dette tema kommer i en række forskellige farvevalg og er klar til at gå med annonceplads for AdSense og andre partnere.
  • iThemes - Disse "Flexx-temaer" er premium temaer til WordPress, og komme med annonceplads indbygget sammenligne dem med de tilgængelige gratis temaer for at se, hvad forskellene er, og beslutte, om det er det værd for dig at betale for dit tema..

Valg af det rigtige tema til dine behov

Hvis du starter en blog og er interesseret i at gøre nogle penge på annoncer, og derefter vælge et tema med annonceplads gør en masse forstand. Det vil spare dig tid og en masse hovedpine, og du vil være i stand til at koncentrere sig om de vigtige ting, ligesom indhold og forfremmelse.