Wood Working: Kom godt i gang med Træbearbejdning Tips

Learning Fundamentals of Træbearbejdning

Det grundlæggende i træbearbejdning kan læres fra mange store kilder, herunder nogle bøger og imid- til manualer. Der er endda træbearbejdning klasser til rådighed, hvor du kan lære de færdigheder, du har brug for at gøre nogle fantastiske arbejde fra de bedste håndværkere. Du kan endda tage det et skridt videre og deltage i en træbearbejdning universitet. Spørg din lokale samfundsgrupper og colleges og universiteter for løbende workshops og klasser.

Starte ved begyndelsen

Det første skridt i at komme i gang i en ny træbearbejdning hobby eller hvis du har interesse i træbearbejdning er at beslutte, hvilken slags træbearbejdning du gerne vil gøre. Træbearbejdning kan være alt fra at bygge birdhouses til kabinetter - valget er op til dig. Overvej tid og kompleksitet, før du begynder et projekt.

Hvis du aldrig har haft træbearbejdning træning før, er det en god ide at starte med noget småt for at blive mere fortrolig med alt først.

Mere avanceret Arbejdsvilkårene Resources

Når du har nogle træbearbejdning erfaring under bæltet, kan du gå videre til mere avancerede projekter, såsom bygning møbler eller kister. Der er mange fine steder at finde detaljerede planer for alle mulige fantastiske ting til at bygge.

Værktøjer af handelen

Den type træbearbejdning projekt, du har besluttet at gøre vil bestemme størrelsen og antallet af nødvendige redskaber til at få dig i gang. For eksempel, hvis du starter med birdhouses alt du skal bruge er nogle grundlæggende værktøjer, herunder en god hammer, skruetrækker eller batteridrevet skruemaskine, som kan fordoble som en boremaskine.

Sikkerhedsbriller er et must for ethvert projekt, og du bør også overveje et par gode arbejdshandsker. Hold også et målebånd og blyant handy til sidste minut målinger og revisioner. Sidst, men ikke mindst, skal du tilføje et anbefalet magt eller hånd så til din værktøjskasse. Som din træbearbejdning projekt bliver mere avanceret, kan andre værktøjer blive tilføjet til din værktøjskasse. Det er nogle gange svært at modstå fristelsen til at købe smarte værktøjer til højre på bat, men i begyndelsen stadier af du er projekt, du sjældent bruger disse værktøjer.

Sætte det sammen

Mange mennesker har vendt hobby træbearbejdning i en pæn måde at gøre listige stykker, folk er glade for at købe eller modtage som gaver. Uanset om det er fra arbejde, naboer eller venner, du aldrig vide, hvem kan være på udkig efter netop det særlige noget.

Din Træarbejde Space

Den plads er nødvendig for at komme i gang, afhænger af den type projekter, du planlægger. De fleste hobbyfolk finde arbejde i familien garagen mere end nok plads. Kældre kan også dobbelt for en stor hobby butik. Nogle ting at overveje, når oprettelsen af ​​disse områder som en butik, er:

  • Strømkrav at køre de forskellige stykker udstyr.
  • Træ opbevaring og støv

Træbearbejdning er en stor hobby, som ikke kræver en stor sæt op, men det er altid en god idé at gøre status over dine omgivelser.