Wood Working: bindingsværk Tips

Ting at overveje i opbygningen af ​​en bindingsværkshus

en beslutning om de uslebne samlede kvadratmeter i dens struktur, hvilket er vigtigt i før-planlægningsfasen størrelse træ, der vil være behov for. Budgettet, som kan spille en rolle i den træsort, som skal anvendes som prisen på de forskellige træsorter varierer så meget.

Nu er den sjove del - at designe huset. Du ønsker måske at overveje at leje et design team for denne fase. Glem ikke at der vil bygge koder, der kan påvirke dele af dit projekt.

Processen med at gøre bindingsværk medlemmer

Dette kan være en meget gammel metode til indramning, men moderne sind har fanget op med dem. I dag maskiner erstattet noget af den repetition, der er involveret i bindingsværk ved hjælp CNC eller edb numeriske kontrol maskiner. Men der er stadig masser af økse arbejde tilbage at gøre.

Maskinerne kan ikke skære de til tider komplekse hofter og dal, der kræves i indramning. En anden teknik, der anvendes i opbygningen af bindingsværk er en pre-fit af medlemmerne, før den endelige samling er gjort for at gøre sidste minut trimmer eller ændringer, som sparer ikke bare tid, men penge. Selvfølgelig er der er medlemmer, der bare skal monteres og fastgøres på plads under opførelsen. Men før montering af almindelige medlemmer virkelig hjælper. I nogle dele af verden er der nogle store hånd udskæringer der er blevet gjort på strukturen medlemmer af denne indramning.

Bindingsværk gammel er ny igen

Bindingsværk er en metode til bygning, hvor skelet støtter til strukturen er synlige på indersiden og ydersiden. Medlemmerne af udformningen er monteret på plads med træ pinde. Lommen som tappen anbringes i kaldes "mortise", og stykket gå i mortise er tappen. Jeg

Disse medlemmer kan spænde op til 12 ". Et godt eksempel på den type indramning ville være i staldene. Denne måde at konstruere bygninger daterer så langt som romerne tilbage. I dag er det genvandt popularitet i dele af verden.

Woods Brugt i bindingsværk

Der er særlige skove, der er bedre egnet til bindingsværk end andre.

  • Den østlige White Pine har mindre vridning og svind.
  • Den douglasgran vokser større end fyr og har en rødlig farve, som nogle mennesker kan lide. Det krymper også mere end fyr.
  • Den hvide ceder fungerer godt for udsatte strukturer.
  • Regenereret træ er gammelt træ, der kommer fra andre strukturer og bruges til at bygge nye. Dette er langt dyrere end nye.
  • Red Pine er fra listen over skoven, der er egnet til indramning på grund af det tendens til at vride eller bøje, når det tørrer.

Energi Anvendelse af et træ indrammet hjem

Bindingsværkshuse boliger kan også være energisparepærer modsætning historiske bindingsværkshuse boliger, der brugte "fundet" materialer til at fylde mellemrummene mellem struktur medlemmer. I dag kan dobbelt polyurethan paneler bruges - de er en sandwich af polyurethanskum mellem to stykker træ eller andet materiale, som gør en overlegen isolator. Den væsentligste forskel med denne praksis er, at træet er nu kun synlig fra den ene side i stedet for to. Disse paneler er benævnt SIP paneler.

Fordele ved en bindingsværkshuse hjem

Der er et par fordele ved tømmer indrammet hjem for at overveje. Først æstetik eller skønheden i struktur og design. Som nævnt før, er der hånd udskæringer eller appreturmidler, der kan tilføje et godt udseende til en allerede stor look. Bindingsværkshuse huse kan gå frem ved hjælp af moderne metoder. De tager mindre materiale derefter en regelmæssig indrammet hjem. Et særligt design fjer kaldes "jetty bjælker" - hvor bjælkerne er fremspringende fra strukturen på anden sal - tilføjer kvadratmeter til dit hjem. Dette blev gjort i begyndelsen af ​​europæiske hjem, fordi der i disse dage blev skatter på udbetalt kvadratmeter første sal.