Womens Fitness: Personlig træning for kvinder Tips

Passende mål til personlig træning

Den primære opgave for en personlig træner er at give viden, holde styr på din fitness niveau, og tilbyde opmuntring. Succesen med din personlige træning afhænger i høj grad på dine egne mål og din egen motivation. En personlig træner kan hjælpe dig videre, men har passende mål og forventninger til dine personlige træningssessioner er meget vigtige. Kvinder som gruppe har tendens til at undervurdere den tid, det skal tage for dem at tabe sig og komme i form. Det er vigtigt at sætte realistiske mål, dele dem med din træner og sammen arbejde på at nå dit endelige resultat.

Uddannelse for personlige trænere

Ved evaluering af en potentiel personlig træner uddannelse, er det vigtigt at gå ud over de grundlæggende certificeringer. Ud over en velanset certificering ligesom ACE eller ACSM bør kvinder kigge efter undervisere med college grader i områder som kinesiologi, biologi, eller sports medicin. At finde en personlig træner med en grad i en fysisk-fitness relaterede felt vil hjælpe forsikre, at træneren er kyndig og professionel. Et højt kvalificeret og uddannet træner er mere tilbøjelige til at være bekendt med de skader kvinder er tilbøjelige til og vil være i stand til at tilbyde tips og råd om, hvordan man kan undgå skader.

En personlig træner er Fitness Assessment

På trods af de velkendte advarsler, de fleste kvinder ikke besøge deres læger, før du begynder en ny kost eller motion program. Mens der er ingen erstatning for din læges råd og dom, hvis du vælger at hyre en træner din første session med ham / hende bør være en høring. I løbet af denne tid, vil du være i stand til at tale om dine mål og hvad du vil have ud af programmet. Hvis du har nogen skader, er det også tid til at fortælle din personlige træner, før han / hun udarbejder en øvelse plan for dig. Din personlige træner vil også veje dig, måle din fedtprocent, kontrollere dit blodtryk og hvilepuls samt vurdere din styrke, kondition og din fleksibilitet. Denne screening ikke kun tillader træner til at regne ud, hvor du er fra en fitness perspektiv, kan det gøre dig opmærksom på problemer som forhøjet blodtryk. Højt blodtryk er et problem for omkring 30 millioner amerikanske kvinder og er især almindelig hos kvinder, der er overvægtige. Det kan forårsage hjerteanfald, hjertesvigt, slagtilfælde og nyreskader blandt andre ting. Din personlige træner vurdering kan fortælle dig, hvis du er i fare for højt blodtryk eller andre sygdomme, så du hurtigt kan søge behandling hos din læge.

At finde en personlig træner

Du vil sikkert finde på et par personlige trænere på dit lokale fitnesscenter. Det er imidlertid meget vanskeligt at skelne en kvalificeret træner fra den næste uden lidt hjælp. Spørg dine venner, familie og bekendte til anbefalinger til personlige trænere. Kvinder bør især fokusere på at spørge andre kvinder, der de ville anbefale. Hvis en kvindelig familiemedlem, en ven eller bekendt gør en anbefaling, det er en temmelig god indikation af, at træneren pågældende fungerer godt med kvinder, og har den viden til at løse fitness spørgsmål, for eksempel skader, forebyggelse af osteoporose og lignende, der er specifikke til kvinder.

Hvad er de store personlige Training Certificeringer?

Der er fire store personlige træning certificeringer. Mest velkvalificerede personlige trænere og fitness-instruktører vil have en eller flere af disse certificeringer. De er: American Council on Exercise (ACE), American College of Sports Medicine (ACSM), den nationale styrke og Conditioning Association (NSCA) og Den Internationale Fitness Professionals Association (IFPA). Selv om der er forskelle i de metoder, som hver af disse certificeringer ansætter, den største forskel at bemærke er, at mens ACE, ACSM, og IFPA er mere generelle certificeringer er NSCA certificeringen specielt designet til sport uddannelse / coaching og professionel styrke trænere.