Womens Fitness: målsætning og Motivation for kvinder Tips

Support er nøglen

Diæt alene kan være svært i bedste fald. Find en støtte kammerat til at gøre vægttab rejsen nemmere. Denne person skal holde dig ansvarlig for ernæring og motion, være der for at støtte dig, når du er svag og hurra for dig, når du lykkes.

Betydningen af ​​Behavior Modification

Forskning viser, at mange kvinder, der mister en betydelig mængde vægt i en meget kort periode vil få Vægt tilbage. Et af kendetegnene ved kvinder, der med succes har mistet vægt og holdt det ud, er, at de rent faktisk har ændret de måde de handlede og reagerede. Kvinder, der har succes på at miste vægt eller nå enhver fitness mål har brugt processen med at tabe eller komme i form ikke som et middel til ophør, men som en mulighed for at ændre de måde de tænker på mad og motion og har lært at erstatte mere hensigtsmæssige aktiviteter for at spise. Kvinder, der ændre deres adfærd på lang sigt er mere tilbøjelige til at forblive i god form efter en intens periode med kost og vægttab er ovre.

Journaler din vej til et godt helbred

Uanset om du ønsker at tabe en masse vægt, komme i bedre form, eller ændre nogle usunde mønstre, eksperter enige om, at journalisering er en af ​​de vigtigste elementer for succes. Mange kvinder spise for meget eller deltage i andre usunde aktiviteter som følge af for meget stress. Desuden er der beviser på, at stress i sig selv kan forårsage vægtøgning, højt blodtryk og søvnløshed, blandt andre lidelser. Kvinder kan frigive noget af den stress gennem journal. Holde en dagbog eller et tidsskrift hjælper kvinder tænker mere klart om deres spise og fitness vaner, identificere de dårlige påvirkninger, og komme med bedre løsninger til at nå sit mål (r).

Gør dit Family din fitness allierede

I stedet for guilting, manipulere og cajoling din familie ind i din fitness ordning, gøre dem dine allierede ved at sætte mål og belønninger sammen. For eksempel kan du gøre det til et mål at køre en 5K velgørenhed løb som en familie, og har en belønning nat for familien med en film og dessert nat. Ikke blot vil du mindske din families modstand mod at spise rigtigt og udøver, vil du hjælpe dine børn udvikle gode spisevaner selv.

Er du klar til at starte en kost program?

Har en rette attitude er nøglen til succes. At have en positiv indstilling om resultatet af din nye kost vil holde dig fokuseret og hjælpe dig holde sig til det. Føle sig godt om dig selv og rejse, du er ved at tage, og du vil holde sig motiveret.

Holde dig motiveret

Få dine venner med! En skudsikker metode til opholder sig motiveret gennem en langsigtet workout plan er at indarbejde dine venner ind i rutinen. Under venner til at træne med og dele oplysninger med om kost og motion regimer er vigtigt, fordi det letter noget af den stress, der kan ledsage en fitness rutine. Desuden fitness venner er også store sparringspartnere for ideer, vil partner med dig at prøve nye aktiviteter og vil have en bedre forståelse af dine resultater, fordi de også sætter i masser af hårdt arbejde.

Sætte mål du kan leve med

Ifølge den amerikanske College of Sports Medicine, kvinder, der sætter høje mål i form af fysisk kondition eller vægttab gøre lige så godt som kvinder, der er fastsat mere moderate mål. Når det kommer til at komme i form og forblive sund på lang sigt, forskning tyder på, at de fleste kvinder vil gøre det bedre til at foretage ændringer, som de kan indarbejde i deres liv på lang sigt.