Womens Fitness: Kvinders Ernæring Tips

Team Up For bedre ernæring

Spise sundt kan være tidskrævende. Mobilisere hjælp af en ven kan være en smart løsning til den tid stykket. Arbejder sammen, kan du komme op med sunde snack opskrifter, opdele arbejdskraft og shopping og holde hinanden på sporet. Her er nogle gode ideer, du kan bruge til at arbejde sammen:

 • Diskuter dine sympatier og antipatier, når det kommer til fødevarer, så du ved, hvad du har til fælles.
 • Gør din menu planlægning sammen. Kom op med kreative opskrifter og planlægger at opdele måltider, så der er flere forskellige for jer begge. Dette kan hjælpe med at holde omkostningerne nede, samtidig med at et større udvalg af fødevarer.
 • Mix og match snacks. Når du går til købmanden, opdele de sunde snacks med din ven, så du har mere at vælge imellem i løbet af ugen.
 • Prøve madlavning sammen. Dette kan være en sjov måde at gøre sunde måltider. Du kan altid fryse ekstra portioner, hvis du laver en masse mad.
 • Skiftes gør det dagligvarer. Dette kan hjælpe med at skære ned på den samlede tid, du bruger på måltider.
 • Lav en overordnet liste over ting, du gerne vil finde sunde opskrifter på og holde øje med dem, når bladre gennem magasiner.

Når det kommer til menu planlægning, kan gået sammen være en fantastisk måde at spare tid og penge. Det kan også være en smart måde at tilberede nærende måltider samtidig give et godt udvalg af retter til to husstande.

Sunde Strategier for at spise ude

Spise ud kan være en masse sjov, men det kan også betyde stor del størrelser og usunde menupunkter. Der er nogle ting, du kan gøre, som vil holde dig på din kost plan. Vælg mellem nogle af de følgende strategier, og du kan stadig nyde din madoplevelse, mens man spiser sundt:

 • Vælg en sund menupunkt. Nogle restauranter påpege sunde opskrifter til kunderne, men hvis ikke kan du altid vælge en salat med lavt kalorieindhold dressing. Magert kød, der er broiled og serveret med grøntsager er et andet godt valg.
 • Planlægge. Har en lille, sund snack, før du går, så du ikke sulter, når du ankommer.
 • Tjek menuen ud på internettet, hvis du og kan bestemme, hvad du har, før du går.
 • Bed om en "at gå" beholder og boksen op halvdelen af ​​måltidet, før du begynder at spise. De fleste restaurant portioner er meget store, så du kan få dine rester næste dag.
 • Dele et måltid med en ven i stedet for at spise det selv. Dette er en god strategi for desserter samt.
 • Vær forsigtig ved salatbaren. Selv om det kan være et sundt valg, så sørg for at du ikke tilføje en masse højt kalorieindhold ekstraudstyr, såsom ost, oliven og tunge, cremet forbindinger.
 • Pass på drikkevarer og bare have vand. Gem kalorierne for måltidet.
 • Spørg efter lavt præparater fedt, såsom æggehvide omeletter.
 • Fratræk ost, bacon, mayonnaise og andre højt fedtindhold elementer fra sandwich.

Portionsstørrelser

Sund kost handler om portionsstørrelser og mådehold. Du kan planlægge alle de sunde mad opskrifter, du kan lide, men hvis du spiser for mange kalorier, vil du tage på i vægt.

De anbefalede del størrelser er typisk meget mindre end folk er klar over. Her er nogle eksempler på, hvad der gør op en servering af visse fødevarer:

 • Ost: 1 1/2 oz; omtrent på størrelse med tommelfingeren.
 • Cookies: 2 mellemstore godbidder.
 • Apple: 1 medium; på størrelse med din næve.
 • Kød: En servering er på størrelse med et spil kort.
 • Pasta: En servering er på størrelse med en skefuld is.
 • Dampet ris: En servering er størrelsen af ​​en cupcake wrapper.
 • Chips: En servering er ca nok til at passe i din skålformede hånd.

Overrasket? Mange mennesker tænker på en portionsstørrelse som større, end den faktisk er. Anvender simple værktøjer som målebægre kan hjælpe dig med at få rigtige beløb. Prøv også at kigge på næringsdeklarationen at se, hvad den anbefalede portionsstørrelse er før spise et bestemt punkt. Det kan hjælpe med at sætte tingene i perspektiv.

Når du begynder at få en idé om, hvad de betjener størrelser egentlig er, vil det blive lettere at vide, hvis du spiser for meget. Dette kan hjælpe dig justere både dine måltider og snacks, så du spiser med måde. Skalering tilbage portionsstørrelser er også en smart måde at reducere din samlede kalorieindtag.

Mad Logs

Planlæg kost strategier, der fungerer ved hjælp af mad logs som værktøj. Mad logs hjælpe dig med at holde styr på alt, hvad du spiser i løbet af en dag. At være bevidst om disse oplysninger kan hjælpe dig med at se dit forhold til mad og vurdere stærke og svage områder.

Der er mange forskellige måder at logge din fødeindtagelse. Nogle mennesker kan lide at bruge en notesbog og blot registrere ting, de spiser, når de går i løbet af dagen. Andre foretrækker at bruge værktøjer, der er tilgængelige på internettet. Du kan bruge uanset hvilket system du er komfortabel med. Hæng ark på køleskabet for at hjælpe dig med at huske at logge fødevarer, som du går i løbet af dagen. Skriv ned hver bid mad, så du kan begynde at se dine kostvaner. Spiser du for meget i aften? Har du en tendens til at springe morgenmad? Mad logfiler kan hjælpe dig med zone på de tidspunkter af dagen, hvor du typisk har nogle problemer. Dette vil hjælpe dig planlægge at bekæmpe din trang, før de går i gang.

Maden log er et værktøj, der ofte anvendes af fagfolk inden for sundhed og fitness industrien. Du kan ansætte den samme værktøj og bruge det til din fordel. Efter et par uger med at optage måltider og snacks, bør du være i stand til at få et samlet billede af dit forhold til mad.

Kost Fitness?

Er der sådan noget som "kost fitness?" Mens selve termen ikke kan være i populære brug, ideen er helt sikkert et gyldigt en. Efter alt, god ernæring bidrager til kroppens samlede fitness niveau, og det er det brændstof, vi kører på, når de udøver.

A "fit" kost er en, der indeholder en række af sunde fødevarer og begrænser dem, der er høj i ting såsom fedt og sukker. Friske frugter og grøntsager samt masser af vand kan hjælpe kroppen ophold i balance. Spise en række fødevarer kan også hjælpe med at sikre du får nok vitaminer og mineraler.

Der er nogle ressourcer, der kan hjælpe dig med at opbygge en sund kost plan. En af de bedste af dem, du kan bruge, er mypyramid; den mad guide udviklet af det amerikanske landbrugsministerium. Oplysningerne gennem pyramiden begreb kan hjælpe dig med at forstå, hvad en virkelig afbalanceret kost ser ud.

Registrerede Diætister (RD) er sundhedspersonale, der kan hjælpe dig med at planlægge en sund kost baseret på dine specifikke behov og livsstil. De tjenester af disse fagfolk kan være meget nyttigt for folk, der har nogen sundhedsmæssige betingelser, der kræver specifikke kost planer, som dem med diabetes eller hjertesygdom. RD'er kan også være en god ressource for gravide kvinder, der søger at gøre sunde valg uden at få overvægt under graviditeten.

Sund morgenmad

Undersøgelser udført af Mayo Clinic har bekræftet, hvad de fleste af os allerede kender: Der er mange fordele ved at spise en sund morgenmad. Forskerne opdagede, at folk, der spiste en sund morgenmad forbruges mere vitamin og mineral rige fødevarer i løbet af dagen. De havde også en bedre koncentration og produktivitet. Det bliver bedre. Folk, der spiste en sund morgenmad havde lavere kolesterol, og havde lettere ved at styre deres vægt.

For at få mest sundhedsmæssige fordele fra din morgenmad, skal du sørge for at vælge en mad fra hver af følgende grupper af fødevarer.

 • Frugter: appelsiner eller grapefrugt til morgenmad er en stor kilde til vitamin C.
 • Korn: fuldkornsprodukter såsom korn eller hele korn brød kan levere energi i løbet af dagen.
 • Mejeri: Vælg fedtfattige produkter såsom fedtfattig yoghurt eller hytteost.
 • Protein: hårdkogte æg har langt mindre fedt end røræg.

Sund Mellem-Meal Snacks

Så nu, at vi har givet dig den okay at spise mellem måltiderne, hvad skal du spise. Her er nogle kalorielette snacks, der vil holde dig energisk hele dagen, mens de opfylder din sult:

 • Fuldkornsprodukter snacks, såsom kiks og hele korn brød er høj i fiber og kulhydrater.
 • Frugt og grøntsager, såsom druer, appelsiner, bananer, gulerødder og sne ærter ikke blot tilfredsstille din sult: De er fantastisk for din hud og hår!
 • Air Dukkede Popcorn: Selvom popcorn ikke har en imponerende næringsstoffer, forudsat at du ikke kvæle det var smør, det er lav i kalorier og yderst påfyldning.

Nyheder Flash: Sund Mellemmåltider er godt for dig!

Ideer om sund kost har helt sikkert ændret sig siden 1950'erne! Engang, mødre over hele verden bruges til at fortælle deres børn ikke at spise mellem måltiderne. Nu har vi opdaget, at snacking er faktisk godt for dig! Hvem vidste?

Overvej følgende scenario: Det er 11:30, og du er meget sulten. I dag har chefen planlagt en stor frokost på den lokale restaurant buffet. Det er den gode nyhed. Den dårlige nyhed er, at frokosten er først 14:00. gør du:

 1. Vent 02:00 og derefter binge på alt på buffet?
 2. Snup et lavt kalorieindhold snack, og derefter nyde en normal måltid på buffet.

Hvis du har svaret B, godt for dig! Mellemmåltider er en fantastisk måde at forhindre overspisning, som altid fører til vægtøgning. Mellemmåltider har en anden vigtig fordel: det hjælper dig med at opretholde et højere energiniveau hele dagen.

Fødevarer til sund hud

Et af de vigtigste side fordelene ved en sund kost er dens virkning på din hud. Faktisk for mange kvinder, deres hud er en direkte afspejling af den type fødevarer, som de lægger i deres krop. Selvom der er mange gode produkter, der kan forbedre din hud udefra i, for de bedste resultater, påhviler dig at bruge ernæring til at forbedre din hud indefra og ud. Disse er nogle af de bedste fødevarer til at skabe en sund, glødende hud:

 • Vand: Drikke otte glas vand om dagen er afgørende for at holde din hud ung og hydreret.
 • Citrusfrugter: Citrusfrugter indeholder C-vitamin, en antioxidant, der bekæmper de frie radikaler, der kan forårsage udbrud, solskader, etc.
 • Olivenolie: Olivenolie hjælper med at bevare hudens fugtighed og elasticitet
 • Avocado: Avocadoer er en glimrende kilde til E-vitamin, der ligesom C-vitamin, er også en antioxidant. Som sådan har avocadoer været kendt for at forsinke ældning af huden.
 • Søde Kartofler: Søde kartofler er en glimrende kilde til vitamin A, som er nødvendig for at bekæmpe solskader.

Næringsstoffer til at gøre dig boom i Boomer Years

For nylig har folk sagt, "40 er den nye 30" Faktisk er de 40-årige kvinder, og selv 50 og 60-årige er langt mere levende og energisk end kvinderne i generationen før dem. Hvorfor er det? En del af årsagen har at gøre med motion. Den anden del er sandsynligvis baseret på det faktum, at i de seneste to årtier er kvinder blevet langt mere rutinerede om ernæring. For at følge med den blomstrende skønhed trend, her er nogle af de næringsstoffer, der bør være en vigtig del af din kost:

 • Calcium: Den anbefalede mængde calcium, som postmenopausale kvinder har brug for at opretholde knoglestyrke er mellem 1.200 og 1.500 milligram om dagen
 • Vitamin E: Omkring 200-600iu per dag af vitamin E kan hjælpe mange klimakteriet problemer såsom hedeture, nattesved, hjertebanken og vaginal tørhed.
 • Vitamin C: Når det kombineres med hesperidin, 1, 000 mg. C-vitamin er nyttig til forebyggelse skylning og andre kredsløbssygdomme problemer.

Low Fat pasta opskrift

Spørg enhver runner, hvad hun spiser før et maraton, og hun vil sikkert svare "pasta". pasta er ikke kun høj i energifattige levere kulhydrater: Det er en glimrende kilde til folinsyre, hvilket forhindrer fødselsdefekter i ufødte børn. Folinsyre kan også forebygge hjertesygdomme og visse former for kræft. Selv om nogle kvinder undgår pastaretter, fordi de mener, at de er opfedning, er der faktisk nogle fedtfattig madlavning metoder til at skabe lækre pastaretter. Da den højt fedtindhold del af pastaret er i saucen og osten, overveje dette alternativ fra folk på "I Love Pasta" online.

Gnocchi med soltørrede tomat pesto og Portabella Mushrooms

Hvis du aldrig har prøvet gnocchi, ved du ikke, hvad du mangler! Gnocchi er faktisk en kartoffel bolle i en pasta skorpe. Så når du spiser gnocchi, får du den folinsyre og kulhydrat fra pasta og kalium fra kartoflerne. Gnocchi vil kokken meget hurtigere end almindelig pasta, så sørg for at se puljen. Du skal bruge:

 • En pakke af gnocchi
 • En pakke af soltørrede tomater
 • En pakke af pinjekerner
 • Fire spiseskefulde sød basilikum
 • En pakke af portabella svampe
 • Olivenolie-så meget som du har brug for at tilfredsstille din smag
 • En teskefuld ahornsirup
 • Fedtfattig revet Romano ost at smage

Før du koge gnocchi, placere soltørrede tomater i varmt vand. Lad dem i blød så længe som muligt. Det slipper af overdrevent salt smag. Forbered gnocchi efter anvisningerne på pakken. Når soltørrede tomater har blødgjort, varme nogle olivenolie i en gryde. Tilsæt ahornsirup og basilikum. Derefter tilsættes de soltørrede tomater. Sauter i omkring fem minutter, og derefter tilføje portabella svampe. Sautér i yderligere fem minutter og tilsæt derefter pinjekerner. Drys blandingen over gnocchi, og tilsæt Romano ost derefter.

Bortset fra kulhydrater og folinsyre fra gnocchi kan olivenolien i denne opskrift mindske risikoen for:

 • Højt blodtryk
 • Et svækket immunsystem
 • Leddegigt
 • Nogle maligne tumorer
 • Hjertesygdom
 • Høj kolesterolniveau

De soltørrede tomater indeholder lycopen, som er en antioxidant, der bekæmper frie radikaler i kroppen. Soltørrede tomater har 12 gange mængden af ​​lycopen end rå tomater. Forskning har vist, at en tomat rig kost kan reducere risikoen for

 • Digestive Disorders
 • Bryst, lunge og livmoderhalskræft
 • Hjertesygdom

Laks: Det er sundt; Nu Gør det Delicious

Laks er en fedtfattig mad, der indeholder omega 3-fedtsyrer, som er kendt for deres anti-inflammatoriske egenskaber. Mange kvinder har været kendt for at tage omega fedtsyre 3 sure kapsler at lette menstruationskramper, og til at kontrollere symptomerne på sygdomme, såsom colitis ulcerosa. Derudover kan omega 3-fedtsyrer forhindre hjertesygdomme og styre hjernens funktionalitet. Da laks er en glimrende kilde til omega 3 fedtsyrer, kan du koge det for din familie. Desværre er der mange børn har en "Jeg hader fisk" mentalitet. Her er en opskrift til at gøre laks mere spiselig.

 • Forvarm ovnen til 325
 • I mellemtiden, bland en teskefuld ren ahornsirup med en kop appelsinjuice.
 • Marinere laks fileter i ca. ti minutter
 • Tag laks fra marinaden, og pels med en spiseskefuld sukker fri appelsinmarmelade
 • Placer en håndfuld af Dorrito Lime Tortilla Chips i en baggie.
 • Knus chips med din hule hånd
 • Drys flisen over marmelade
 • Sted i en pind fri pande, og dæk med alufolie
 • Bages i ca 25 minutter
 • Serveres og god fornøjelse!

Næringsdeklarationen Must-Knows: Total fedt og Portionsstørrelse

Ernæring diagrammer på fødevarer pakker kan være forvirrende, men de har oplysninger, der kan hjælpe dig med at planlægge en sund kost, uanset om du tælle kalorier, på udkig efter mere protein eller forsøger at holde din fedtindtag sund.

Nogle ernæring chart pointers:

 • Kontroller portionsstørrelse. Næringsdeklarationen, herunder kalorier, er baseret på en portion, ikke én pakke. For eksempel kan en dåse suppe indeholde to eller flere portioner. Det betyder, hvis du har det hele kan, får du dobbelt kalorier på næringsdeklarationen.
 • Tjek fordelingen fedt. Ernæring etiketter nedbryde fedt indhold fra total fedt i mættet og umættet fedt. Nogle fedt er afgørende for en sund kost, men tjek ernæring diagrammer for fødevarer med flere "gode fedtstoffer", som omfatter de umættede fedt findes i nødder, magert kød og fedtfattig mejeri fødevarer.

En måde at holde styr på alle disse næringsdeklarationen er at bruge ernæring diagrammer og kalorie tællere på Fitnessmagazine.com. Du kan oprette en sund kost ved hjælp af disse diagrammer. Bare besøge webstedet og registrere for at få adgang til alle de kortlægning funktioner.

En fødevare, der er Berry godt for dig

For at give dig selv en sund dosis af antioxidanter, sætte bær i din indkøbskurv på en ugentlig basis. Eventuelle bær (herunder hindbær og brombær) er sunde, men blåbær er særligt høj i antioxidanter kaldet anthocyaniner, som kan bekæmpe off Alzheimers sygdom og visse kræftformer, og de har også været forbundet med muskel reparation; et plus for enhver kvinders kost, især aktive kvinder.

Bær gøre store ingredienser i en frugt smoothie (og du kan endda smide frosne bær lige i blenderen, ingen grund til at tø dem først). Men du behøver ikke stoppe der; du kan blande dem i yoghurt eller is eller bare spise dem af håndfuld. Og bær gøre store kaloriefattige snacks. De fleste bær vejer på kun 60 kalorier pr kop, så du kan nyde dem skyld-fri.

Friske bær er vidunderlige, når de er i sæson på dit lokale landbrugerens marked, men frosne bær er lige så nærende som deres friske kolleger. Og de vil holde i fryseren i op til 9 måneder, så de er altid klar til at spise.

Erstatte gamle Behaviors

En vellykket kost kræver, at du ikke kun tabe den gamle adfærd (ligesom eftermiddag munching), men at du erstatter den med en ny adfærd (som at gå eller scrapbooking.)

De vigtigste næringsstoffer i en Dame Diet

Selv om mange kvinder lejlighedsvis måske blik på ernæring diagrammer, nogle stadig uvidende om de vigtige næringsstoffer, som bør indgå i enhver kvinders kost. Ofte kan kvinder, der kun spiser lavt kalorieindhold fødevarer og lavt kalorieindhold snacks finde sig mangler de næringsstoffer, der styrer den kvindelige stofskifte og fremme optimal sundhed. Her er nogle af de vigtigste næringsstoffer, som bør indgå i enhver kvinders kost.

 • Magnesium, som findes i nødder, spinat, soja og visse typer fisk kan forhindre søvnløshed, forhøjet blodtryk og problemer med synet.
 • Kalium, der findes i fødevarer, såsom bananer og bagte kartofler, er ansvarlige for muskelsammentrækning, hvilket igen forbedrer sportslige præstationer.
 • Selen, som findes i paranødder, kan nogle typer af fisk og pasta forhindre hedeture i overgangsalderen kvinder
 • Zink, der findes i fødevarer som kikærter og bagt bønner, fremmer sund hud, hår og led
 • Jern er særligt vigtigt for kvinder, der stadig menstruation. Tab af jern kan føre til anæmi. Jern findes i rødt kød, spinat, æggeblommer og berigede korn.
 • Calcium, som findes i mejeriprodukter er vigtigt for opretholdelse af knogletæthed.

Nå for vand

En af de bedste ting du kan gøre for dig selv er at øge din vandindtag. Det hjælper flush fedt fra din krop og gør slankekure lettere. Så grøft light sodavand og nå til vand.

Ernæring til smukke hår

Ved nu, har du sikkert regnet ud, at hvad du spiser vil få en enorm indflydelse på, hvordan du ser ud. Vi ved allerede, at korrekt ernæring fremmer stor hud. Gæt hvad? Spise den rigtige fødevarer kan også forbedre udseendet af dit hår! Disse er de næringsstoffer, der er nødvendige for sunde hår:

 • Protein: Jern rige protein fødevarer kan "pumpe jern" i din hårsækkene, hvilket vil fremme en sund hårvækst
 • Vitamin C: C-vitamin forbedrer kroppens evne til at optage jern
 • B-vitaminer: B-vitaminer til at skabe de røde blodlegemer, der bærer næringsstoffer til din hovedbund.
 • Zink: Zink er afgørende for vævsvækst og reparation. Dette omfatter hårvækst.

Kalorielette Snacks kan passe et lavt budget

Energi barer og geler kan være gode kalorielette snacks for kvinder på farten, men de kan være dyrt, og mange af dem er ikke virkelig lav i kalorier. En standard energi bar kan være alt fra 150 til næsten 300 kalorier.

Andre muligheder for lavt kalorieindhold snacks omfatter færdigpakkede 100 kalorieindhold pakker med mange populære snacks, såsom Chips Ahoy cookies. Men du kan lave dine egne lavt kalorieindhold snack packs ved at dividere en pose sunde chips, nødder, trail mix eller luft-poppet popcorn i små Ziploc poser til at tage på arbejde eller til gymnastik.

Vil du have en lav-kalorie chokolade fix? De fleste fedtfattig eller ingen sukker tilsat varm kakao pakker vejer ind på omkring 60 kalorier pr pakke, og nogle mærker har tilsat calcium, også.

Tips til sund madlavning

At lære at lave mad sunde måltider betyder at vide, hvilke ingredienser, du kan ændre. Det betyder også at vide, hvordan man forbereder fødevarer til tabellen. Sund mad opskrifter begynde med udskiftninger. Hvis opskriften kræver smør, kan du ønsker at bruge margarine. Serveres fedtfattig creme fraiche med bagte kartofler i stedet for regelmæssig. Brug krydderier såsom peber og urter i stedet for salt når det er muligt. Der er mange kogebøger, der omfatter sunde udskiftninger, men her er et par enkle dem til at få dig i gang:

 • I stedet for æg, bruge æggehvider.
 • I stedet for sødmælk, brug skimme.
 • I stedet for almindelig ost, bruge fedtfattig sorter.
 • I stedet for jordnøddesmør, brug fedtreduceret jordnøddesmør.
 • I stedet for gelé, bruge frisk frugt.
 • I stedet for is, så prøv frossen yoghurt.

Ved bagning eller madlavning, vil du ønsker at være sikker på, at din substitution ikke vil ændre opskriften. Du kan som regel finde ud af denne type oplysninger på internettet. Nogle opskrifter vil også advare dig om, hvornår du kan eller ikke kan erstatte.

Med hensyn til kød, bagning, bagende og dampende er sundere muligheder end pan stegning. Dampning grøntsager er en sund måde at forberede dem; du kan også tjene dem rå. Undgå ting som tunge fløde saucer og krydderurter, der er indlæst med natrium når det er muligt.

Hvordan kvinder 30+ kan nulstille deres træg metabolisme

Supplere med Fødevaremyndighedens (essentielle fedtsyrer). Under 1 spiseskefuld en dag med hørfrøolie, fiskeolie, hørfrøolie, tidselolie eller natlysolie er nogle af de bedste kilder. EFA er er afgørende for din krop og holde det fungerer korrekt. De fleste kvinder kan se og mærke fordelene straks, når du tager dette. Det hjælper ikke kun med fedt tab, men overgangsalderen, ledproblemer, og fremmer sund hud og hår.

Fat-Burning Tip at de fleste kvinder forsømmer at Do

Sørg for at du oftere hele din dag mindst hver 3 timer. Jeg finder så mange kvinder spiser kun 2 måltider om dagen, som vil bremse metabolismen og reducere energi niveauer. Ved at spise i løbet af dagen, vil din krop begynde at forbrænde mere fedt øjeblikkeligt og bidrage til at øge din energi niveauer.

Forståelse Food Labels

At vide, hvordan at læse varedeklarationer er afgørende for at vide, hvad du lægger ind i din krop. Det kan synes som en simpel opgave, men husk på, at producenterne vil have dig til at købe deres produkt, og forsøger at gøre det synes så nærende som muligt. Her er nogle mærkning udtryk, som du kan løbe ind i:

 • "Lavt kalorieindhold" = Indeholder ikke mere end 40 kalorier per portion.
 • "Reduceret kalorieindhold" = Indeholder 25% færre kalorier per portion end almindelig produkt
 • "Kalorie-Free" = Indeholder mindre end 5 kalorier per portion
 • "Lav Natrium" = indhold af 140 mg natrium eller mindre per portion.
 • "Meget lav Natrium" = indhold af 35 mg natrium eller mindre per portion.
 • "Fedtfri" = Indeholder højst 0,5 g fedt pr servering.
 • "Low Kolesterol" = ikke indeholder mere end 20 g cholesterol og mindre end 2 g mættet fedt pr portion.
 • "Fedtfattig" = ikke indeholder mere end 3 g fedt pr servering
 • "Lean" = ikke indeholder mere end 10 g fedt, ikke mere end 4,5 g som er mættet fedt også indeholder mindre end 95 mg kolesterol pr servering
 • "Ekstra Lean" = ikke indeholder mere end 5 g fedt, ikke mere end 2 g som er mættet fedt også indeholder mindre end 95 mg kolesterol pr servering
 • "Free", "Nej", "Zero" = Uden indhold beløb eller en triviel beløb
 • "Sukker-fri" = Indeholder mindre end 0,5 g per portion
 • "Good Source" = Giver 10% -19% af Daily Værdi pr servering
 • "Light" = kan betyde en af ​​tre ting:
  • giver 1/3 færre kalorier eller 1/2 mængden af ​​fedt som den regelmæssige produkt per portion
  • hvis det er en "fedtfattig", "lav-kalorie" mad, det kan kaldes "light", hvis det giver 1/2 af den normale fedt til stede
  • kan henvise til den faktiske farve af selve fødevaren

Hvad er den bedste måde at holde hydreret?

I de seneste år har forskningen vist, at mængden af ​​vand en person har brug for at forblive hydreret kan variere meget mellem individer. Nogle læger mener, at 40 ounce vand om dagen er det mindste beløb fleste kvinder bør drikke at forblive raske. Forskere ved, at din krop har brug for en konstant tilførsel af vand for at holde ordentligt hydreret hele dagen. Begynd at udvikle en smag for vand ved at tage små drinks hele dagen. Prøv at standse ved vandet springvand på vej tilbage fra toilettet eller holde en flaske vand handy. Vand ikke kun holder din krop kørende på indersiden, de fleste kvinder er glædeligt overrasket over at finde, at være ordentligt hydreret forbedrer deres hår, negle og hud, og at de er mindre afhængige af dyre læbepomade, bodylotion og hårbalsam.

Undersøg Du Kitchen

Swap dig usunde fødevarer for bedre valg. Udskift din sodavand med vand. Drop dine cookies for fiber kiks. Trash alle fristelser og erstatte dem med sunde valg (fuldkorn, frugt og grøntsager og magert kød).

Balancing protein i din kost

De fleste kvinder enten får for meget protein i deres kost, eller ikke nok. Overskydende protein i din kost kan tilføje unødvendige kalorier, fedt, og i ekstreme tilfælde kan lægge yderligere pres på nyrerne. Moderate niveauer af proteinindtag har vist sig at øge stofskiftet, og folk, der ikke får nok protein går glip af denne ydelse også. Den nuværende USDA anbefaling er, at kvindelige ikke-atleter i alderen 25 til 50 får omkring 1 gram protein for hver 3 pounds af legemsvægt eller .8 gram protein for hver kilo kropsvægt.

Forståelse BMI

BMI står for body mass index. Det beregnes ved at tage din vægt i kilo og dividere det med din højde i centimeter potens. (Kg / cm * cm). BMI er blot et af de værktøjer, der anvendes af læger til at afgøre, om en person er på en sund vægt. Hidtil har forskningen vist, at de sundeste mennesker har et BMI mellem 18,5 og 24,9. Mennesker med en BMI under 18,5 betragtes undervægtige, folk med en BMI på 25 til 29,9 areconsidered overvægtige, mens dem med et BMI på over 30 betragtes fede.

Calorie Counting i restauranter

Mange kvinder rutinemæssigt bestille salater på restauranter tænker det er det sundere valg i menuen. , Ofte gange er det dog ikke. Hvis du ser dit kalorieindtag og hungrer en salat, anmode forbinding på siden og undgå fløde eller mælk baserede forbindinger, der indeholder masser af kalorier og fedt. En høj sukker eller højt fedtindhold dressing eller sauce kan helt fjerne eventuelle kalorier du troede, du var at spare ved at bestille salat. Når madsted, så spørg din server om sundere alternativer til menuerne. Mange restauranter har i dag retter, der er tilberedt specielt til vægt-samvittighed. I tvivlstilfælde er det altid klog beslutning at gå med bagt kylling eller fisk og friske grøntsager.

Supplere din kost

Multi-vitaminer, mineraltilskud og essentielle fedtsyrer (EFA s) ligesom omega-3 fedtsyrer og konjugeret linolsyre (CLA) linje hylderne i vores butikker og supermarkeder. Det anslås, at forbrugerne bruger 20 milliarder dollar hvert år på tilskud af enhver art, men forskning viser, at mange af disse piller er ikke kun ubrugelige, men kan være farligt. Nogle kosttilskud er meget godt for kvinder: jern og calcium er forreste og Fødevaremyndighedens såsom omega-3 fedtsyrer, der kommer i en meget tæt andenplads. Før du tilføjer supplementer til din regiment, skal du analysere din kost over mindst en uge til at sikre, at du rent faktisk har brug for tillægget. Derefter skal du kontakte din læge for korrekt ernæringsmæssige retningslinjer.