Womens Fitness: Kvinders Core Training Tips

Pilates Abs Træning Build Core Strength

Styrkelse af centrale muskler i kroppen er et af principperne i Pilates. Mange bøger, fitness dvd'er og klasser fremme "Pilates abs", men disse ab øvelser er ikke unikke for Pilates. Pilates abs øvelser er hovedsagelig enhver øvelse, der fokuserer på de dybe mavemuskler, der stabiliserer kernen af ​​kroppen.

Derimod variationer på abdominal crunches og sit-ups virker rectus abdominus (seks-pack muskler på forsiden af ​​maven). For en virkelig solid kerne, omfatter både klassiske crunches og dybe muskler eller "Pilates abs" øvelser i din kerne fitness workout plan.

Her er en dyb ab øvelse at prøve:

 • Start med at ligge på ryggen.
 • Træk dine knæ mod brystet og placere dine hænder bag hovedet. Sørg for ikke at låse dine fingre eller trække på halsen!
 • Medbring din venstre albue mod din højre knæ og samtidig udvide dit venstre ben lige ud foran dig, parallelt med gulvet. Hold position længe nok til at ånde, og derefter gentage på den anden side. Gentag fem gange på hver side i alt 10 crisscrosses.

Abs Træning Forbedre Sports Performance

Du kan sige, "jeg løber, cykel, gør aerobic, så jeg har ikke brug for abs træning." Men hvis du ønsker at tage din sportspræstationer op et hak, vil du få tid til dine mavemuskler. Stærke centrale muskler giver en fast platform for alle dine sportsaktiviteter, fra at køre til golf.

Hvis du er en runner med stærke ben, det er fantastisk. Men hvis du ignorerer din kerne, vil de svage muskler i dine hofter og lænden ikke give dine ben den støtte, de har brug for maksimal ydeevne under længere eller hurtigere kørsler. Tilsvarende, hvis du er en golfspiller, en stærkere kerne krop giver stabilitet til dine arme og ben, som du strækker sig gennem hele spektret af bevægelse i et golfsving.

Dine hofter, knæ og skuldre er mere modtagelige for sportsskader uden stærke centrale muskler til at støtte dem. Tænk på dine bevægelser under sport som en del af en kæde af bevægelse. Bevægelsen af ​​dine arme og ben faktisk begynder med rygsøjlen, og det er derfor en stærk kerne vil hjælpe dig i enhver sport.

Hvad er den bedste måde at forbedre din kerne styrke? At arbejde mange centrale muskler på én gang, investere i en fitness bold og lære et par kerne-styrke abs træning, som du kan gøre derhjemme. Du vil opdage, at du føler dig stærkere i løbet af sport, og du vil reducere din risiko for skader.

Kom tilbage til Back Basics

Tilbage træning er en væsentlig del af et træningsprogram. Kronisk trykken og smerter i lænden er en uheldig bivirkning af mange desk-bundne job. Men et par enkle strækninger kan gå langt i retning af at bekæmpe spændingen i ryggen, der er forårsaget af udvidede møde.

Den lave ryg, i særdeleshed, er et område, der er svært at slappe af. Prøv denne enkle ryg træning: Lig på ryggen med knæene bøjet og fødderne fladt på gulvet. Placer hænderne under hovedet eller lad din arme hvile langs dine sider; alt efter hvad der er mere komfortabel. Ved hjælp af kontrollerede bevægelser, stramme din røv muskler og mavemuskler samtidig at flade lænden mod gulvet. Hold stillingen i 5-8 sekunder og derefter slappe af. Gentag to til tre gange. Denne træningsmål både røv og mavemuskler, som vil forbedre din kropsholdning, mens du sidder og står, og give bedre støtte til lænden.

Lad os Twist Again: arbejder din obliques

De interne og eksterne obliques er de muskler, der begynder ved din talje og gøre et "X" på tværs af din torso. Både de interne og eksterne obliques indlede bevægelser og øvelser, der involverer rotation. Det er derfor, du vil bemærke, at golfspillere og tennisspillere, forudsat at de overholder en sund kost og dyrke aerobic, har imponerende definition på dette område.

Hvis du udfører en 10 minutters abs workout, er cyklen manøvre betragtet som den bedste øvelse for de interne og eksterne obliques.

 • Ligge på gulvet og løfte begge ben. Sørg for at din lænden presses til jorden. Hvis det ikke er, skal du blot løfte dine ben lidt højere.
 • Hvil dine fingre let på hovedet, lige over ørerne.
 • Som du bøje højre knæ, rotere din torso og bringe din venstre albue mod knæet. Sørg for, at din venstre hofte bliver på jorden.
 • Derefter skifter sider. For mere udfordring, wrap en modstand bånd omkring dine fødder som du udfører denne øvelse. I stedet for at placere din hånd bag hovedet, holde på bandet. Som du bøje dit knæ, bøje den tilsvarende albue. holde den modsatte arm så lige som muligt.

Pilates abs rutiner samt schweiziske bold abs motion træning også en række øvelser, der gør god brug af de interne og eksterne obliques. Nogle mennesker kan lide at holde små medicin bold, mens de udfører disse øvelse. Dette tilføjer mere modstand, og derfor mere udfordring rutinen.

Reebok Core Pilates

Ved nu, du sikkert klar over, at tilsætning af dybe kerne arbejde dine mavemuskler træning kan gøre en enorm forskel. Reebok Core Board er en af ​​de bedste stykker af abdominal udstyr, fordi det kan anvendes til hele kroppen. Den blev skabt af Alex McKechnie, der arbejdede som fysioterapeut til Canadas VM Soccer Team.

Ligesom mange andre fysioterapeuter, der specialiserer sig i atletisk conditioning, McKechnie brugt en wobble bord, som er en platform bygget på en halv-kugle eller rockere, for en årrække. Desværre fandt han, at wobble bestyrelsen var kun minimalt effektivt. Det var på grund af sin passivitet: Som McKechnie sportsfolk flyttet deres vægt fra den ene side til den anden eller fra front til bag, bestyrelsen passivt bevæger sig i samme retning. Da han designede Core Board, tilføjede han kvaliteter rekyl og drejningsmoment. Selv om Core Board kan rotere, twist og tilt i enhver vinkel, ligesom en trofast hundehvalp, det altid vender tilbage til sin oprindelige position.

Dette skaber en meget dynamisk form for uddannelse. Hvis du flytter til den ene side, brættet udøver en kraft, der vil bevæge dig i den modsatte retning. I 1999 McKechnie slået sig sammen med Reebok at oprette Reebok Core Training Program. En af de vigtigste fordele ved Core Board er, at det er en progressiv form for motion. En knop i bunden af ​​brættet styrer, hvor "wobbly" det vil være. Begyndere og ældre borgere kan stramme grebet, hvorved bestyrelsen mindre bevægelse. Som færdighed udvikler sig, kan knappen løsnes for at skabe mere bevægelse. Dette vil fremlægge en væsentlig større udfordring.

Et par år senere, Reebok fitness studievært Lisa Wheeler og fysioterapeut Elizabeth Larkham skabte Reebok Core Pilates program. Larkham er kendt som en fornyer af Mind kropsbevægelser teknikker til fitness, kliniske, underholdning, kunst og akademiske indstillinger. Hun har ændret Pilates teknik ved at tage en Feldenkrais tilgang til mat og apparater ordforråd. Herved hun infunderes den traditionelle Pilates metoden med øvelser, der fremmer core kontrol og drejebevægelse buer. Resultatet er bevægelse, der er funktionel, healing, og æstetisk tiltalende.

Larkham har arbejdet som Pilates og Dance Medicine Specialist med San Francisco Ballet, Cirque de Soleil, og på Center for Sports Medicine ved Saint Francis Memorial Hospital. Mens lede Saint Francis-programmet, udviklede hun Pilates protokoller til rehabilitering af en række ortopædiske og rygskader.

Da mange af disse øvelser kan være temmelig udfordrende, når udført på Core Board, skal du sørge for at beherske dem på gulvet, før du tilføjer en balance udfordring. Her er et eksempel:

 • Lie ansigt op på Core Board.
 • Start med dine knæ bøjet og i tilpasningen til dine hofter.
 • Kalve parallelt med jorden.
 • Hænderne er bag hovedet. Fingre er unclasped. Albuer er åbne.
 • Kontrakt abs så din ryg er i kontakt med bestyrelsen
 • Lift hoved, hals og skulderblade fra brættet.
 • Inhale at forberede.
 • Som du ånder ud, udvide dit venstre ben og rotere overkroppen mod din højre bøjet knæ. Sørg for at holde din venstre hofte på brættet.
 • Inhale som du passerer gennem midten.
 • Hold dit hoved og skuldre løftes.
 • Udånder som du skifter sider.
 • Fortsæt skiftevis i 10 gentagelser. (En rep = en rotation til hvert ben)

Hvad er principperne for Pilates?

I mange fitnesscentre, Pilates er en af ​​de mest populære typer af abdominal øvelser for kvinder. For at få mest ud af din Pilates abs workout, påhviler dig at overholde de grundlæggende principper for Pilates:

Koncentration: Dette refererer til krop-sind-forbindelse, hvilket gør bevidst om dine bevægelser.

Kontrol og præcision: I en Pilates abs træning, er du aldrig bare "gennemgår beslutningsforslagene." Gør brug af dine koncentration færdigheder til at udføre præcise, nøjagtige bevægelser, som vil resultere i imponerende muskuløs definition.

Vejrtrækning: I en Pilates klasse, når du ånder ud, dine dybere mavemuskler, kaldet kernen muskulatur, tryk mod membranen for at hjælpe med at udstøde luften. Dette hjælper du bruge din tværgående mavemuskel. Overhold din mave, som du gør dette. Ser det ikke fladere? Tænk på en ballon. Hvis du ønskede at flade ballonen, vil du lade luften ud. Din mave fungerer på samme måde.

Centrering: Alle Pilates abs øvelser indlede fra kernen, og flyde udad til ekstremiteterne. Mange mennesker refererer til Pilates Powerhouse, den front til bag området mellem skambenet og brystkassen. Det omfatter de nedre rygmuskler, mave og den øverste balder. At lære at engagere disse muskler forbedrer koordination, samt udseendet af hele din krop.

Flydende og kontinuitet Bevægelighed: Pilates øvelser flyde i fortsættelse af hinanden med hinanden. Dette øger nåde og bevægelse effektivitet.

Integration: Du vil opdage, at mange af de Pilates øvelser arbejde et par muskler samtidigt, hvilket gør det til en yderst funktionel form for motion. Det betyder også, at dine mavemuskler stadig arbejder som du udfører øvelser for de andre dele af kroppen. Hvor cool er det?

Justering: Postural tilpasningen er en vigtig del af Pilates metoden. Som din mor sikkert fortalt dig, når du står ret op, dine mavemuskler ser fladere.

Stabilitets- Ball: The Ultimate Core Motion

Selvom vi tænker på stabiliteten bolden som et moderne øvelse formular, dens oprindelse faktisk går tilbage til 1963. Det år, en italiensk legetøjsproducent besluttet at gøre legetøj der bruger vinyl i modsætning til gummi. På grund af deres højere levealder, de hurtigt vundet popularitet. Til sidst blev kuglerne bruges i hele Europa i rehabiliterende indstillinger som terapi for ortopædiske kunder og slagtilfælde ofre. I 1966 Dr. Elspeth Kong eksperimenteret med at bruge kuglerne til at udvikle en ski program for handicappede børn.

Joanne Posner Mayer, en amerikansk fysioterapeut, der var begejstret for denne idé, gik til Schweiz for at studere med Dr. Kong i Schweiz. Efter sin tilbagevenden til staterne, skrev hun den endelige bog om stabilitet bold træning. I 1990 grundlagde hun Ball Dynamics International i Colorado. Lindsay Zappola, en fysioterapeut / Pilates instruktør, begyndte at arbejde for hende. Lindsay indarbejdet boldene i sit arbejde med den amerikanske Ski Team. Ball Dynamics, Resist-a-Ball og Paul Chek Institute var de tre organisationer, der påvirkede brugen af ​​kuglerne i et fitness indstilling.

Spænding om boldene øges, når en artikel offentliggjort i juni 2000 spørgsmålet om Fysioterapi den citerede et eksperiment udført på University of Waterloo, der anvendes elektroder til at teste effektiviteten af ​​forskellige maveøvelser. Resultaterne af dette eksperiment imponeret fitness branchen. Når curl ups blev udført på ujævne overflader som bolden eller wobble bord, de muskelsammentrækninger både obliques og rectus abdominus næsten fordoblet. Krølle ups udført på bolden med fødderne på gulvet firedoblet eksterne skrå aktivitet. Denne feedback overbevist forfatterne af undersøgelsen, at ustabile overflader skabe behov for mere stabilisering af rygsøjlen, som er en funktion af obliques.

Nedenfor er de standard anbefalinger til bold dimensionering:

BALL DIAMETER BRUGER HØJDE

 • 30 cm. kugle (12 inches) Familier eller ikke-siddende øvelse
 • 42 cm. kugle (17 inches) under 5 ft.
 • 55 cm. kugle (21 inches) 5 ft. til 5 ft. 7 i.
 • 65 cm. kugle (25 inches) 5 m. 8 i. til 6 ft. 3 i.

Introduktion din kerne muskler: rectus Abdominus og det lodrette mavemuskel

I dag, "kerne øvelse" er en fangst sætning i fitness branchen. Kan mennesker antager, at når folk refererer til core øvelse, taler de om abs træning, såsom sit-ups, crunches og alle andre de andre 10-minutters træning, der er populære på kvinders fitnesscentre. Men dette er kun delvist rigtigt, sit-ups og crunches arbejde rectus abdominus, som er de mest overfladiske muskler i maveregionen. Dette er den muskel gruppe, der er ansvarlig for nedbøjning din torso. Når du kommer ud af sengen om morgenen, bruger du din rectus abdominus. Men der er dybere kerne muskler, der spiller en større rolle i dit helbred og udseende.

Den tværgående mavemuskel ofte benævnt TVA. Som den dybeste mavemuskel i din krop, den tværgående mavemuskel er din naturlige indre bælte og vægt bælte. Dens primære formål er vigtig: Denne muskel understøtter lænden, når din krop er i en oprejst position. Derfor aktivering af denne muskel øger du arbejdsstillinger og forhindrer rygsmerter. Undersøgelser har vist, at mennesker, der aktiverer deres TVA før løfte tunge objekt er mindre tilbøjelige til at opleve rygproblemer.

Den tværgående mavemuskel er aktiv, når du ånder ud. Det presser mod membranen til at hjælpe dig presse luften. Derfor, når du udfører AB træning, hvis du udånder, når du bøje din rygsøjle, du vil aktivere din tværgående mavemuskel sammen med din rectus abdominus. Derudover du regelmæssig ab workout, denne enkle øvelse bør udføres 10 gange dagligt. Tag et åndedrag i. Som du ånder ud, trække din mave på, som om du prøvede at trække din navle til din rygsøjle. Hold din mave stramt i ti sekunder. Til sidst, vil det nyde opholder sig på den måde!

Kend din Core Components

Når fitness artikler eller gym instruktører taler om "centrale muskler," hvad gør de egentlig?

Din krop er "kerne" er dit tyngdepunkt, som er det område omkring din krop og bækken. Stærke centrale muskler giver en fast platform for alle dine sportsaktiviteter, og for aktiviteter i hverdagen. Svage centrale muskler øger din risiko for at udvikle lændesmerter, dårlige arbejdsstillinger og andre muskel stammer.

"Core stabilitet" betyder, at musklerne i bækkenet, hofter, mave og lænd arbejder sammen om at støtte din rygsøjle. Det er derfor, abdominal øvelser for kvinder er så vigtige.

Tro det eller ej, er der 29 centrale muskler i din krop og bækken området, og de bedste abdominal øvelser for kvinder er dem, der arbejder flere af disse muskler på samme tid.

Start disse to simple bevægelser, du kan gøre hvor som helst:

 1. Abdominal crunch (eller sidde-up) i uanset variation du kan lide; starte med to sæt af 15 gentagelser. Koncentrer dig om at bruge dine mavemuskler i stedet at trække hovedet frem med hænderne, og fokus på kvalitet frem for kvantitet. Du behøver ikke at gøre 100 sit-ups; do 30, hvor du fokuserer på en bred vifte af bevægelse og du kan virkelig føle abs arbejder.
 2. Plank position: Dette er den før-pushup position. Placer dine hænder på gulvet og krølle tæerne under at løfte din krop væk fra gulvet. Hold hænderne placeret direkte under dine skuldre. Fokus på at trække din mave ind mod rygsøjlen, men holde vejrtrækning glat. Prøv at holde denne position i 20 sekunder.

Få på bolden for at miste din kærlighed håndtag

De ofte udskældte "kærlighed håndtag" er forårsaget delvist af svage skrå muskler, de muskler, der løber langs ydersiden af ​​din kuffert. En af de bedste ab øvelser for kvinder at tone din krop og skære din talje er stabilitet bolden twist.

Her er hvordan du gør det:

Lig med ryggen på en fitness bold og fødderne fladt på gulvet. Hold en lille medicin bold mellem hænderne og udvide dine arme op mod loftet. Holde din røv på bolden, langsomt rotere din torso til højre, så dine arme er parallelle med gulvet og dine knoer peger mod sidevæggen. Hold til udånder, derefter langsomt dreje tilbage til centrum og gentag på den anden side. Start med et par gentagelser til hver side for at få fornemmelsen af ​​denne øvelse, og prøv at arbejde dig op til tre sæt af 10 gentagelser.

Tilføjelse Core øvelse til din vægt træning rutine

Det er meget muligt at integrere styrketræning med core øvelse. Teknikken, som blev udviklet af National Academy of Sports Medicine, er kendt som Integrated Training. Først skal du udføre en traditionel styrke øvelse, enten ved hjælp af en maskine eller håndvægte. For din andet sæt, du arbejder i samme muskel gruppe ved hjælp af et stykke balance udstyr. Husk, at du skal udføre den balance øvelse enten uden vægt, eller med en lavere vægt. Da balancen øvelse vil indebære større brug af din kerne muskler, vil du være at få en ab workout selv, mens du arbejder dine ben og overkrop.

Det integrerede Uddannelsesprogram kan enten udføres i fitnesscentret eller i dit eget hjem. I dag har de fleste fitnesscentre har stabilitet bolde, balance boards og Dynadiscs. Du kan altid bringe et Dynadisc med dig, hvis din gym ikke har nogen. For dem af jer, der ikke har en gym medlemskab, kan det meste af vægten øvelse udføres med modstand bands.

Hvad er bækkenbunden?

Musklerne i bækkenbunden har en vigtig opgave at udføre. De er ansvarlige for at støtte og beskytte dine indre organer. Gravide kvinder er ofte lært at aktivere deres bækkenbunden ved at forestille, at de forsøger at stoppe urin flow. Der kaldes "Kegel" øvelser. En mere spiselig måde at gøre dette på er at forestille sig en elevator rejser op i midten af ​​din krop. Du kan også visualisere en hængekøje udarbejdelse under dig.

For de bedste resultater, bør Kegels udføres 10 gange dagligt. Ligesom den tværgående mavemuskel, bækkenbunden arbejder for at støtte din ryg, hvilket igen vil forbedre din kropsholdning. Mange kvinder fitness-instruktører vil råde dig til at engagere din bækkenbund, når du udfører Pilates abs øvelser, samt schweiziske bold abs øvelser. Dette vil hjælpe dig med at vedligeholde balancen, mens du udfører øvelserne. Ældre kvinder opfordres også til at praktisere Kegel øvelser for at forebygge inkontinens. Kvinder i alle aldre bør praksis kegels for en anden vigtig årsag: Det forbedrer dit sexliv!

Ab og rygøvelser på Bosu

Den innovative Bosu er en af ​​de bedste stykker udstyr for AB og rygøvelser. Den er formet som en kuppel, og kan anvendes på enten dens kuppel eller platform side. fordi det udfordrer din balance, vil øvelser udført på Bosu engagere dine dybe kerne muskler. For eksempel kan du udføre en grundlæggende crunch med fødderne på platformen side. Som du krølle din torso fra gulvet, hvis din kerne muskler ikke er ordentligt i indgreb, vil Bosu "wobble".

Den Bosu er også et glimrende stykke udstyr til at udføre AB og ryg øvelser på samme tid. Placer Bosu med sin kuppel opad. Læg dig ned og udvide dit hoved og skuldre over kuplen. Bøj dine knæ og holde fødderne fladt på gulvet. Hvil fingerspidserne på kanten af ​​dit hoved. Inhale at forberede. Som du ånder ud, krølle din torso, og fokusere på dine knæ. Inhale som du vender tilbage. Du vil gøre en ab øvelse på krøller, og en ryg øvelse om udvidelse.

Find 10 minutter for målrettet Fitness

Ideelt set en 10-minutters "express træning" vil ikke være grænsen for din fitness regime, men 10-minutters træning planer, som dem der findes i kvinders fitness magasiner, er designet til at hjælpe dig med at målrette kriseområder, såsom abs eller hofter. Du kan finde 10 minutter for abs, og så kan du fokusere på din lange løb eller cykeltur, når du har en lang blok af tid, vel vidende, at du allerede har din ab træning.

For eksempel kan en 10-minutters abs workout omfatte to minutter fem forskellige øvelser, som vil hjælpe trimme din talje og opbygge styrke i din kerne muskler. En abs øvelse, der er en populær del af disse øvelser er den walking lunge med rotation.

Her er hvordan du gør det:

Stå med fødderne hofte bredde fra hinanden. Hold en lille håndvægt i begge hænder og udvide dine arme foran dig.

Træd din højre fod frem og bøj knæene til en 90 graders vinkel til at komme ind i en lunge. Samtidig, drej din torso til højre, holde dine arme lige og parallelt med gulvet, mens du holder håndvægt. Udånder og vende tilbage til en stående position, så gentag til den anden side. Suppleant i to minutter, bevæger sig jævnt og med kontrol.

Andre elementer i en 10-minutters ab workout kan omfatte en siddende torso rotation eller alternative side torso drejninger, mens du ligger på gulvet.

Målretning Nedre Abs

De lavere abdominals er en af ​​de mest vanskelige områder på kroppen til at målrette i form af styrketræning. Der er effektiv træning, der vil målrette de nedre mavemuskler. Prøv om på dig tilbage med hænderne håndflade-down under nederste del af ryggen. Du knæ skal være bøjet, så dine fødder hviler fladt på gulvet. Langsomt bevæger dig ben op, så de er vinkelret på gulvet samtidig holde dine knæ pegede mod loftet. Gentag dette skridt for så mange gentagelser som du kan opretholde en ordentlig form. Se en træner for flere bevægelser, der vil målrette dine nedre mavemuskler.

Pilates for Alle

Som pilates fortsætter med at vokse i popularitet, er det tid for dig at komme ind på den sag! Selv uden forudgående pilates erfaring, når du har en primer på de bevægelser og filosofi, vil du høste fordelene. Tilmeld dig en klasse, så en instruktør kan hjælpe din perfekte din teknik og derefter tage det på din egen. Du vil føle slankere og stonger og har bedre kropsbevidsthed hjælp muskel det du aldrig vidste du havde.

Målretning lænden

Den nederste del af ryggen er et område på en kvindes krop, der er særligt sårbare over for stress og skade. Men der er en masse øvelser, som du kan gøre for at styrke den nedre ryg og forebygge smerter og skader. Start med at ligge på gulvet, med forsiden nedad og benene strakt ud. Bøj albuerne, så dine håndflader er direkte under dine skuldre. Dernæst ved hjælp af din ryg muskler, løft brystet op fra jorden så højt som muligt uden at belaste. Håndfladerne og ben vil også løftes fra jorden. Gentag flere gange wile opretholde ordentlig form. Se en træner for flere bevægelser, der vil styrke din lænd. Hvis du har eller har haft nogen rygskade, så tal med din læge, før du begynder back-styrke øvelser.

Core Muskler

Din kerne muskler make-up de muskler, der er knyttet til stammen af ​​din krop. Dette omfatter musklerne dine mavemuskler, obliques, dine skuldre, brystmuskler, og alle muskler på ryggen. At have en stærk kerne kan hjælpe med at forbedre motion form og teknik, og dermed faldende din risiko for skader. Stærke centrale muskler også forbedre din kropsholdning, som ikke kun gør man ser højere og slankere, men kan også hjælpe med at forhindre overforbrug og skader i forbindelse med lange timer ved et skrivebord eller foran en computer.

Husk din ryg

De fleste kvinder fokuserer for meget opmærksomhed på at opbygge deres mavemuskler og ikke nok opmærksomhed på musklerne i ryggen. Mens mange mennesker kan overveje mavemusklerne til at være mere vigtigt æstetisk, der har en stærk ryg er meget vigtigt, også. Forskning viser, at op til 70% af kvinder lider rygsmerter på et tidspunkt i deres liv. Holde stærke og sunde rygmuskler er det vigtigste en kvinde kan gøre for at forebygge rygsmerter.

Arbejder din Core

Core træning er vigtig, men det er nemt at gå overbord. Når du arbejder en muskel, er du faktisk bryde det fra hinanden. Som din krop helbreder dine muskler, det gør det stærkere, så den ikke vil bryde ned så let næste gang. Arbejdende muskler hver dag forstyrrer denne proces og kan faktisk resultere i svagere muskler. Tag crunches, for eksempel: I tilfælde af stykket, er du sandsynligvis være at bruge hals og rygmuskler i stedet for dine mavemuskler til at gøre størstedelen af ​​arbejdet. Dette kan medføre alvorlig personskade. Når du arbejder din kerne, mål for høj kvalitet gentagelser af hver øvelse på tre på hinanden følgende dage hver uge.