Womens Fitness: Goal Setting & Motivation for kvinder Tips

Få en Fitness Baseline

Der er en bred vifte af sundhed fitness tjenester til rådighed på sundhed klubber. Disse tjenester kan være en god måde at få en "fitness baseline."

Kom godt i en baseline for ting som kropsfedt, styrke og fleksibilitet kan give dig oplysninger, som du kan bruge til at måle fremskridt i din fitness rutine. Det kan også hjælpe dig med at sætte fornuftige træningsmål. Her er nogle grundlæggende numre, som du måske ønsker at overveje at få, før du starter eller re-vamping et fitness-program:

 • Kropsfedtprocent: Typisk gøres ved hjælp af skydelære og målinger
 • Kolesterol tal: En simpel blod skærm vil blive udført
 • Blodtryk: Taget ved hjælp af en blodtryksmanchet
 • Fleksibilitet målinger: De test for dette varierer
 • Styrke målinger: normalt gøres ved at optage maksimalt elevatorer
 • Kardiovaskulær udholdenhed målinger: ofte ved at tage et løbebånd eller cykel test samtidig have livstegn overvåget

De fleste af disse "tests" kan gives i et motionscenter, så du måske ønsker at spørge om dem ved skrivebordet, hvis du ikke kan finde nogen litteratur om dem på anlægget. Ting såsom cholesterol tests og blodtryk kan måles af en læge samt.

Disse tjenester er undertiden tilbydes gratis, mens andre gange kan der være et gebyr for dem. Nogle sundhed klubber vil tilbyde tilbud eller kampagner, hvor undersøgelse er afsluttet uden beregning. Fællesskabets sundhed messer og screeninger er andre steder som du kan finde disse tests tilbydes.

Udfordre dig selv til at ændre det op

Enhver fitness rutine kan blive forslidt, hvis det gøres i for lang tid. Tingene bliver kedeligt og der kan gøre du mister din motivation. Hold dit program frisk ved fortsat at udfordre dig selv i en række forskellige måder. Her er nogle super tips til opholder sig motiveret og skiftende tingene lidt op:

 • Lær nye øvelser. Tjek dameblade for nye ideer eller holde øje til sundhedsklub for flytter du ikke har prøvet før.
 • Tilføj vægt og gøre mindre gentagelser for en ændring af tempo eller tabe vægt og gøre ekstra sæt.
 • Afprøve nye fitness klasser til en anden stemning.
 • Hold øje med nye ab øvelse udstyr eller andre redskaber. Brug af nye rekvisitter kan udfordre dine muskler på forskellige måder.
 • Deltag i en "boot camp". Nogle steder har dem kun for kvinder.
 • Prøv interval træning for at skifte op rutinen. Byger af hjerte-kar-motion (såsom jogging) blandet med vægttræning kan gøre træningen gå hurtigere.
 • Kom ud af skure. Hvis du opdager, at du bruger de samme maskiner hele tiden, vilje til at indarbejde nye. Hvis du altid gå på løbebåndet, prøv ellipsetræneren. Ændre tingene op - du vil blive glad for du gjorde!

Oprettelse konditionsmål

Hvorfor skal du tage tid til at skrive ned dine træningsmål? Fordi det kan hjælpe dig med at nå dem. For at skrive dem ud, bliver du nødt til at gennemtænke ting som, hvordan du kan nå dine mål og hvad er en rimelig mængde fremskridt er, at du kan forvente over tid. Omfattende fitness-programmer på motionscenter har ofte denne komponent, og nogle personlige trænere gør det så godt.

Så hvordan kan du komme i gang? Prøv at tænke over dit endelige mål. Måske er det vægttab; eller endda være i stand til at løbe en maraton. Så tage lidt tid til at udvikle en strategi for at nå det, der fungerer sammen med din livsstil. Prøv at skitsere nogle "benchmarks" for målet, så du kan kortlægge dine fremskridt som du går.

Evaluering dine fremskridt på vejen er et centralt element i denne type program. Hvis du ikke er opfylder dine benchmark mål, kan det være nødvendigt at re-vamp den plan, du oprindeligt kom op med. Re-justere mål er en normal del af processen, og vil hjælpe dig se, om dit træningsprogram er praktisk.

Du ønsker måske at starte med kun én fitness mål ad gangen. Prøv begynder med noget overskueligt og se, hvordan det går. Måske kan du sætte en afstand mål for din walking program, eller begynde at gøre nogle lavere ab øvelser til at begynde. Holde målene lille ved første vil hjælpe dig med at lære processen og opbygge tillid, som du går.

Holder sig til et fitness-program

Er du har svært ved at holde sig til et fitness-program? Kom ind i en regelmæssig rutine kan være en udfordring, men der er nogle tid-testet løsninger, der vil hjælpe dig med at holde sig motiveret og hjælpe dig med at opfylde dine træningsmål. Vælg mellem nogle af følgende:

 • Team op. Med en "workout buddy" kan holde dig dedikeret til et fitness rutine. Find en kørende partner. Spørg din søster til at deltage et motionscenter med dig. Tag en tur med din ægtefælle hver aften efter middag. Hvis du kan slå dig sammen med en anden person, du er mindre tilbøjelige til at tage et pass på din træning.
 • Gå tur med hunden. Det lyder måske lidt skør i starten, men at komme ind i en god walking rutine kan ikke kun hjælpe dit helbred, men din hund er også!
 • Beløn ​​dig selv. Sæt et mål for at arbejde ud hver uge, og hvis du når det, belønne dig selv med noget småt. Du kan prøve noget som at købe en bog eller kommer til at se en film. Prøv at holde belønning til ikke-fødevarer.
 • Sæt små, nås mål. Prøv ikke at afskrække dig selv ved at forsøge at gå hele ud. Stræb efter langsom, stabil forbedring.
 • Vær ærlig over for dig selv. Vil du virkelig finde ud af, når du kommer hjem fra en lang møde eller lege med dine børn i parken? Prøv at sikre, at du planlægge tid til fitness, når du har energien.
 • Deltag i en klasse. Det kan hjælpe at have et sæt tid til at arbejde ud. Prøv noget, der interesserer dig for ekstra motivation.
 • Bare gå. Hvis du tænker om at arbejde for meget, kan du tale dig ud af det.