Womens Fitness: Fordele ved Fitness Tips

Motion øger Mental Agility

Øvelse på lang sigt har vist sig at forbedre hjernens funktion. Det øger iltindholdet og blodstrømmen til hjernen samtidig øge mængden af ​​kemikalier, såsom serotonin, dopamin og noradrenalin, som er forbundet med erkendelse.

Fitness træning er også vist sig at forhindre "senior øjeblikke." Efter en alder af 30, hjernen begynder at miste væv i områder, der er forbundet med kognition og hukommelse. Motion øger neurogenese, produktion af neuroner, og dermed forhindrer tab af væv, forbedrer hukommelsen og holder hjernen unge. Fysisk aktivitet har også vist sig at reducere risikoen for Alzheimers sygdom.

Hvis du ikke kan passe ind i 30 minutters motion om dagen, så sørg for at du træner for mindst 20 minutter på de fleste af ugens dage for at sikre maksimal kondition og øge hjernens funktion.

Forøg Energi

En af de bedste fordele ved fitness er stigningen i energi du får fra fitness træning. Det kan være svært at udøve, når du føler dig træt, men det tager kun lidt fysisk aktivitet til at øge din energi niveauer. Stillesiddende mennesker, der deltager i en regelmæssig motion program rapporterede øget energi i forhold til folk, der ikke udøver, ifølge en 2006 University of Georgia undersøgelse.

Det er normalt at opleve nogle træthed efter træning, men dette normalt svinder efter en halv time eller deromkring. Jo mere konsekvent du arbejder ud, jo hurtigere din krop vil tilpasse til at udøve. Som din krop bliver vant til din fysiske fitness rutine, vil det tage mindre tid til at komme sig, og du vil opleve mere af en energi boost. Hvis du er involveret i en særlig anstrengende eller intens træning, sørg for at få nok søvn og hvile mellem træning.

Weight Management

Forsøger at tabe et par ekstra pounds du pakket på i løbet af ferien? Du har prøvet at skære kalorier, spise mindre portioner eller helt fjernes al junkfood fra din kost, men de genstridige pounds vil bare ikke gå væk. Du har nået den frygtede "kost plateau", som normalt sker efter din krop tilpasser sig en nedsat kalorieindtag.

Kost alene vil ikke fjerne disse par ekstra pounds omkring din midten. Hvis du ønsker en måde at holde væk fra pounds permanent og revitalisere din kost, skal du udvikle en regelmæssig fitness træning rutine. Motion hjælper dig forbrænde ekstra kalorier, der ellers ville blive lagret som fedt.

De fleste fitness artikler anbefale moderat cardio i 30 til 40 minutter fire gange om ugen for at forbrænde fedt og holde vægten ned, men mængden af ​​motion varierer alt efter din størrelse og vægt mål. Hvis du forsøger at tabe sig, vil du nødt til at arbejde ud af mere, end hvis du forsøger at vedligeholde din vægt. Hvis du har arbejdet regelmæssigt og ikke se resultater, øge intensiteten og hyppigheden af ​​din træning. Tænd din træning rutine, så du bruger forskellige muskelgrupper. Prøv en ny vægt maskine, eller tage en dukkert i stedet for at bruge løbebåndet.

Få en bedre nattesøvn

Søvnløshed er en af ​​de mere almindelige problemer rapporteret blandt postmenopausale kvinder. Hvis du er en af ​​dem, der lider med søvnproblemer, faktor regelmæssige fitness træning ind i din tidsplan.

Undersøgelser viser, at morgen motion kan hjælpe dig med at falde i søvn, mens motion om natten kan gøre det sværere at falde i søvn. Selvom forskere er usikker på, hvorfor regelmæssig morgen aerob aktivitet hjælper folk fanger Z s, nogle mener, at motion hjælper steady din krops naturlige døgnrytme og også stabiliserer stress hormoner. Motion kan også hjælpe dig med at falde ind i en dybere søvn, hurtigere. Hvis du har søvnløshed, undgå at arbejde ud tre til fire timer, før du går i seng og i stedet prøve afslapning øvelser såsom strække, yoga eller tai chi. Øget hvile og afslapning er kun en af ​​de mange fordele ved fysisk kondition.

Mindske din risiko for brystkræft

Seneste sundhed og fitness artikler offentliggjort af Archives of Internal Medicine viser, at motion kan reducere risikoen for brystkræft med op til 20 procent. Mange læger anbefaler motion til kvinder, der har en historie af brystkræft i familien, eller som har en øget risiko.

Bare et par fitness træning om ugen kan også hjælpe kvinder, der allerede har brystkræft. Selvom motion er ikke en erstatning for medicinsk behandling, har forskere konstateret, at fysisk aktivitet kan hjælpe dem med brystkræft bekæmpe sygdommen. Motion kan øge fleksibiliteten og styrke, og kan afskrække vægtøgning og træthed i forbindelse med kemoterapi. Kvinder, der beslutter at gøre fysisk aktivitet, mens på kemoterapi kan være nødvendigt at tilpasse deres fitness planer på en dag-til-dag basis, afhængigt af træthed niveauer. Det er meget vigtigt at overvåge alle fitness-aktiviteter, mens de gennemgår behandling og følge en progressiv fitness plan, der ikke er alt for anstrengende. Kvinder med brystkræft kan lide at arbejde i grupper med andre brystkræft overlevende.

Hold dit hjerte sundt

Ikke alene udøver boost metabolisme, det forbedrer også tilstanden af ​​dit hjerte. Regelmæssig motion kan hjælpe med at behandle medicinske spørgsmål såsom højt kolesteroltal, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme blandt andre ting.

Højt kolesteroltal: Når du motionerer din krop producerer mere "gode" kolesterol og nedsætter produktionen af ​​"dårlige" kolesterol. Dette sænker plaque oprustning i arterierne og forhindrer også betændelse i blodårerne.

High Blood Pressure: Jo mere du træner, jo stærkere dit hjerte bliver. Hvis du motionerer regelmæssigt dit hjerte vil pumpe blod lettere, at sætte et mindre pres på dit hjerte og dermed sænke dit blodtryk. Det kan tage op til tre måneder af regelmæssig motion for at se resultater, så hold med din fitness workout rutine og ikke give op.

Hjertesygdom: De fleste mennesker ved, at motion sænker din risiko for hjertesygdomme. Motion forbedrer blodcirkulationen og leverer ilt og andre næringsstoffer til dine væv. Nylige undersøgelser har vist, at mennesker, der begynder at udøve regelmæssigt efter et hjerteanfald har en bedre chance for at overleve.

Det er aldrig for sent at begynde at forbedre din fysiske form. Gå en tur rundt om blokken i dag, eller køre op og ned din trapper et par gange. Alle skal starte et sted!

Styrketræning Supercharges dit stofskifte

Styrketræning ikke kun toner din krop, vil det øge stofskiftet, så du vil brænde flere kalorier i hvile.

Sådan gør du: Når du træner med vægte regelmæssigt (to gange om ugen, vil gøre det), du opbygger andelen af ​​muskler i kroppen i forhold til fedt. Muskel brænder mere energi, fedt, når du arbejder ud, se tv, og selv når du sover, og undersøgelser viser, at dit stofskifte forbliver boostet med så meget som 20 procent i flere timer efter en intens styrketræning session.

Og husk, at jo mere du brænder, jo flere "skønsmæssige kalorier" du skal bruge, så uanset om dit mål er vægt vedligeholdelse eller vægttab, øge dit stofskifte med styrketræning gør det nemmere at faktor dessert (med måde, selvfølgelig) ind din kost!

I en skure? Få lidt hjælp fra dine venner

Brug for fitness hjælp eller inspiration? Hvis du vil starte en ny sport eller fitness aktivitet, eller hvis du flytter til en ny by, kan de lokale idrætsklubber være store kilder til fitness hjælp. En lokal løb eller cykling klub kan give kammeratskab, hvis du vil workout venner, eller bare oplysninger om sikre områder til at køre eller ride.

Takket være internettet, kan du forskning lokale fitness grupper, men du er ikke længere begrænset til dit lokalområde. Du kan slå dig online med ligesindede fitness-entusiaster over hele landet til fitness hjælp og støtte. Tjek hjemmesider Damer fitness magasiner for ressourcer. Du kan finde online message boards, hvor du kan stille spørgsmål og dele dine egne tips og råd.

Få Fitnessrådgivning fundet et nyt Gym Til at starte Right

Hvis du er en erfaren exerciser, men du slutter en ny gym, tale med personale til nyttige fitness råd om, hvordan du bruger vægt maskiner og fitness-udstyr. Ikke alle fitnesscentre har de samme mærker af udstyr, og indstillingerne på løbebånd, trappe-bjergbestigere og vægt kan være forskellig fra maskiner, som du har brugt tidligere. Vær sikker på at tjekke med gymnastiksalen personale, hvis du har brug for hjælp at justere noget udstyr, fordi at gøre en træning på en maskine, der ikke er korrigeret for din krop størrelse kan føre til skade. For eksempel, hvis du indstille sædet på en motionscykel for høj eller for lav, kan dårlig krop tilpasning stamme dine hofter, knæ eller ankler.

Den nederste linje: stille spørgsmål, hvis du ikke er sikker på, hvordan at tilpasse en maskine til den korrekte position for din størrelse.

Hvis du ønsker at kickstarte et fitness-program, eller hvis du er ny til regelmæssig motion, overveje et par sessioner med en certificeret personlig træner til endnu mere personlig fitness rådgivning og instruktion.

Magasiner Tilbyd et vindue på Wellness

Leder du efter en one-stop-shop for fitness oplysninger? Ægte fitness betyder mere end en sund krop; Det er et sundt sind og ånd, så godt. Damer fitness magasiner ikke kun tilbyde de nyeste flytter til at hjælpe dig med at forme op eller slanke, de har råd til at reducere stress og tone op dine relationer, også.

Desuden er nogle kvinders sundhed og fitness magasiner tilbyde online bonusser (nogle er gratis), så du kan tilmelde dig kalorie-optælling værktøjer, ernæring værktøj og andre fitness rådgivning guider. Du kan tilpasse din træning eller din kost plan, og du kan netværke med andre mennesker, der er interesseret i kvinders sundhed og fitness ved at logge ind på magasiner 'opslagstavler.

Kom Fit figurer op dit selvværd

Fordelene ved fitness går ud over at opbygge din styrke og udholdenhed. Forbedring af din kondition vil øge dit selvværd og forbedre din kropsbevidsthed. Undersøgelser viser konsekvent, at kvinder, der motionerer regelmæssigt rapportere det bedre om sig selv i forhold til ikke-motionister.

Gør udøve en del af dit liv, og du vil se endnu mere sexet i dit yndlingstøj, din kropsholdning vil forbedre og du vil føle stærkere og bedre rustet til at håndtere de belastninger af arbejde, familie og daglige aktiviteter.

Og fitness gavner dit sind, og din krop. Regelmæssig motion har vist sig at reducere symptomer på depression og angst, og kun en rask gåtur gør underværker for et tilfælde af blues.

Fordele ved en sund kost

Selv om denne bog er først og fremmest om fitness rådgivning, bør også behandles fordelene ved en sund kost. Din kost er dit brændstof til dit træningsprogram. Uden en sund kost, vil din fitness ydeevne være mindre end optimal. Lad os se på nogle af fordelene ved en sund kost.

Weight Control: Dette er måske den mest oplagte fordel af en sund kost. Det er indlysende, at hvis du fodrer din krop mad, der er fyldt med næringsstoffer, vil du bruge disse næringsstoffer til energi. I modsætning, hvis din kost er fyldt med tomme kalorier disse kalorier vil ikke blive brugt. I stedet vil de omdannes til fedt.

En kost rig på fuldkorn og fiber vil forhindre forstoppelse, og dermed støtte i vægttab. Endvidere B-vitaminer findes i fuldkorn hjælpe med at frigøre energien fra protein, fedt og kulhydrater. Dette vil til gengæld fremskynde dit stofskifte. Resultatet: Du vil brænde flere kalorier i løbet af dagen.

Vand er måske et af de mest oversete næringsstoffer, at støtte i vægtkontrol. Vand hjælper med eliminering og gør os føler fuld efter at have spist. Derudover opholder hydreret vil give dig mere energi i løbet af din træning.

Forebyggelse: En sund kost vil bidrage til at forebygge sygdomme som diabetes, hjertesygdomme og visse kræftformer. En kost rig på omega-3 fedtsyrer, såsom dem der findes i laks kan lindre symptomerne af inflammatoriske sygdomme, såsom colitis ulcerosa.

Vær sikker på at læse det afsnit i denne bog om ernæring for kvinder.

Sundhedsmæssige fordele af Running: EF-

Af alle de fitness og udendørs aktiviteter, der er populære i dag, sandsynligvis kører giver den bedste mulighed for at få nye venner. Den kører samfund har sin egen frodig kultur, som strækker sig i hele verden. Uanset om du er en enkelt gal søger at møde en aktiv enkelt fyr, en business kvinde søger at opbygge sit netværk, eller en person, der er flyttet til en ny by og ønsker at få venner, vil du højst sandsynligt finde ud af hvem du er på udkig efter ved at deltage et kørende program. De fleste byer eller byer har deres egne kører klubber. Selv hvis du vælger ikke at race, disse klubber normalt sponsorere en række parter.

Mange virksomheder også sponsorere en række erhvervskunder racer. Konkurrerende i disse løb er en fantastisk måde at vise din holdånd. Hvem ved? Deltagelse i disse løb, kan hjælpe dig med at få den forfremmelse, du søgte.

Løb er også en god måde at give til velgørenhed efter eget valg. Der er en række løb, der gavner forskning for AIDS, brystkræft og andre sygdomme. Alt du skal gøre er Saml sponsorer fra dine venner, kollegaer og familiemedlemmer.

Da undersøgelser har vist, at folk, der har et stærkt netværk af venner er fysisk og mentalt sundere, begynder et kørende program er ikke kun en god måde at komme i form; det vil forbedre dit sociale liv og dit syn på livet!

Sundhedsmæssige fordele af Running: Vægttab

Det er en varm sommerdag. Du ser ud af vinduet, og du ser en kvinder kører op ad en bakke. Den glød af sved opsuger hendes krop. Du undrer, "Hvorfor gør hun det?" Der er mange gode grunde. De sundhedsmæssige fordele ved at køre langt opvejer den oprindelige ubehag, som du måske føler, når du først begynder et kørende program.

Mange kvinders sundhed og fitness eksperter foreslår at fortsætte som en ideel aktivitet for vægtkontrol. Forudsat at du ikke har nogen kroniske muskulære-skeletale skader, det er måske den bedste fitness råd du kan få! Afhængig af din hastighed, kan en 130 £ kvinde brænder mellem 114 og 200 kalorier i en 20-minutters drift træning. Hvis du tilføjer bakke træning, kan dette tal være endnu højere! Løb vil også øge dit stofskifte, og dermed opløftende dit stofskifte i op til to timer efter din træning. Det betyder, at du vil brænde flere kalorier, selv om du sidder ved dit skrivebord!

Ifølge National Weight Control Registry, en organisation, der sporer udviklingen af ​​mennesker, der med succes har fastholdt en 30 pund vægt tab, der kører 25 til 30 miles en uge er den optimale kilometertal kræves til vægttab. Afhængig af din hastighed, vil dette beløbe sig til omkring 30 til 45 minutter hver dag.

Lose til Win: Fordele ved vægttab

Hvis du er mere end 10 pounds overvægt, vil tabe have en betydelig positiv effekt på dit helbred. Nogle af fordelene ved at miste vægt omfatter en reduktion af følsomhed over for følgende sundhedsrisici:

Sundhedsrisici af overvægt:

Hjertesygdomme og slagtilfælde

Hvis du er overvægtig, kan du have følgende betingelser, der kan efterlade dig modtagelig for hjertesygdomme og slagtilfælde:

  • Højt blodtryk, hvilket er en stor risikofaktor for både hjertesygdomme og slagtilfælde.
  • Høje blodniveauer af kolesterol og triglycerider, som også kan føre til hjertesygdomme.
  • Angina: Overvægt bidrager til muligheden for angina siden den ekstra vægt kan forårsage brystsmerter skabt af reduceret oxygen til hjertet.

Type To Diabetes

Type To diabetes er forbundet med at være overvægtig.

Kræft

Overvægt er forbundet med en højere risiko for kræft for kræft i livmoderen, galdeblæren, cervix, ovarie, bryst og tyktarm.

Slidgigt

Da kvinder har tendens til at få vejer omkring deres nedre organer, en af ​​fordelene ved at tabe omfatte nødhjælp fra knæet og rygsmerter forårsaget af slidgigt. Faktisk kan motion endda være i stand til at forhindre slidgigt.

Psykologiske Fordele ved aerob træning

Tilbage i 1980'erne, opdagede forskerne en hjerne kemikalie, som udviste bemærkelsesværdige morfinlignende egenskaber. I små mængder, denne kemiske (beta-endorfin), viste sig at reducere fornemmelser af smerte. Undersøgelser viste også, at beta-endorfiner kunne fremme en følelse af eufori og opstemthed samtidig reducere følelser af depression og angst. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at tage beta-endorfin piller! Denne mirakuløse kemisk syntetiseres under aerob aktivitet. Derfor motionsture er nu en vigtig del af programmer stress reduktion, smertebehandling programmer og egenomsorg for depression, angst og andre affektive sindslidelser.

Andre undersøgelser har vist, at moderat aerob motion kan også forbedre ydeevnen på hukommelse og tænkning opgaver, herunder tilføjelse problemer, tilbagekaldelse af tal og ord, perception og diskrimination af geometriske figurer og organisation. Selvom det stadig er uklart, hvorfor motionsture har denne virkning, mener nogle forskere, at den rytmiske, gentagne bevægelser af kardiovaskulære aktiviteter kan tilbyde en meditativ kvalitet til at udøve. Det er muligt, at disse aktiviteter er i stand til at flytte dominerende hjerneaktivitet fra venstre til højre side, hvilket resulterer i øget mental modtagelighed, samt en større fantasi og kreativitet at anvende problemløsning.

All Systems Go!

Sunde kvinder samt kvinder med hjerte-kar-sygdom, kan forbedre deres generelle sundhed gennem aerob træning. Denne velkommen forbedring er resultatet af dit kardiovaskulære system øgede evne til at bruge ilt til at udlede energi til arbejdet. Hvordan sker det?

Kardiovaskulær træning øger maksimal iltoptagelse ved at øge både maksimal minutvolumen, hvilket er mængden af ​​blod udstødt af hjertet per minut. Dette på sin side bestemmer mængden af ​​blod, der vil blive leveret til de arbejdende muskler, såvel som evnen af ​​muskler til at udtrække og bruge ilt fra blod. Kort sagt, jo mere ilt, der sendes til dine muskler, jo mere energi vil du have hele dagen. Ifølge omfattende undersøgelser, midaldrende kvinder, der arbejder i fysisk krævende job har færre tilfælde af koronararteriesygdom end deres inaktive medarbejdere.

Giv mig et boost!

Aerob motion har en positiv effekt på din lipid og kulhydrat metabolisme. Sofistikeret forskning har vist, at denne anstrengelsesudløst stigning i high-density lipoprotein øger stofskiftet, hvilket igen resulterer i betydelige vægttab. Ifølge American Heart Association, er fundet stigninger i disse high-density lipoprotein i kvinder, der udøver på højere niveauer af rekreative drift. Dette er en af ​​de vigtige sundhedsmæssige fordele ved at køre.

Kondition kan også ændre din kropssammensætning. Ved at reducere kropsfedt, vil du også reducere din modtagelighed for kardiovaskulære, sygdom, diabetes, kræft og muskuløs / skelet sygdom. Selv mildere former for motion kan øge stofskiftet.

Hvis du nogensinde har brugt nogen tid i Italien, vil du bemærke, at mens der er en overflod af tunge, lækker mad, i de større italienske byer, du vil sjældent se mennesker, der er betydeligt overvægtige. Dette skyldes den italienske tradition for passegiata, hvilket indebærer at tage en tur til at fordøje aftensmaden.

Fordele ved Afslutning Rygning

Hvis du er ryger, kan det bedste stykke af fitness råd nogen give dig er at holde op. Overraskende, fordelene ved rygestop ske med det samme. For eksempel 20 minutter efter din endelige cigaret, vil dit blodtryk og puls falde og kropstemperaturen i dine hænder og fødder vil stige. Efter otte timer, vil kulilte i blodet falde hen imod normal, mens iltindholdet i blodet vil stige til det normale. Når du har gjort det til 24 timer uden en cigaret, har du chancen for et hjerteanfald allerede begyndt at falde. Efter 48 timer du begynder at re-vokse nerveender, der er blevet beskadiget af rygning og din evne til at lugte og smag begynder at blive bedre.

Mellem perioder på to uger til tre måneder uden en cigaret, vil du begynde at lægge mærke til, at din omsætning er i bedring. Du vil blive hoste mindre, og du vil have mindre af en tendens til sinus infektioner. Åndenød vil gradvist forsvinde, hvilket betyder, at du rent faktisk vil nyde din aerob træning.

Forhåbentlig har denne motiveret dig til at erstatte dine rygevaner med din nye øvelse vane!