Woman er vokset verdens længste negle

Hun lod bare dem vokse, siger 45-årige sanger og mor fra Las Vegas, der gjorde det i 2012-udgaven af Guinness World Records takket være hendes negle, den længste på denne side af paradis.

Woman er vokset verdens længste negle

Som GWR tilhængere får at vide om den nye plade breakers de indser det er meget muligt at få dine negle til at være så længe Christine Walton 's forbløffende 19ft 9in eller næsten 602cm. Ifølge den fuld clawed dame, disse hånd dekorationer er resultatet af 20 år lange vækst.

Woman er vokset verdens længste negle

Walton får rundt med 10ft 2in af negle på hendes venstre hånd og lidt kortere højre hånd; selvom det kan være lidt svært at få øje på, hendes højre hånd negle foranstaltning, men 9ft 7I.

Men hvad med hendes håndelag, er det svækket kraftigt? Åh nej, deler sanger, hun er helt arrivés kørsel, madlavning og gør hendes hår. Faktisk, det eneste problem er at vælge tøj - hun skal holde hænderne væk fra nogle søde skjorter, fordi de er sikker på at blive revet op på ingen tid.

Hendes rekord, forklarer Walton, var ikke tilsigtet. Hvad med hendes musik og passe børnene, hun bare holdt op med at trimme hendes negle på et tidspunkt, og da hun opmærksom næste gang hun fandt, at de var omkring 9 inches lang!

Længden af ​​hendes negle er lig længden af ​​5 voksne arm spænder eller 12-årige drengs tarme. En spækhugger og to mini Coopers foranstaltning ikke længere end, hvad hun bærer på fingerspidserne!