Wishing Well Foundation

Wishing Well Foundation


The Wishing Well Foundation er en organisation baseret i Napoli, Florida, at tilskud ønsker uhelbredeligt syge børn, der lever i Collier County eller Lee County, Florida.

Nogle ønsker fundamentet er opfyldt, omfatter:

 • At give et barn et årskort til Disney World
 • Sende et barn til en Backstreet Boys koncert
 • At give et barn mulighed for at svømme med delfiner
 • Tage et barn til Washington, DC, for at møde præsident Bush

Historie

En gruppe af lokale frivillige startede fundamentet i 1994 i et svar på lignende organisationer, såsom Lav en ønskeseddel, som har en national rækkevidde. De frivillige ønskede en måde at holde ønskeopfyldende dollars rejst af lokale beboere nyder børn i nærområdet i stedet for at smide dem i en national pot.Wishing Well bryster sig af at være anderledes på grund af sin løbende kontakt med børnene hjælper det efter deres ønsker er givet. Denne kontakt er ikke begrænset til telefonopkald. Det omfatter også at sende overraskelse kort og gaver og inviterer børnene og deres familier til særlige begivenheder. Fonden forsøger også at få familier tryk, hvis de har brug for hjælp at skaffe midler til at betale medicinske regninger.

Hvem The Wishing Well Foundation Fordele

Ud over at leve i lokalområdet, er der et par andre kriterier børn skal opfylde for at få deres ønskede ydet af Wishing Well.

 • De skal være i alderen mellem 3 og 18.
 • De skal have en terminal sygdom, der begrænser risikoen for vil leve forbi 18.
 • De skal henvises af deres værger, en læge, en sygeplejerske eller en socialrådgiver.

Folk, der kender støtteberettigede børn, men gør ikke er i stand til at henvise dem, skal du kontakte en person, der er i stand til. Der er ingen undtagelser.

Hvordan man kan hjælpe

Fundamentet er afhængig af frivillige til at hjælpe dem med at fortsætte den mission at hjælpe børnene. Det opfordrer folk til at hjælpe ved at overveje en eller flere af følgende muligheder:

 • Medvirkende penge direkte til fundamentet
 • Sponsorere et bestemt barn eller ønsker eller tjener som en "honorære fadder"
 • At blive et ønske koncessionsgiveren eller hjælpe med logistikken i et ønske
 • Donerer materielle goder, såsom frimærker, computerudstyr og gavekort
 • Sprede ordet ved at invitere en repræsentant til at tale på et fællesskab møde
 • Tilføjelse fundamentet til en personlig ejendom plan

Organisationen holder også fundraising arrangementer. De seneste dem har inkluderet et modeshow, en golf turnering og en sunset cruise. Deltage disse også gavner fundamentet. Alle bidrag er fradragsberettigede siden grundlæggelsen er et registreret 501c (3) nonprofit. Selskaber er velkomne til at donere.

Kids Omsorg og deling Club

I et forsøg på at få børnene involveret med at hjælpe andre børn, fundamentet startet en klub kun for studerende. For mere information om denne klub, kan interesserede enkeltpersoner kalde 239-213-0397 og bede om Vicki.

Kontakt til instituttet

Fundamentet adresse er 5051 Castello Drive; Suite 1; Napoli, FL 34103. Det er ikke åbent for offentligheden, men besøg kan arrangeres efter aftale. Det har også en e-mail-adresse, som er [email protected], men den bedste form for kontakt er på telefon 239-214-0397. Yderligere oplysninger findes på fondens hjemmeside.

Ord Forsigtig

Siden grundlæggelsen har en ret almindelig betegnelse den er let forveksles med Louisiana-baserede Wishing Well Foundation USA, Inc., som er en lignende organisation. Dette gør det meget vigtigt for folk at forsikre de kontakter, eller donere til, det rigtige sted. Et andet problem, der kommer op fra tid til anden på grund af navnet, er, at identitetstyve sende solicitation bogstaver der kan narre legitime donorer. For eksempel en tyv sendt et brev der påstås at være fra den internationale Wishing Well Foundation. Det betyder donorerne virkelig har brug for at dobbelttjekke.