Wire Management: Wire Installation Tools Tips

Plastic tylle

Hvis du skal køre dine ledninger gennem lille åbning eller omkring skarpe kurver, eller blot ønsker at beskytte dine kabler, når du afslutter åbninger med skarpe kanter, små gummityller kommer i alle størrelser, der passer din ansøgning perfekt. Kabelgennemføringer er ideelle til at køre store mængder af tråd gennem dit hjem, kontor eller hardware placering. Kabelgennemføringer kommer i enten gummi eller plast og kan rumme en række wire størrelser og kommer i varierende bredder, der passer til dine behov.

Cool Værktøjer til Installation Ledningsføring

Et kabel caster hånd værktøj er en fjederbelastet pistol, der affyrer en pil fastgjort til en linje. Hvis du har brug for at køre kablet gennem svære at nå rum såsom nedhængte lofter, spær og sub-gulve, skyde dart hele området til den anden side, tilslutte kablet, og hjuls dart tilbage i, hvilket bringer kabel med det.

Optrækkelige ledninger og kabler

Når du installerer elektrisk udstyr, hvad gør du med overskydende ledninger, som du ikke nødvendigvis ønsker at forkortet? Cable Turtle elektriske wire ledere er en fantastisk måde at holde grimme elektriske ledninger og kabler ud af syne. Du skal blot vikle overskydende ledning rundt om åbne Cable Turtle wire arrangør, lukke skallen, og alle unødvendige ledninger er pænt gemt væk!

Routing kabler og ledninger

Nogle gange behøver du ikke et kabel Raceway, wire væven, eller flettet ærme til at installere ledninger. Ofte et simpelt sæt af kabelclips vil gøre arbejdet. Vores Belkin Cable Clips pænt organisere op til tolv ledninger eller kabler. Installationen tager sekunder med selvklæbende montering, og ID-etiketter er inkluderet for nem ledning identifikation.

Multimetre: Digital vs. analog

Selv om de fleste teknikere bruge digitale multimetre til test og fejlfinding, er der stadig et sted for ældre analoge udlæsning. Dette skyldes, at nålen bevægelse kan give dig en bedre fornemmelse af, hvordan et system ændrer end en digital udlæsning gør. Modellen 310 er den foretrukne håndholdte analog VOM i vedligeholdelse og telekommunikation felt. Features 18 intervaller og funktioner, AC / DC spændingsmåling til 1200V, drop modstandsdygtige, slagfast sag, diode overbelastning beskyttet meter, sammenhængende modstand intervaller og mere.

Cool Værktøjer til Installation Ledningsføring

En fisk tape er en robust hånd værktøj, der anvendes til at trække kabler gennem ellers vanskelige områder. Båndet spoles ud og skubbes gennem det område, hvor tråden skal gå; tråden er fastgjort til enden af ​​den anden side, og båndet derefter spoles tilbage, bringer tråden med det.

Hvad skal du se efter i en Conduit Bender

Der er mange conduit benders på markedet for salg. Nogle metal bøjning værktøjer annoncere deres alsidighed, mens andre hævder deres værktøj er meget let for rejser til jobsites. Alle disse ting kan være vigtigt, men den mest afgørende fordel af ledningen Bender er dens nøjagtighed og holdbarhed. Kig efter en, der kan udføre en hurtig, men alligevel præcise 90 graders bøjninger. Sørg også for, at metal bøjning værktøj er holdbart, kan håndtere EMT, IMC, og stive. Selv om der er meget letvægts modeller på markedet, nogle af dem er mindre tilbøjelige til at holde op til den hårde opgave at bøje miles af rør til forskellige jobs.

Conduit Benders er nyttige værktøjer

Elektrikere ofte ansætte brugen af ​​ledninger at vedlægge ledninger og kabler til beskyttelse. Desuden er ledninger anvendes som et middel til at føre kabler langs eller bagved vægge. Når ledninger nødt til at slå et hjørne, skal rørene være en eller anden måde bøjet; det er, hvad en ledning Bender er. De, der arbejder i tråd management kan købe industrielle styrke conduit benders. Det er alt for svært at finde pre-bøjede ledninger, der opfylder dine nøjagtige specifikationer. Med en ledning bender, kan du gøre det bøjning på jobbet, hurtigt og præcist.

Beskyt dine øjne, når brug af værktøj

Når vi beskæftiger os med wire installation værktøjer, er det vigtigt at beskytte dig selv. Du tager fejl, hvis du tror et håndværktøj kan ikke bringe skade på dit ansigt. Ifølge Occupational Safety & Health Administration (OSHA) omkring 1.000 øjenskader ske i amerikanske arbejdspladser hver dag. Og omkring 70 procent af øjenskader på jobbet er forårsaget af flyvende partikler, hvor partiklerne er mindre end en stift hoved. Når rykke på ledninger er der masser af muligheder for dine øjne til at blive såret. Sørg for at bære briller, der opfylder American National Standards Institute (ANSI) og OSHA krav, så du ved, du er ved at blive godt beskyttet. Omkring 90 procent af øjenskader kan undgås med ordentlig øje slid, ifølge OSHA.

Klein Tools sælger særligt øje slid, der opfylder alle ANSI og OSHA krav. Og med de moderne design i dag, iført beskyttende øje slid kan være stilfuld, også. Her er hvad et par beskyttelsesbriller kan gøre for dig:

 • Anti-dug belægning for at holde dine linser dugger, når du arbejder
 • Anti-ridse belægning for at undgå ridser på dine linser
 • Beskyttelse mod UVA og UVB-stråling
 • Klar perifere syn
 • En ramme og linse ventilation kanal reducerer ophobning af fugt og dug
 • Brow vagt for slagenergi absorption
 • Uhindret udsyn
 • Side skjold
 • Universal indstøbte næsestykket
 • Brown farvetone til udendørs brug
 • Valg af farve

Klein Tools 'Populære Journeyman Linje

Klein Tools er kendt for sin Journeyman premium værktøjer kollektion. Disse værktøjer, uanset om de er tang eller bidetang eller crimpværktøj, er state-of-the-art med konturerede, polstrede håndtag og en kuperet tommelfinger område, der gør arbejdet behageligt. De er også farvekodet gul, mørkeblå, rød eller lyseblå til hurtig identifikation af værktøjet.

Den skridsikre håndtag overflade Kleins Journeyman værktøjer giver et fastere greb uden at ofre værktøj styrke eller holdbarhed. Disse håndtag har to facetter: en blød håndtag på den ydre overflade, der er behagelig og giver et godt greb, samt en hård, indre overflade, der er beregnet til at stå op til barske arbejdsmiljøer.

Journeyman værktøjer også bære en livstidsgaranti.

Induktionshærdning og Hot Nitning til værktøj

Klein Tools er stolt af de ekstra trin, det tager at gøre høj kvalitet håndværktøj. To funktioner virksomheden er særlig stolt af, er dens brug af induktion hærdning og varm nitning på dens redskaber. Her er en forklaring på både:

 • Induktion hærdning: giver det en længere levetid
 • Hot nitning: forhindrer håndtaget fra wobbling og muliggør jævn drift

Hvis du laver nogle wire arbejde management, overveje disse værktøjer til at hjælpe gøre arbejdet.

Heavy Duty værktøjer tilbyder Mere

Kraftige værktøjer er lavet til at holde ud og gøre dit liv lettere. For eksempel har nogle Klein elektriker værktøjer på markedet, som er tunge omfatter Kleins tunge lang næse tænger, tunge wire strippere og tunge kabel saks. Der er særlige karakteristika, der gør tunge værktøjer unik, især Klein værktøjer. For eksempel tunge tænger har en tungere design, der gør for forbedret skæring magt. Længere håndtag giver brugeren en bedre rækkevidde og gearing. Med ergonomiske kurver, tunge wire strippere er også bedre, hvis de har været dobbelt-dyppet for komfort. Med disse strippere, kan du skære, ren og loop din tråd med ét værktøj. Og tunge kabel saks skære alle typer af kabel og mest hærdede wire pænt uden flosser eller komprimering af enderne.

Klein Isoleret Elektrisk værktøj

Nogle Klein elektrisk værktøj er isolerede. Det betyder, at de giver ekstra beskyttelse mod stød fra strømførende kilder med spænding op til 1.000 volt. Disse værktøjer reducerer risikoen for skader. Vid, at ikke alle værktøjer med plast belægninger eller plasthåndtag beskytte mod elektrisk stød. Klein elektrisk værktøj med denne form for beskyttelse er markeret med den officielle internationale 1000-volt bedømmelse symbol, som er et symbol, der har to trekanter og læser "1000 V." Hvis der er endda en lille chance dine værktøjer vil komme i kontakt med en strømførende kilde, bør du købe et værktøj med dette symbol. Klein Tools har isoleret værktøjssæt, tænger, knive, kabel kuttere og mere.

Klein elektrisk værktøj, der er isoleret:

 • Har lyse orange håndtag for at gøre dem lette at identificere
 • Er tydeligt mærket med 1.000 volt symbol
 • Består af to lag - den høje dielektriske hvid indre lag er en tyk, hård basiscoating bundet til værktøjet; det ydre lag er en ikke-brandbar lyse orange farve

Klein Tool Sets

Klein værktøj sæt varierer i kompleksitet fra et grundlæggende redskab sortiment til premium sæt med Klein Journeyman tænger at funktionen state-of-the-art, dual-materiale håndtag design. Uanset om du har brug for en fuld service værktøj sæt med mere end 40 stykker eller et grundlæggende redskab sæt kun seks stykker, bare være parat til at bruge en masse flere penge på de større sæt. For eksempel, på www.mytoolstore.com, som tilbyder kvalitet værktøjer på discount priser, vil en seks-delt sæt køre dig omkring $ 70; en 12-delt sæt omkring $ 170; en 28-delt sæt næsten $ 300; og 41-delt sæt vil sætte dig tilbage mere end 500 dollar. Så du ved, hvad du får for den slags penge, her er et udsnit af, hvad Klein har at tilbyde i form af værktøj sæt, høflighed af kleintools.com og mytoolstore.com.

De seks delt sæt: en god bærbar sæt til elektrikere på farten. Inkluderer skævbider, afisoleringstang, en Phillips-skruetrækker, et skab-tip skruetrækker, en fire-lomme lædertaske og en letvægts nytte bælte.

Den 12-delt sæt: fantastisk til den professionelle eller lærlingen. Inkluderer en syv-lomme læder værktøj pose holder to Phillips-tip skruetrækkere, to kabinet-tip skruetrækkere, en wire stripper og cutter, diagonale opskæring tænger, lang næse tænger, side opskæring tænger, pumpe tænger, power tilbagevenden målebånd og en webside bælte.

Den 28-stykke elektriker værktøj sæt: giver den professionelle eller gør-det-selv en fuld sortiment af basale skruetrækkere, møtrik chauffører og tænger, en dobbeltsidet power-return-reglen, magnetiske torpedo niveau, wire stripper / cutter, crimpning værktøj, skruenøgle, hobbykniv og beskyttende øje slid. Sættet leveres med en 16-tommer lærred værktøj taske, så godt.

Den 41-stykke Journeyman værktøjssæt: tilbyder den professionelle et omfattende sæt af komfortable og holdbare værktøjer. Inkluderer en præmie sortiment af værktøj, herunder en fuld vifte af skruetrækkere og møtrik drivere, Journeyman tænger, strippere / knive 120 meter Speedway fladstål fisk tape, en magnetisk torpedo niveau, magnetisk-tip power-return-reglen, og beskyttende øje slid . Sættet leveres også i en 18-tommer, 10-pocket lærred værktøj taske med en læder bund.

EZWIND Extension Cord Organizer

Bruger du en lang forlængerledning? Er det knækkes eller urede let? Den EZWIND Cord Organizer er det perfekte værktøj til at styre forlængerledninger og bidrage til at holde dem i god stand. Brug af EZWIND wire arrangør du nemt kan slappe helt rigtige mængde af ledning, og det lader dig koble af fra hver ende af ledningen. EZWIND kan føje år til livet i dine ledninger, fordi den særlige center stolpe hjælper med at undgå skærpende snoninger og krøller, der synes at krybe ind i de fleste forlængerledninger.

Hvordan man behandler Klein Tænger

Der er mange typer af Klein håndværktøj på markedet. Hvis du er shopping specielt til tænger, er her nogle gode råd om sikkerhed for at sikre din Klein tænger gå langt, venligst udlånt af Klein Tools:

 • Tænger bør ikke anvendes til at skære hærdet wire, medmindre det specifikt er fremstillet til dette formål.
 • Udsæt aldrig tænger for stærk varme. Det kan trække temperament og ødelægge værktøjet.
 • Undgå at bøje stiv ledning med lyse tang. Spidstang kan blive beskadiget ved at bruge tips til at bøje for stor en ledning. Brug en robuste værktøj.
 • Brug aldrig en tang som en hammer eller hammer på håndtagene. De kan revne eller gå i stykker, eller kanterne kan spaltes af et sådant misbrug.
 • Aldrig forlænge håndtagene for at sikre en større indflydelse. Brug en større tang eller en boltsaks.
 • Tænger bør ikke anvendes på møtrikker eller bolte. En skruenøgle vil gøre arbejdet bedre og med mindre risiko for skader på lukkemekanismen.
 • Olie tænger lejlighedsvis. En dråbe olie på hængslet vil forlænge standtiden og sikre nem betjening.
 • Sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller bør anvendes, når der skæres tråd osv for at beskytte øjnene.
 • Puden greb på håndtag leveres primært til komfort. Med mindre andet specifikt er angivet som "isoleret", håndtag er ikke beregnet til at give nogen grad af beskyttelse mod elektrisk stød og bør ikke anvendes på levende elektriske kredsløb.