Wire Management: Computer Network Wire Management Tips

Netværk Kabel Labels holde dig organiseret

Etiketter er en god idé i ethvert system af kabler eller ledninger. Det er fordi de giver sikkerhed, sporbarhed og give mulighed for fremtidige vedligeholdelse opgraderinger. Så hvis du vil netværkskablet etiketter til at fungere bedst, vil du ønsker at få den bedste form for etiketter til ledninger.

Du kan markere ledninger ved hjælp af etiketter, ærmer eller tags. Der er mange muligheder for mærkning dine kabler. Her er et kig på tre af dem, høflighed af cableorganizer.com.

  • Polytetrafluorethylen (PTFE) og fluorerede ethylen-propylen (FEP) Ærmerne er fantastisk til netværk, der har brug for en høj modstandsdygtighed over for kemikalier, opløsningsmidler eller ultraviolet lys (UV)
  • Flex-tag markører er designet til bøjelige ledninger og kabler
  • Rip tags er installeret med kabelstrips i stedet for lim, så de er et godt valg til ledninger og kabler etiketter, der er udsat for brændstof, smøremidler og opløsningsmidler udslip

Hvis ingen af ​​disse fylde dine behov, se efter tie-på kabelmærker, laser wire markører, shrink tag markører, kabel identifikationsmarkør plader og mere.

Design dit netværkskabel Management System

Computer wire råd ledelse: Hvis du er et netværk ingeniør og du søger en løsning for morads af ledninger, din voksende virksomhed har belemret dig, kan du overveje de forskellige wire kanal løsninger på dine fingetips.

Det vigtigste aspekt af wire løsning design er skalerbarhed. Du vil have noget, der vil vokse med din virksomhed, så du ikke hæmmes med et helt system konvertering ned linjen.

Derudover du ønsker at vælge et netværkskabel management system, der vil være blid på dit kabel, ellers kan du risikere at netværkets ydeevne nedbrydning og endelige stigninger i omkostningerne som følge af kabel udskiftning. Sørg for at designe dit kabel ledningssystem med disse ting i tankerne, og du er sikker på at skabe en succesfuld løsning.

Cord Covers

Det er en del af livet; Nogle gange skal du bare sat sammen et kontor, eller du kan have et igangværende projekt, der ender med at tvinge dig til at køre computer kabler tværs haller, gulve eller andre områder med fods eller endda biltrafikken. Du risikerer skader på dine kabler, dit gulv, og det skaber en potentielt farlig udløsning fare. Der er alternative løsninger, du kan overveje. Kig på kapacitet snor lys dækker for at beskytte dine kabler og dine medarbejdere! Du kan endda få mere innovative og overveje et hævet gulv kabel management systemer. Tænk ud af boksen!

Styring af din kontormiljøet

Hvis dit kontor miljø er enten:

A. vokser som en sindssyg
B. i et køligt gammel bygning
C. akavet lagt ud

du kan blive konfronteret med et kabel og wire organisation mareridt. Selvfølgelig du ønsker at beskytte dine medarbejdere fra at snuble og dit udstyr bliver beskadiget, men hvordan kan du fortsætte, når du har kabler frem og tilbage, og en masse af tangles ledninger overalt, man ser?

Tag en dyb indånding og se ind alsidige kabel løbebaner. De er helt tilpasselig, helt ned til det faktum, at de kan males, og de kan være udformet, af dig, for de mest eklektiske af kontorlokaler.

Måske er du i en ældre bygning med masser af tegn, men ikke nok Jacks? Intet problem!

Måske har du nødt til at komme op med nogle midlertidige løsninger for en tilstrømning af medarbejdere, og de computere, der er kommet med dem? Også ikke et problem.

Kig på et produkt som den Panduit kabel Raceway, og du vil sandsynligvis være i stand til at skabe en fremragende brugerdefineret løsning med deres kabel raceway og tilbehør.

Ledig plads Optics Bredbånd

Hvis dit kontor har til at oprette en filial i en anden bygning, hvordan vil du overføre dine data? Hvis du kan køre et netværkskabel, overveje ledig plads Optics teknologi. Dette system bruger laser teknologi til at bære op til 2,5 Gbps af information en afstand på op til 4 km. Transmittere tale, data eller video klart og billigt.

Computer stativer og frysere

Udstyr sikkerhed er et stort problem i dagens marked. Der er mange vægmonteret computer kabinetter, der tilbyder pladsbesparende teknikker samt låse til sikkerhed. De fleste større virksomheder vælger et serverrum som også sikret og klima kontrollerede. Forbliv organiseret og bo sikkert!

EZWIND Extension Cord Organizer

Når du opretter et stykke udstyr, hvor meget tid går tabt afvikling eller udrede forlængerledningen? Hvor mange nye bandeord har du opfundet mens du gør det? Den EZWIND Wire Organizer er en meget klog værktøj til styring forlængerledninger. Du kan nemt vind og slappe helt rigtige mængde af tråd, og det giver dig mulighed for at koble af fra hver ende af ledningen. Det kan også føje år til livet i dine ledninger, fordi den særlige center indlæg hjælper dig med at undgå skærpende snoninger og krøller, der synes at krybe ind i de fleste forlængerledninger.

Computer og serverracks

Moderne kontorer er ofte optaget af sikkerhed i forbindelse med edb-udstyr. En computer rack eller computer server rack er en overkommelig og fornuftige muligheder for at sikre værdifulde udstyr i en fast plads. At miste en computer-server kunne bringe hele kontoret netværk ned, ikke at nævne koster et bundt. Også computere selv kan blive stjålet eller vandaliseret uden sikkerhed en computer rack. Lavet af et holdbart stål legering, kan nogle computer og server racks rumme op til 1000 pounds.

Ledig plads Optics Bredbånd

Har du brug for en lidt større end "lokale" netværk? Ledig plads Optik tilbyder seriøs kommunikation magt med et minimum af ballade. Denne laser teknologi kræver ingen spektrum licenser. Det er let at opgradere og støtter udstyr fra en række leverandører. Ledig plads Optik kræver ingen sikkerhedssoftware, og er upåvirket af radiofrekvens interferens eller mætning. Free Space Optic systemer kan endda sættes ind for at sende gennem vinduerne.

Computere, Etuier og dine eksterne Staff

Hvis din salgsstyrke er på flugt, rejser med dyrt computerudstyr, og du har sendt dem ud med bare en standard tilfælde, er du beder om problemer.

Enhver virksomhed, der ikke investerer i et beskyttende tilfælde, som en pelikan laptop attaché sag, bare skulle vente på, at opkaldet fra deres fåret medarbejder, når computeren er ødelagt, fordi det rejser sagen ikke var holdbar.

Pelican laptop sag kommer med en skulderrem for nem transport og vil beskytte din teknologi investering i at blive droppet, spredes på eller bare håndteres forkert af en klodset Bellboy - eller endda en klodset medarbejder!

Hvis du har en klynge af bærbare computere, der bliver checket ud til rejsende medarbejdere, eller du har folk, der altid er på farten, bør du overveje at undersøge beskyttende sager på rejsen. I det lange løb vil den startinvestering sikre, at teknologien holder længere. Dette betyder ikke fastsætte hurtig forældelse af teknologi i dagens marked, men i det mindste du vil have en chance for at få dine penge værd!

Edge Mount PDC

Ville du ikke gerne være i stand til at få adgang til både strøm og data via et enkelt udløb? The Edge Mount Power Data Center leverer strøm distribution og data havne i form af to simplexes at acceptere standard netledninger eller AC-adaptere og giver to porte til installation af voice / data. Det er typisk fastgjort til kanten af ​​bordpladen eller bord.

Farvekode kablerne

Her er nogle computer wire råd ledelse: Hvis du tilføjer eller flytter ydre enheder til computeren, der beskæftiger sig med kabler og ledninger er altid en ærgrelser. Varmekrymperør i assorterede farver kan hjælpe dig farvekode dine kabler, hvilket gør det nemmere at styre din hardware. Kvalitet varmekrymperør er også en god måde at beskytte dine kabler fra slid eller styrke dem mod mekanisk belastning.

Midlertidige kontorer har brug for midlertidig Cord Protection

Findes kontorer i alle former og størrelser, og du kan være en af ​​de heldige (eller uheldige) folk, der er oprettet midlertidige udgravninger over hele landet og verden. Måske er du en belysning specialist på koncertturné eller rejser karneval med elektriske ledninger kører over en parkeringsplads. Du vil få brug for at beskytte ledninger fra fodgængere, selvom du er den ene i aircondition anhænger eller billet booth.

Når du planlægger for dit udstyr behov, så sørg for du passer fald over ledningen dækker ind i dit budget. De gør dem for let trafik og små ledninger til dem, der kan tage vægten af ​​biler rullende over dem. Disse ledningen dæksler er godt bedømt og anvendes i snesevis af industrier. De er helt på sin plads til udendørs brug, og de kommer i korte sikringsanlæg stykker, så de kan dække en kortere eller længere afstand. Spild ikke penge på ledningen erstatning for små eller store maskiner.

Unik Office Miljø? Unik Cable Organization.

I åbne kontormiljøer, kan aethetics kræve, at dit skrivebord ansigt ud i et rum, eller at dit skrivebord være "flydende" mid kontor. Ikke alle er i et stort gitter af sengebåse.

Denne form for miljø kan skabe et kabel management mareridt. Telefon og computer linjer er formentlig kører ud i hver retning af dit skrivebord, og du kan snuble over dem, du sender din telefon eller din computer eller din moniter styrter ned på gulvet. Det er klart, du har brug for en løsning på dette, før du skader dig selv eller er nødt til at bruge penge erstatter computeren og telefonen.

Der er Wiremold ledning dækker at køre langs vægge, men du har brug for en løsning, der vil krydse åbne rum og holde ledninger og kabler pæn og samtidig beskytte dem. Du kan overveje en snor protektor for dette problem, de er fleksible, kommer i farver, der vil højst sandsynligt intetsigende ind med dit tæppe og kan installeres af alle. De er lavet af plastik og har en simpel slids i bunden til at indsætte dine ledninger. De kan derefter fastgøres til gulvet ved dobbeltklæbende tape, og de er udviklet til at holde flad så de vil ikke rejse dig op.

Invester i en opløsning som dette før du ødelægger noget virkelig værdifuldt, for ikke at nævne potentielt skadelige selv.

Planlæg Ahead med metal over Floor Raceways

Store serverrum fyldt til loftet med stativer og ledninger kan ændre og komme ud af hånden meget hurtigt. Når du fejlfinding, hvem ved hvor mange patch-kabler, du bliver nødt til at løbe fra her til der.

Når du desiging dit serverrum, kan du ønsker at indarbejde metal over gulv løbebaner i budgettet. Opret et gitter mønster giver adgang til hver ende af løbebanen mellem din server racks. Du kan køre kablerne, og træk kablerne igennem, når du har brug for, og de vil blive beskyttet mod vandrer mund trafik eller lejlighedsvis AV vogn kører igennem.

Hvis metal ledningen dæksler er for besværligt, se på plast eller gummi ledning dækker som et alternativ. De er lettere og nemmere at konfigurere i en snæver vending, selv om de måske ikke er så holdbart.

En Switch klarer det hele

Kontrol fire, 32 eller endda 512 computere fra et tastatur, mus og skærm med en KVM (keyboard / video monitor / mus) switch.

En KVM switch er en stor kabel management løsning, hvis du har mange computere til at håndtere. En KVM switch installation vil spare dig penge og plads ved at reducere mængden af ​​tastaturer, skærme, mus og kabler eller ledninger, der kræves til at forvalte flere edb informationssystemer.

Wire Væve er enkle Lifesavers

En af de nemmeste måder at organisere de forskellige tråde dirigeres rundt på kontoret er ved at køre dem i grupper gennem wire væven. Wire væven er holdbare, fleksible rør, der beskytter og gruppe snore, som ellers kan forårsage et problem. Let at rengøre rundt, vil allergener på kontoret reduceres. Også de ledninger, der er beskyttet af ledningstuber er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget. Der er forskellige farver, hvilket gør det nemt at farve kode ledninger til fremtidig brug. Desuden kan de købes i løs vægt længder til store kontorer, hvilket sparer en masse penge, når organisere arbejdsområder.

Netværk stativer til Maximum Security

Netværk stativer, såsom server kabinetter, giver maksimal sikkerhed for et kontor edb-system. Når alle computere på kontoret er netværk, lidt manipulation med serveren kan gøre en masse skader. Tyveri af computerudstyr er hverdagskost i en høj trafik, lav sikkerhed kontor. Et netværk rack, der er lukket og låst, kan sætte en stopper for hærværk eller tyveri, hvilket sikrer produktiviteten på kontoret. Mange kontorer reservere en specifik, privat plads til at gemme et netværk rack i og kun nogle få udvalgte har adgang til det udstyr indeni.

Netværk Data Centers

Et netværk datacenter er en stor pladsbesparende værktøj til kontorer, der kræver flere data og power hook-ups. Installeret på et skrivebord eller en tabel, et netværk datacenter er en serie af stik og afsætningsmuligheder for enhver omgivende udstyr, der kræver strøm eller internetforbindelse. For bestyrelseslokaler eller klasseværelser, et netværk datacenter er perfekt til bærbare computere, telefoner og faxmaskiner. Desuden kan man blive installeret på et skrivebord med flere maskiner i nærheden. Ved at bruge de samme data center for alle maskiner, kan ledninger let identificeres og organiseret. Bundling med kabelstrips er lettere, når alt bliver sat i samme område.

Forskellige stilarter af Computer Racks

Computer stativer er vigtige redskaber i embedet wire styring, fordi de tilbyder lagerplads til både overspændingsbeskyttelse og kabler. Også computer stativer sikre værdifulde udstyr, der ellers kunne brydes eller stjålet. Der er forskellige stilarter til rådighed, herunder vægmonterede og åbne reoler. Den vægmonterede computer rack er et lukket kabinet med en hængslet dør, der kan låses. Der er mange forskellige størrelser findes, og de kan tilpasses til udstyrets specifik højde, bredde og vægt. Den mest holdbare vægmonteret computer rack kan understøtte mere end 400 pounds. Åbn Computer stativer, mens den ikke er vedlagt fastsætte en computer på ét sted for ekstra sikkerhed. Ligesom de væghængte reoler, kan det åbne stil fuldt tilpasset til det udstyr, det holder.

Svaret til udviklingen Office Cable Conundrum

Hvis dit kontor er i konstant forandring og bliver omkonfigureres, kan du overveje at implementere bærbare overflademontering bokse, der kan indeholde flere RJ45 forbindelser, men de er designet til at acceptere fiber, kobber og andre wire typer.

I mange tilfælde, hvis du vælger en god løsning, vil dette felt montere på en væg via lim eller skruer, eller med en magnet, til enhver magnetisk overflade. Denne fleksibilitet gør den ideel til udvikling kontormiljøer.

Også, hvis du er komfortabel at vælge et mærke som Panduit kan du finde Panduit overflademontering bokse, der er kompatible med dine Panduit kabel løbebaner og andre sammensatte kabler løsninger.

Cinch Strap Cable Binding

Når gaffatape eller elektrisk tape er ikke nok for dit kabel bindende behov, eller når du har brug for at åbne eller justere bånd, se på et CinchStrap for en løsning for din wire organisation udfordring. Denne tunge nytte strop har ekstra styrke og holdekraft. Solid dobbelt søm konstruktion sikrer CinchStrap wire Arrangøren modstå mange års hårdt brug.

Routing kabler og ledninger

Mere computer wire rådgivning management: Løb kabler fra computeren til en nærliggende printer eller anden perifer er meget lettere, hvis du bruger kabel klip, sadler eller klemmer. Brug wire arrangørerne til rute kablerne, hvor du vil have dem holder alt rent og holder dine medarbejdere sikkert. Kabel Clips kan monteres hurtigt at organisere og mærke op til tolv ledninger eller kabler pænt. Nogle af høj kvalitet navn mærker omfatter Belkin, CB og Hellerman Tyton.

Uorganiserede Tråd og allergier

Det er i den bedste interesse for alle på kontoret for at sikre, at miljøet er så fri for allergener som muligt. Mange sygedage tages hvert år på grund af allergi angreb og rodet ledninger rundt skrivebordet kan være en førende årsag. Det er næsten umuligt for en rede af uorganiserede ledninger og kabler, der skal rengøres grundigt. Som et resultat, støvpartikler opbygge i uopnåeligt krinkelkroge. Med brugen af ​​wire management tilbehør såsom pop-up forretninger, computer stativer og kabelbindere, kan allergener på arbejdspladsen blive reduceret betydeligt.

Beskyt din Computers fra overophedning

Computer og server racks, der er lukkede på alle sider er tilbøjelige til overophedning, hvis de ikke får lov til at ventilere. Overdreven varme kan skære levetid computerudstyr meget kort, for ikke at nævne udgøre en brandfare til kontoret. Mange computere, elektroniske Arbejdsborde, og server racks er installeret med ventilationsåbninger. For udstyr, der er tændt i længere tid, en ventilator skal installeres for maksimal sikkerhed. Der er computer og server racks er tilgængelige med pre-made tilbehør til fan installation.

Computer stativer og frysere

I mange it-kontorer, pladsen er trang. Har du alle dine computere eller servere på skriveborde eller tabeller? Hvis ja, har du ikke ofte har mulighed for at give plads til at få adgang til bagsiden af ​​en computer, hvor alle slots og kabel-porte er placeret. Computer stativer med slide-outs er en fantastisk måde at både spare plads og give adgang til computere for nem servicering og vedligeholdelse.

Computer stativer og frysere

Elektronik kabinetter kan gøres for at holde støv væk fra dit udstyr og til at koordinere med indretning. Men når dit udstyr skal være virkelig sikker, skal du overveje Sikkerhedslås bokse. Disse sikkerhedsforanstaltninger skabe og hylder giver robust sikkerhed, der vil beskytte indholdet i dine maskiner mod uautoriseret adgang. Disse er espcially nyttigt, hvis du bruger video Monitering udstyr, der skal holdes mod nysgerrige hænder.