Wire Fox Terrier

Wire Fox Terrier

The Wire Fox Terrier var engang en formidabel skadedyr jæger. I dag er racen primært til små hunde, der gør livet interessant for alle, der kender og elsker dem.

Om Wire Fox Terrier

The Wire Fox Terrier menes at være en efterkommer af den sorte og tan Terrier kendt i Wales og beslægtede områder. Racen blev ofte krydset med Smooth Fox Terrier at forfine hovedet og styrke genetik for hvide pels. På et tidspunkt blev begge racer betragtes som en race med to sorter. American Kennel Club (AKC) har imidlertid erkendt disse racer som separate siden 1985 og krydsning er afsluttet.

Generel beskrivelse

Den Terrier er en meget opmærksom, klar til flytte hund. Andel er vigtigere end faktiske størrelse i denne race. Disse hunde stå 15,5 inches på skulderen og ca. 12 inches fra skuldrene til haleroden.

Hovedet er omtrentlige 7-7,25 inches i længden, med kraniet og næseparti om samme længde. Øjnene er mørke en sat godt ind i kraniet, og ørerne skal være forholdsvis lille og foldet over.

Kroppen er trim og tonet med god dybde i ribbenene. Halen er typisk koblet til tre fjerdedele af sin oprindelige længde, og der bør fastsættes og bæres højt på krydset. De forreste ben er helt lige, og bagbenene skal have god kurve til knæ. Poterne skal være tætte og hundene skulle stå godt op på tæerne.

Den ruhåret-teksturerede pels skal være tyk nok til at gøre det vanskeligt at se huden, når skiltes. Nogle viftende er tilladt, men pelsen skal ikke være krøllet. Den vigtigste farve skal være hvid, og de fleste hunde display farve på hovedet og en sadel over ryggen. Selv om farvning af disse områder ikke anses for vigtigt i AKC standard, sort, brun og tan foretrækkes.

Personlighed

De Terriers har grænseløs energi og en glædelig livsglæde, der gør dem meget underholdende kammerater. De kan lide børn ganske godt, og de elsker at indgå i alt familien gør. Dette er ikke en race, der tager godt til at blive emballeret i kasse eller efterladt. De er nysgerrige efter at en fejl, og de vil finde en måde at nå næsten alt, der interesserer dem.

Disse hunde har ingen forestilling om, at de ikke er enorme i statur, og deres hjerter er store nok til at matche. De er selvudnævnte vogtere af deres område og finde værftet varmints og andre omstrejfende kæledyr uimodståelige at jage. Fremmede behandles også en smule skepsis med. The Wire Fox viser den typiske modige karakter fundet i nogen grad på tværs af alle Terrier racer.

Træning

Denne race høje intelligens gør låne dem til at uddanne godt under mange omstændigheder, men intern uddannelse udgør et særligt problem. Ejere skal være meget omhyggelig med at opretholde en regelmæssig tidsplan for potte pauser samt straks oprydning enhver husholdning ulykker med en enzymatisk rengøringsmiddel til at fjerne spor dufte. I det hele taget er det bedre, hvis der er nogen, der kan være med den nye PET hele dagen lang indtil indbrud er opnået.

Wire Fox Terrier

Da de er så lyse og energiske, kan disse Terriers let forstå de fleste begreber, du forsøger at undervise dem. Udfordringen er at holde deres interesse under træning. De har tendens til at blive distraheret af mange ting, de bemærker i deres miljø, især hvis du træner uden for hvor de kan se andre kæledyr og dyr. Vær forberedt på at rose straks for succeser, men afholde sig fra at miste dit temperament, når der er et uheld eller dit kæledyr kan beslutte at tune ud af træning.

Et bestemt område af uddannelse disse hunde udmærke sig i er hunde agility. De virkelig synes at elske at løbe gennem kurset og trives på deres træner opmuntring. Earth Hund konkurrencer tillade Fox Terriers at sætte deres indavlet jagtinstinkt til brug i et kontrolleret miljø, hvor ingen kommer til skade.

Motion behov

Arbejdsvilkårene Terriers brug for masser af motion for at holde dem sunde og veltilpassede. Disse hunde har brug for mindst 30 minutter om dagen med kraftig løb, leg og gå, selv om de vil gå længere, hvis du har tid. Ellers vil en kombination af kedsomhed og stress sikkert køre dem til destruktiv adfærd ligesom tygges og grave inde i hjemmet. Bare være omhyggelig med at få din hund forsvarlig bundet eller han kan ikke være villig til at komme tilbage, hvis han tager ud efter "bytte". Dette kunne føre til en tragisk ulykke.

Mental stimulering er afgørende, så give nogle interaktive hund legetøj, der udfordrer dit kæledyr til finde ud af at få adgang til et skjult belønning. Safe tygge legetøj som Kongs også hjælpe med at lindre stress.

Grooming

For at holde dit kæledyr ser sit bedste, er det lejlighedsvis tur til grooming butik anbefales. Bortset fra, at disse hunde drage fordel af brugen af ​​en børste for at forhindre måtter. Den barske pels afviser det meste snavs, men lejlighedsvis badning er også nødvendigt. Skægget på næsepartiet skal holdes ren og let trimmet, og overskydende kropsbehåring kan fjernes ved hjælp af en afisoleringsværktøj.

Sundhed og levetid

I gennemsnit racen er forholdsvis sund og lever i gennemsnit 12 til 15 år med rimelig omhu og ordentlig ernæring.

Sagt; der er et par sundhedsspørgsmål, at enhver potentiel ejer bør være opmærksom på. Disse kan omfatte:

  • Loppe allergi
  • Hudproblemer
  • Døvhed i overvejende hvide hunde
  • Grå stær
  • Epilepsi

Glat Fox Terriers

Den Smooth Fox Terrier er næsten identisk med Wire Fox, med de vigtigste undtagelse af Smooth korte pels. Besøg AKC.org at sammenligne standarder for begge racer.

  • Smooth Fox Terrier
  • Wire Fox Terrier