Winter Car Emergency Kit

Winter Car Emergency Kit


En vinter bil nødsituation kit bør forberede dig til et worst case scenario, hvor du ikke er i stand til at forlade bilen. Kittet kan hjælpe dig til at få hjælp, holde dig sikker, og medvirke til at reducere angst.

Sammensæt en vinter bil Emergency Kit

I begyndelsen af ​​efteråret sæson, begynder planlægningen til vinteren ved at skabe en bil nødsituation kit. Når det er færdigt, vil dette kit give dig flere vigtige elementer til at holde dig sikker, hvis du er involveret i en bilulykke, eller sidder fast i sneen.

Kom Emergency Hjælp

Hvis du sidder fast i sneen under en snestorm, den første ting du skal gøre er at ringe efter hjælp. Din nødsituation kit bør omfatte følgende elementer til at sikre, at du har mulighed for at få hjælp:

 • En bil oplader til din mobiltelefon vil sikre at du har en måde at kontakte akut hjælp.
 • En radio drevet af batterier holder dig informeret om vejforhold.
 • OnStar eller andre former for akut kontakt systemer i din bil kan hjælpe dig til at anmode politiet, medicinsk eller anden assistance med det samme.
 • Overveje at investere i et forudbetalt mobiltelefon, hvis du ikke bære en mobiltelefon regelmæssigt. Aktiver den og gemme i bilen til brug i en nødsituation.
 • Dokumentation for enhver vejhjælp program, du har giver dig en måde at opfordre til en kranvogn.

Så snart du er involveret i en ulykke, kontakt akut hjælp. Hvis du kan være ude af stand til at bevæge sig for en betydelig mængde tid, spare gas ved at køre køretøjet intermintently men nok til at holde varmen.

Forbliv Safe

Det andet element i en nødsituation kit bør forberede dig til at håndtere nødsituationer på egen hånd, indtil hjælpen kan nå frem. Opbevar de fleste af disse elementer i en duffle taske placeret under passagersædet eller i passagerkabinen fodrummet. Undgå at placere den i bagagerummet, da stammen er utilgængeligt for førerens umiddelbare rækkevidde.

 • Nødsignaler vil hjælpe dig med at advare andre om din placering (gemme disse i trucken, hvis børn kører i bilen).
 • Et lager førstehjælpskasse vil sikre du har medicinske forsyninger til mindre til moderat personskade.
 • En lommelygte med en LED-lys vil vare længere end andre typer.
 • Emergency tæpper til antallet af mennesker, der regelmæssigt rejser i bilen er nødvendige.
 • For at få bilen i bevægelse, tilføje startkabler, sand eller kattegrus for dæk og en lille skovl til at fjerne sne fra under dækkene.
 • Varmt tøj er også vigtig. Sørg handsker, sokker og huer er til rådighed for dem, der jævnligt rejser i bilen.
 • Placer et par tørre snacks i kittet, såsom hårde bolsjer, nødder eller andre nonperishable elementer.
 • Placere flere flasker vand i kittet.

Opbevar disse elementer sammen i en tote eller duffle taske. Opdater tøj til at sikre, at det passer til din familie. Erstat poster som de anvendes.

Reducere angst

For at reducere angst, skal du sørge for at holde et par legetøj eller bøger i bilen, især hvis du har yngre børn. Du kan også medbringe andre rejse-store aktiviteter og spil. MP3-afspillere eller håndholdte elektronik kan hjælpe dig med at passere tid, mens du venter på en kranvogn.

Køb en Kit

Selvom du kan lave din egen vinter bil nødsituation kit, skal du overveje at investere i et premade produkt. Mange Bilreservedelsforretninger, hjem forbedring butikker og online forhandlere bære disse. Dette Eddie Bauer Car Emergency Kit byder på mange af de emner, du har brug for at få din bil kørende. Supplere med yderligere elementer til din personlige væsen. En anden mulighed er denne nødsituation kit fra ReadySetGoKits.com. Det giver medicinsk og bil forsyninger til strandede passagerer.

Når du køber et kit, kontrollere indholdet mod denne liste, eller den liste, som Washington State Department of Transportation, at du har alt, du behøver. Det meste af tiden, skal du supplere premade kits med tøj, mad og aktiviteter for at sikre, at du er helt forberedt. Disse kits er meget nyttige, men kun når de har de nødvendige elementer, du har brug for.