Winsor Pilates Equipment

Winsor Pilates Equipment


Mens de fleste winsor pilates flytter kan udføres på en måtte, tilføjer Winsor Pilates udstyr til rutine kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker.

Pilates

Udviklet af Joseph Pilates under Første Verdenskrig, hvad der nu er kendt som Pilates træning opbygger styrke og fleksibilitet gennem en række tiltag, der fokuserer på kernen. Balance, selvbevidsthed og modstand er i centrum for en Pilates træning.

Joseph Pilates begyndte at udvikle sin træning rutine på gulvet, med hans bevægelser gradvist vokser ind i den moderne Pilates mat rutine. Da han begyndte at arbejde med andre, tilføjede han simple objekter, såsom bedsprings og keg ringe, at yde modstand mod kroppen.

I dag er Pilates træning spænder fra den oprindelige mat arbejdet til de dynamiske Pilates inspireret træning skabt af Mari Winsor.

Winsor Pilates

Mari Winsor, en certificeret Pilates instruktør, har taget Pilates til et andet niveau med sine Winsor Pilates træning. På baggrund af de oprindelige Pilates bevæger sig, Winsor Pilates fokuserer på dynamisk sekventering, eller bevæger sig gennem træningen i en bestemt rækkefølge af bevægelser på et forudindstillet tempo. Resultatet er et samlet organ condition træning, der fokuserer på skulptur, vægttab og abs.

Typer af Winsor Pilates Equipment

Pilates træning er designet til at blive udført på både en mat og med udstyr. Hundredvis af bevægelser fra begynder til avanceret kræver intet udstyr overhovedet udover en måtte eller behageligt område på gulvet. For yderligere modstand og udfordring, kan du tilføje udstyr fra modstand bands til Reformator maskiner.

Da winsor pilates bevæger oftest udføres hjemme med brug af en instruktions DVD, det nødvendige udstyr er minimal, og designet til ikke at tage op overdreven plads. Mængden og typen af ​​udstyr, der kræves for at fuldføre en Winsor Pilates rutine vil variere afhængigt af dit niveau af fitness og din dvd eller program. Du kan fuldføre Winsor Pilates bevæger sig med specialudstyr, der sælges med dvd'er, eller med mere grundlæggende Pilates udstyr, herunder:

Magic Circle

Den magiske cirkel eller effekt cirkel er en fleksibel ring måler 13 inches i diameter. Polstret sektioner på hver side gøre det muligt for brugeren at gribe ringen med hænder, arme, ben eller placere den mellem overkrop og gulv. Ringen kan modstå presset og kan også hjælpe med balance og korrekt placering af lemmer i træk.

Træningsbolde

Trænings bolde, eller fitness bolde kan bruges med Winsor Pilates rutiner. Brug af bolde at hjælpe med at finde kropsbevidsthed og balance kan bidrage til at forme og arbejde kernen samtidigt.

Trænings Bands

Trænings bands er en fantastisk måde at tilføje modstand til din Winsor Pilates rutine uden bulk-maskiner eller udstyr. Disse fleksible bånd er tilgængelige i flere former og tilbyde varierende grader af modstand. Brug dem til at hjælpe forme ben, arme og kerne ved at binde dem til forskellige objekter og positioner.

Den Accelerator

Speederen en Winsor Pilates eksklusivt udstyr, der kombinerer håndvægte, modstand bands, en lang vægtet bar og vedhæftede filer. Bruges sammen eller hver for sig af de forskellige værker The Accelerator alle områder af kroppen.

Som med enhver workout rutine, der har udstyret vil ikke hjælpe, hvis du bruger det, og bruge det ordentligt. Begynd en Winsor Pilates rutine med mat øvelser, før man går videre til Winsor Pilates udstyr, for at sikre, at du bliver korrekt i fitness-niveau, og at Winsor Pilates er for dig.

Mens Winsor Pilates er inspireret af de originale rutiner skabt af Joseph Pilates, er der betydelige forskelle i position, bevægelse og rutine. Tilføj winsor pilates dvd'er og udstyr til dit hjem gym langsomt at sikre, at de er et godt match for dig, og at de vil være at få brug du ønsker.