Wine Tasting

Wine Tasting


Vinsmagning, at velkendt ritual, at hver vin elsker ser frem til! Læs videre for at lære, hvad der foregår, hvad der ikke, og hvordan de kendere virkelig it

Hovedelementerne i Wine Tasting

  1. De vigtigste elementer, der indgår i nydelsen af ​​vin er dine sanser. Smag og lugt opsummere om alle vil du nogensinde virkelig har brug for, tæt fulgt af syne.
  2. Må ikke forbruge nogen stærkt flavored fødevarer før en vinsmagning session. Smagssansen er altafgørende for at nyde de mange varianter, der udgør en del af vinen, og du ville have en ren ganen at nyde nuancerne i vinene 'smag. Prøv og undgå tyggegummi, eller endda ryge før en vinsmagning session for at få det maksimale ud af smagen element. Stærke parfumer og deodoranter skal også undgås, da de skæmmer lugtesansen for smageren.
  3. Hvis du har brug for at spise noget for ganen udrensning i det mindste, begrænse dig selv til usaltet kiks eller unflavored brød.

Tasting Tips

  1. Hold glasset ved stilken og se den mod en klar baggrund. Drej forsigtigt vinen inde i glasset, så du kan se farven på vinen. Hvidvine er sjældent hvide, og vil du normalt se farver, der spænder fra lette gule til grønne og endda brune. Hvidvine erhverve mere farve med alderen, og det også vist bedre smag. For røde, selv om den dybere farve, den yngre er vinen. Reds normalt blive blegere eller lysere med alderen.
  2. Hold vinglas lige under din næse og forsigtigt hvirvel vinen rundt i glasset. Den hvirvlende handling frigiver aroma af vinen, og du kan lugte buketten. Smagsdommere bruge en af ​​to teknikker til påvisning af aroma i vine. I det første tilfælde vil de typisk tage en hurtig pust af buketten og derefter holde glasset væk. Det giver dem mulighed for at forstå den oprindelige aroma af vinen. Glasset er derefter igen bragt til næse og Courses gør en dybere indånding absorbere alle de relaterede finere aromaer, der er en del af vinen. Den anden teknik indebærer en enkelt dyb pust til at opsuge al buket af vinen. Altid gøre det til et punkt til at tage et par sekunder eller et minut eller to til at absorbere og forstå aroma af vinen. Må ikke umiddelbart komme ind smage vinen - nyd buketten først og danne dine synspunkter om karakteren af ​​vinen.
  3. Det næste skridt er den egentlige prøvesmagning af vinen. De fleste vin smagsdommere vil først tage en lille slurk af vinen. Dette vil introducere vinen til din gane og dine smagsløg vil få deres første eksponering for særlige smag af vinen. Dernæst skal du tage en dybere slurk og også rulle vinen rundt i munden sammen med nogle luft trækkes ind. Husk, at smagsløgene er placeret langs hele tungen, og du skal gøre vinen nå alle hjørner af din gane. Dette skridt vil afsløre de subtile smag i vin og vække dine smagsløg til flere aspekter som selve vinen. Er det "light" eller er det "tungere". Tillad tilstrækkelig tid til at bevare eftersmag af vinen og ikke umiddelbart skylles munden. Recall eftersmag og dets følelse, var det tør eller fugtig, havde det en samlet smag, der efterlader en klar fornemmelse bagefter?

Nogle vinsmagning Dos og Don'ts

  1. Ved en vinsmagning begivenhed, er kvinder og ældre gæster normalt serveres først, efterfulgt af de mænd og endelig værten.
  2. Rumme et rimeligt antal gæster rundt om bordet og forsøge at undgå at skabe en menneskemængde med alle skubbet albuer for en skål!
  3. Give noget vand for de gæster, der måtte ønske at få lidt vand mellem vine, eller blot at skylle munden.
  4. Sørge for passende lys fødevarer som usaltet kiks og unflavored franske husholdningsmaskiner til ganen udrensning mellem prøvesmagning. Eventuelle stærke fødevarer bør ideelt set kun serveret efter den prøvesmagning er slut.