Window Dækker Idéer

Window Dækker Idéer


Window dækker idéer kan køre farveskala fra gardiner til blinds og mere. Hold læsning for flere tips om hvad man skal placere på dine vinduer!

Window Dækker Idéer

Uanset om du leje en indretningsarkitekt eller du tackle et værelse makeover selv, vil vores vindue dækker ideer hjælpe dig i gang. At vælge et vindue dækker involverer flere punkter at overveje.

 • Størrelse -Den størrelsen på dit vindue vil ofte diktere, hvilken type dækning, du har brug for.
 • Omkostninger -Den omkostninger ved et vindue dækker kan være relateret til størrelse samt, afhængigt af hvor stort et område, du ønsker at dække.
 • Style -Der er så mange muligheder derude, så tag et øjeblik til at beslutte, hvad stil vil se bedst i det rum, du er udsmykning.
 • Light -Det er et aspekt af at vælge et vindue, der dækker, at mange mennesker ikke stopper til at overveje. Tag et kig på dit værelse. Er det allerede mørkt, afhængigt af dens væg farve og / eller dens placering i dit hjem, eller er det lyst og luftigt? Ønsker du at blive mørkere eller lysere det? Vinduet dressing du vælger, kan spille kraftigt ind i mængden af ​​lys et rum har.

Vindue Gardiner

Hvis du hælder mod gardinerne, har du stadig flere beslutninger at gøre med hensyn til stil. Nogle mennesker foretrækker gardiner, mens andre søger gardiner eller kapper. Valget er rent personlige.

Gardiner

Udtrykket gardiner kan anvendes på en bred vifte af vindue, der dækker design. Gardiner kan være så enkel eller så kompliceret som du vælger. Nogle af de følgende vindue dækker ideer er enkelt at gøre, og mange af disse er ikke-sy projekter.

 • Tie-Back Curtains -Tie-back gardiner indebærer anvendelse af to paneler hang på en stang, og tilføje tie-backs for hvert gardin. Tie-backs kan være lavet af samme materiale som gardiner, eller du kan få mere kreativ med bånd, snore af perler, halskæder, blonder, skaller, kvaster, etc.
 • Pustede Gardiner -For denne idé, du foretager et panel større end den faktiske vindue bredde, så at når gardinet der krænges på en top stang, har du læg. Sagt på en anden stang gennem bunden af ​​gardinet og installere det omkring to tredjedele vinduet ned fra toppen stang. Spændinger stænger fungerer bedst for denne stil. Gardinet rent faktisk gør en "lomme" på bagsiden. Hvis du vil oprette en "ballon" look, fylde lommen med plastikposer. Disse kan ikke ses, men de giver den stil en rig udseende, du vil elske!
 • Draperede gardiner-i stedet for at bruge gardinstænger, måle bredden og længden af vinduet, derefter købe materiale, der vil falde omkring rammen af vinduet. Dette kan være gulv længde eller ej, afhængigt af dine præferencer. Brug dekorative kroge på de øverste hjørner af vinduet for at drapere gardinet på eller placere et søm i hver øverste hjørne af vinduet. Ved hjælp af elastikker, samle materialet i hver øverste hjørne af gardinet, og skabe en roset, indpakning elastikken omkring neglen.
 • Tied Gardiner -Placer en gardinstang i toppen af vinduet, derefter tilføje usædvanlige bånd til toppen af to gardin paneler, såsom raffiabast, bånd, sejlgarn, smykker, etc.
 • Napkin Gardiner -Drape store, klud bleer over en smuk stang, så de dækker den øverste del af båndet. Drapere dem i en rombe med de trekantede ender hængende ned over vinduet.

Gardinkapper

Vindue sengeforhæng ser godt ud med eller uden gardiner nedenunder. Gardinkapper er normalt rektangulære eller flosset i form. De kan koordineres i matchende eller kontrastfarver til at koordinere med resten af ​​dit vindue behandlinger, eller de kan anvendes alene.

Forhæng

Udtrykket "drape" ofte udskiftes med "gardin", men typisk gardiner er lavet af tungere materiale. I nogle tilfælde bruges gardiner sammen med tynde, hvilket giver dig mulighed for at trække undergardiner lukket for mørkere rummet, eller forlader dem åbne, så sheers bortfiltrere enhver barske lys, men stadig giver rummet en mere luftig fornemmelse.

Window Blinds

Mange mennesker foretrækker at give afkald gardiner helt, vælger i stedet at købe persienner. Persienner komme i en række forskellige formater samt og kan være fremstillet af vinyl, metal eller træ. Nogle blinds har lameller, mens andre har lameller. De kan hænges vandret eller lodret afhængigt af den stil. Du kan købe standard størrelse blinds eller brugerdefineret rækkefølge dem. Blinds er fantastisk til terrassedøre, og mini blinds anvendes ofte i kombination med gardiner, en stor mulighed for mindre vinduer i køkkener og badeværelser.

Vindue Gesimser

Vindue gesimser er meget ligesom skærmkanter, men i stedet for at blive konstrueret ud af klæde, er de skabt ud af en form for robust materiale, såsom træ, jern osv Gesimser er ofte malet eller dækket med skum pladevat og materiale. Gardiner kan tilsættes for at give en mere udførlig og færdige udseende til gesimser samt.

Flere ideer

For mere vindue dækker ideer, så tjek følgende hjemmesider:

 • Blinds Galore
 • Gardiner, forhæng, Overdækninger
 • Window Dækker