Wilton Cake Decorating Videos

Wilton Cake Decorating Videos


Wilton kage udsmykning videoer tilbyder en visuel demonstration af teknikker, der hjælper amatør dekoratører få professionelle kage udsmykning færdigheder derhjemme. Under et af kurserne er ikke altid muligt for hjemmet dekoratører, og er ofte tidskrævende. Videoer tilbyder en hurtig og nem måde at lære at gøre forskellige teknikker fra de bekvemmeligheder i hjemmet. Sæt en op i komfort i dit køkken og følge med instruktører, med mulighed for at holde pause når det er nødvendigt.

Nyttige Wilton Videoer

Videoer, der viser mange af Wilton s varemærke teknikker og designs er tilgængelige direkte via Wilton hjemmeside. Videoerne er ofte klip fra tv-show Bake Decorate Celebrate! eller fra eksperter i Wilton køkkenet viser fans de nyeste teknikker og idéer.

Desværre videoerne er ikke tilgængelige på ét sted på Wilton hjemmeside. Heldigvis søgefunktionen gør det nemt at finde en video relateret til uanset udsmykning problem, du arbejder på. Anvendelse af de mest basale søgetermer giver den bedste chance for at finde den video, du har brug for. For at se de videoer, skal du blot klikke på den blå boks med ikonet projektor. Afhængig af din browser, skal du muligvis deaktivere din pop-up blocker til visning.

Grundlæggende Videos

Wilton tilbyder flere grundlæggende videoer rettet mod uerfarne dekoratør. Disse korte videoer demonstrere teknikker til bagning og udsmykning, der vil gøre mere øvede og avancerede færdigheder nemmere, når du lærer at gøre dem properly.Start udsmykning i dag ved at se en af ​​disse nyttige videoer på nogle grundlæggende kage udsmykning færdigheder:

 • Icing Konsistens: Lær hvornår du skal bruge medium, tyk og tynd glasur, sammen med taske position og hvordan du holder presset konsekvent i denne korte videoklip.
 • Sådan Color Icing: Find ud af hvordan at farve buttercream glasur for optimale effekter i denne hurtig video.
 • Udsmykning Bag Basics: Få information om hvordan man laver en pergament pose og hvordan du bruger koblinger med poser i denne video.
 • Nivellering af kage: Udsmykning på en ujævn overflade er svært, så find ud af, hvordan til niveau kagen ordentligt for en optimal overflade klar til dekoration.

Design Videos

Design videoer tilbyde kage udsmykning instruktioner og tips om hvordan man laver en hel Wilton kage design. Disse videoer tilbyde undervisning ud over de trin-for-trin skriftlige instrukser alle klar opført på Wilton webstedet.

Prøv en af ​​disse fantastiske kage designs:

 • Fyldt med Roses Cake: Opret en fantastisk kage toppet med buttercream roser og vin mønster sider efter at have set denne video.
 • Bærende fødselsdag balloner kage: Find ud af, hvordan man kan indarbejde en 3D kage pan bjørn i denne enkle, men imponerende design.
 • Fun er en Shore Thing kage: Livet er en strand med denne søde sandet kage, en perfekt sommer kage til enhver part.
 • Train Engine Cake: Lav en sjov slik-dækket tog kage efter du ser en 10-minutters instruktionsvideo fra Wilton.

Nogle videoklip tilbyde flere design ideer og tips i én, såsom Pretty in Pastels Cake video, der viser hvordan man laver hjerter og Flower Cake, også. Kager er ikke de eneste designideer dækket, med masser af cupcake og cookie videoer til dit valg, også. Prøv trangen Chokolade Cupcakes design eller Monkey Pops video store alternativer til en traditionel kage.

Flere Wilton Cake Decorating Video Options

Wilton kage udsmykning tips på video tilbyder masser af hjælp for begyndere og eksperter. Hvis du ikke kan finde det, du har brug for på Wilton hjemmeside, hovedet over til YouTube, hvor du vil finde flere klip ikke nødvendigvis er til rådighed på det officielle site. Alternativt købe en DVD fra Wilton, der tilbyder dig komplette instruktioner, snarere end korte klip.

Wilton Cake Decorating Videos
Basketweave teknik

Wilton YouTube Channel

Wilton har sin egen kanal på YouTube, med over 60 videoer uploadet. Find videoklip fra Wilton hjemmeside, sammen med dem, der ikke på hjemmesiden, sådan en, der viser basketweave teknik. Abonner på kanalen, for at holde sig opdateret med de nyeste tips og tricks fra den verdensberømte kage udsmykning selskab.

Wilton DVD'er

Wilton dvd'er er til rådighed i shopping område af Wilton hjemmeside eller fra andre detailhandlere, som Amazon.com. Nogle videoer til rådighed omfatter nu:

 • Kage udsmykning Basics
 • Sådan Gør Icing Flowers
 • Hvordan laver Wedding Cakes


Kage udsmykning er en visuel kunst, og nogle gange dekoratører har brug for mere end skriftlige kage udsmykning instruktioner. Brug Wilton kage udsmykning videoer og lære de teknikker til at fuldføre din kage projekter med finesse af en professionel, uanset hvor længe du har været udsmykning.

.