Wilton Cake Decorating Book

Wilton Cake Decorating Book


Wilton, velsagtens verdens førende producent af kage udsmykning og udstyr, offentliggør en række speciale Wilton kage udsmykning bøger for bagere og dekoratører på alle evne niveauer. Uanset om du lige er begyndt og har aldrig dekoreret en kage før eller du har været udsmykning i år og har gennemført mange professionelt niveau kager, Wilton har tips og instruktioner, som du kan bruge til at forbedre dit arbejde. Før du vælger den bog, der er bedst for dig, er det nyttigt at stifte bekendtskab med de forskellige titler, Wilton udgiver og de oplysninger, som hver bog indeholder.

Begynder Guide

Den bestseller Wilton kage udsmykning bog kan være den kage udsmykning Begynder Guide. Det er en lille, blød-dækket 40-siders booklet, der lærer begyndere det grundlæggende i kage udsmykning. Blandt andre tips og oplysninger, bogen dækker:

  • Sådan at farve frosting
  • Sådan frost en kage helt
  • Trin-for-trin instruktioner til dekoration fuld kager
  • Sådan rør med forskellige numre frosting tips til at skabe forskellige dekoration effekter.

Denne nybegynder vejledning indeholder også en opskrift på buttercream frosting, rådgivning om bagning og nivellering kager, og instruktioner til at foretage nogle enkle blomster ud af frosting.

Wedding Cake Bøger

Wilton udgiver også bøger designet til bryllupskage bagere og dekoratører.

Wedding Style

Wedding Style går ud over kager og organiserer efter farve at præsentere brude med valg og ideer til invitationer, dekoration temaer, gæst favoriserer og meget mere. Bogen spiller en lignende rolle til et bryllup planner og guider brude som de planlægger deres bryllup dage med en bestemt farveskema.

Wedding Cakes

Vender tilbage til deres speciale af kager, Wilton bryllup kager: En romantisk Portefølje udstikker tips, teknikker og instruktioner til 38 bryllupskager. Rettet mod brude samt dekoratører, indeholder bogen også en pull-out bryllup-planlægning supplement.

Wilton Cake Decorating Book
Nogle Wilton bøger kan lære dig at dekorere differentierede kager.

Differentieret Kager

Selv om de ikke specifikt præsenteret som et bryllup-kage bog, kan Wilton Differentieret Kager giver brude og bryllup-kage dekoratører en masse inspiration. De fleste bryllup kager er elegante, differentieret, og designet til en menneskemængde, og kagerne i denne bog passe alle disse krav.

Generelle Cake Decorating Books

Wilton s Udsmykning Cakes forsøg på at samle og organisere den viden, at de pro kage dekoratører på Wilton har samlet gennem årene. Det omfatter mange grundlæggende og avancerede rørsystemer teknikker, komplet kage designs, opskrifter og en rimelig mængde information om at bage kager.

Anvendelse af Udsmykning Tips er en kort, kvikguide for dekoratører. Den dækker grundlæggende oplysninger om, hvordan du bruger forskellige frosting tips til rør mønstre og en bred vifte af design.

Fejr! Med Fondant er Wilton bog til dekoration kager med fondant. Det omfatter mere end 40 komplette kage design til mange lejligheder og viser også læsere teknikker, der kan hjælpe dem med at fuldføre nyhed kager eller skulptur kager.

Steder at købe Wilton Cake Decorating Books

Wilton bøger er tilgængelige på mange håndværk butikker og bagning butikker. Nogle bøger kommer som en del af en pakke i kage udsmykning caddies og andet udstyr eller mønstre, Wilton sælger. Du kan også købe bøgerne online fra disse forhandlere:

  • Jo-Ann Fabric: Jo-Ann sælger en bred vifte af Wilton bøger både på deres hjemmeside og i deres butikker.
  • Global Sugar Art: Dette fejrede bagning-udbud og kage udsmykning fabrikant i flere Wilton titler.
  • Amazon: Amazon sælger næsten hver Wilton bog til rådighed samt mange andre Wilton produkter, caddies, og udstyr.