Wild Berry Identifikation

Wild Berry Identifikation
Brombær kan høstes i naturen

Før der var supermarkeder eller landmandens markeder, folk foraged for fødevarer. Vilde bær identifikation er en vidunderlig færdighed, der kan tage dig tilbage til dine rødder. Det er sjovt at nyde den søde smag af friskplukkede bær, mens vandreture eller selv mens fouragering i din baghave. I en overlevelse situation kunne muligheden for at identificere bær betyde forskellen mellem liv og død.

Wild Berry Identifikation Chart

Mens mange vilde bær er spiselige og alle synes fristende, er de ikke skabt lige. Nogle er giftige eller indeholder egenskaber, der gør dig syg, så det er vigtigt at vide, hvilke at undgå.

Tabellen nedenfor kan hjælpe dig med at lære om bær, der vokser vildt i USA. Nogle af oplysningerne i denne tabel blev tilpasset fra A Pocket Naturalist Guide til Spiselige vilde planter: En introduktion til Familiar nordamerikanske Arter.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet, så tjek disse nyttige tips.

Wild Berry Identifikation

Klik her for at hente den vilde bær identifikation diagram

Tips til foder

  • Spis aldrig et bær, medmindre du er helt sikker på det er spiselige.
  • Hvis du ser en fugl spiser en vilde bær, ikke antage, at bær er sikkert at spise. Fugle spiser mange vilde bær, der er giftige for mennesker.
  • Hvis du lige er ved at lære, hvordan man identificerer vilde bær, altid bære et felt guide med farvefotografier til at hjælpe dig sikkert identificere bær.
  • Undgå fouragere for bær på steder, der er blevet sprøjtet med pesticider eller nær stærkt forurenede floder, veje, eller industriområder.
  • Børn er særligt følsomme over for fristelsen til at spise vilde bær, så det er vigtigt at lære dem at identificere bær normalt findes i din have eller lokalområdet - især dem, der er giftige.
  • Sommer og efterår er de bedste tidspunkter at finde modne bær, modne bær er nemmere at identificere.
  • Før fouragere for bær i ethvert område, være sikker på det er lovligt.
  • Mange statslige parker tilbyder tilholdssteder klasser. Kontakt din lokale stat park for at se, hvad de tilbyder.
  • Din lokale universitet, botanik, eller havebrug gruppe kan tilbyde fouragering ekskursioner til at hjælpe dig med at lære at identificere vilde bær og andre spiselige planter.

Hvis du elsker udendørs, vil du elske at lære at identificere vilde bær. Fouragere for bær er en vidunderlig familie aktivitet, der hjælper fremme værdsættelse af naturen. Når du ved, hvad man skal kigge efter, og tage din tid til omhyggeligt at studere hver bær plante, vil du være i stand til at nyde en sikker og givende vilde bærplukning oplevelse.