Wiccan Barsel Ritualer

Wiccan Barsel Ritualer


Wiccan fødsel ritualer kan hjælpe dig med at udtænke og levere barnet, du har ventet på.

Hvad er Wicca?

Wicca er en religion eller tro, der daterer sig tilbage flere århundreder og er bundet til hedenskab. Selvom begge ofte er forbundet med trolddom, er der meget lidt, de har i forhold til det stereotype onde heks. I stedet praktiserende fokus på naturen og deres forhold til himlen og jorden.

Wiccans har flere ritualer til at forbedre dine chancer for at blive gravid og opretholde en sund graviditet. Da de fleste af disse er sikker praksis, der er virkelig ikke nogen skade i at prøve dem, selvom du ikke er dig selv en Wiccan.

Typer af Wiccan fødsel Ritualer

Wiccans har ritualer for de fleste livsbegivenheder og fødsel proces er ingen undtagelse. En af fordelene ved Wiccan ritualer er, at de er fokuseret omkring sten, chants og naturlige objekter, og ikke involverer typisk noget, der kan skade din krop. Hvis du nogensinde er stødt på nogen form for magi, der anbefaler at drikke eller spise noget usædvanligt, skal du ikke gøre det, medmindre din læge har givet dig det okay.

Wiccan magi findes for hvert trin af din rejse til barsel, herunder:

  • Fertilitet: Rose kvarts er en populær sten for kvinder at bære, når de forsøger at blive gravid. Denne bleg sten kan bæres som et armbånd eller halskæde vedhæng og er almindelig nok til at falde i med din daglige smykker. Placering af et rent stykke rosenkvarts i din drikkeglas formodes også at øge dine chancer for at blive gravid. Ud over at bære rosenkvarts, Wiccans anbefaler også at bruge stearinlys, olier og røgelse at øge din fertilitet.
  • Graviditet: Når du har udtænkt, Wiccans har særlige chants til at forberede dit barn og sikre den fortsatte helbred af graviditeten. Dette forbereder ritual omfatter blomster, farver og sten, såsom Tiger Eye og peridot. En fungerende ypperstepræst eller præstinde velsigner så forventningsfulde par og fører de tilstedeværende i bønner og salmer.
  • Wiccan fødsel Rituals: Wiccans tror, ​​at en lille gruppe af halvædelsten (ametyst, klar kvarts krystal, krysopras, og aventurin) vil hjælpe med at lette smerten ved fødslen og levering. Nogle holistisk sundhed eller hedenske butikker kan være i stand til at bestille en charme eller armbånd, der inkorporerer disse sten sammen. Hvis du ikke har tid nok til at brugerdefineret rækkefølge, kan du altid placere løse sten i en lille, lukket pose, der kan holdes under fødslen. Ved hjælp af en pose som dette kan også tjene som fokus objekt under fødslen, svarende til de teknikker, der anvendes i Lamaze. Når posen ikke længere er nødvendig, bør stenene sendes videre til en anden, der er gravid eller forsøger at blive gravide.
  • Navngivning: Mange Wiccan forældre vælger at have en særlig ceremoni for at markere barnets navngivning. Dette er normalt holdes udendørs, hvis vejret tillader det, omkring en uge efter fødslen. Udover officielt at give barnet sit navn, er det også en mulighed for forældrene til officielt pantsætte deres kærlighed og loyalitet over for barnet.

Vil Fertilitet Rituals arbejde?

Ingen fertilitet eller fødsel ritual kommer til at arbejde, hvis du tvivler på dets evne, så blot iført et stykke rosenkvarts sandsynligvis ikke vil hjælpe dig forestille medmindre du forstår grundene til sin erklærede magt. Men efter en meditation eller brændende visse stearin- også kan ikke skade, så længe den særlige magi ikke anbefale at indtage noget eller sætte dig selv i fare.

For mere information om Wiccan fødsel ritualer, besøg MoreSpells og Pagan / Wiccan About.com.