White Hair ikke markerer du ud som Old

Hvidt hår er betragtet som et tegn på alderdom, men nyere forskning opdagede hår kan bleges i hvid som en harmløs bivirkning af nye behandlinger af fremskreden modermærkekræft.

White Hair ikke markerer du ud som Old

Melanom er en ondartet svulst af melanocytter, der oftest påvirker huden. Kendt som den mindst almindelige form for hudkræft, har det vist sig at være årsag til 75 procent af dødelige tilfælde af hudkræft.

En undersøgelse præsenteret på det årlige møde i American Society of Clinical Oncology i Chicago undersøgte indflydelse af to eksperimentelle lægemidler, Ipilimumab og tremelimumab, forventes effektivt at blokere CTLA-4, styrke immunsystemet og dermed hjælpe kroppen kampen kræft.

De nye stoffer, fremstillet af forskellige humane antistoffer, manifesteret en uventet bivirkning til den consumersâ € ™ hår, hvilket gør det hvide.

Det blev endvidere opdaget, at patienter, hvis hår omsættes til administrationen af lægemidlet svarede til den på den bedst mulige måde, hvilket indikerer, at hår misfarvning kan betragtes som et tidligt tegn på lægemidlerne får virkning.

Bly forsker Anna Pavlick siger, at depigmentering sætter i seks måneder til et år efter påbegyndt behandling; øjenbryn reagerer den første, hvorefter processen spreder på kronen af ​​håret.