White Castle Candle

White Castle Candle


En White Castle lys er en nyhed element skabt for at fejre National Hamburger måned. Oprettet af Laura Slatkin af NEST Dufte, Lyset udsolgt på bare to dage.

White Castle Candles

Nyhed stearinlys er designet til at give en bestemt duft eller dekoration. For eksempel i løbet af ferien, det er ikke usædvanligt at se stearinlys formet som Santa Claus, rensdyr eller snemænd. Disse stearinlys er ikke nødvendigvis skabt til afbrænding, men til dekoration. Det hvide slot stearinlys var designet til at ære White Castle Hamburgere, den første fastfood kæde af hamburger restauranter i USA.

Lyset duft ligner en hamburger med tunge, grillede løg. Ideen bag lyset var at fremmane billeder af spisning ved White Castle. Ud over den stærke lugt, blev lys pakket i en pap ærme, ligner i design til White Castle Slider hamburger emballage.

Fra 2011, er det vanskeligt at finde White Castle stearinlys ud at købe fra andre købere, men de oprindelige provenuet blev doneret til oplysningsprogrammer organisationer og programmer for autisme.

Om White Castle

White Castle blev grundlagt i 1921. fastfood hamburger restaurant kæde var den første af sin art i USA. Deres hamburgere blev kendt som skydere og længe før McDonalds tog nationen med storm, familier ønskede at spise middag på White Castle. Trods hård konkurrence fra andre kæder, White Castle fortsat en saftig skive Americana.

Om NEST Dufte

Laura Slatskin grundlagde Slatkin og Co. med sin mand. Den mand og kone team skabt en linje af duftende stearinlys, der spænder fra græskar til bambus. Slatkin skabte White Castle stearinlys specielt at fejre National Hamburger måned.

Om National Hamburger måned

I maj 1992 White Castle startede fejringen af ​​National Hamburger Week og senere omdannet det til National Hamburger måned. I maj 2010 White Castle gået sammen med Laura Slatkin at skabe damp-grillet-on-a-bed-of-løg duftlys at fejre 18. årsdagen for National Hamburger måned. Lysene blev prissat til $ 10 hver, og provenuet blev doneret til autisme Sprog.