Weird Cat Behavior

Weird Cat Behavior
En kat danser gennem huset kan spille på færdigheder, der anvendes, når katte jage bytte.

Katte! Vi elsker vores kat, fordi han er voldsomt uafhængig, nogle gange kærlig, ofte vokal og lejlighedsvis giver comic relief. Besøgende deler den bizarre opførsel af deres kat venner.

Spørgsmål besøgende om Weird Cat Behavior

Cat Stjæler Strømper

Min kat er på tre år, og er forholdsvis ny til familien. Hun plejede at være en avlskat, men blev steriliseret kort efter at komme til os. Hun er en vidunderlig kat, og vi elsker hende, men er der nogen grund til, at hun holder stjæle vores sokker? Vi har fundet vores sokker i flere af hendes gemmesteder pletter, og for ganske nylig, under vores juletræ. Er hun tror, ​​at disse sokker kunne være hendes børn, fordi hun ikke fik at holde sine børn? ~~ Maya

Ekspert Svar

Hej Maya,

En af mine katte elskede sko. Fra det tidspunkt, hun var en killing, ville hun kram næsen ned i en sko og holde den der. Hvis du har forsøgt at få dine sko fra hende, ville hun knurrer. Det var sjovt, men alligevel irriterende til tider. Jeg tror grunden katte som vores sko, sokker og andre stykker tøj er fordi de bære vores duft. Det er meget sandsynligt, at hun ser dig som hendes babyer og ved at skjule sokkerne føler, at hun beskytter sine unger.

Hun lyder som en fantastisk følgesvend. Nyd hendes særheder og måske købe hende et par sokker til jul.

~~ Lori

Hvorfor Cat Grooms selv

Min tolv år gammel mand Tabby slikker hans bryst nogen gang nogen kæledyr ham på de lavere dele af hans krop. Han har altid gjort det, da jeg kløede sig bag, men det lader til, at han for nylig gør det meget mere. Så snart jeg begynder petting, begynder han at slikke. Så snart jeg stopper, så gør han. Kan du forklare, hvorfor dette sker, og hvorfor han gør det så meget mere nu?

~~ DeAnn

Ekspert Svar

Hej, DeAnn,

Jeg har en siameser, der grooms selv når jeg pet hende, eller hun er i nærheden af ​​mig. Jeg har altid syntes, det var et tegn på hendes væsen indhold og glad, fordi hun spinder på samme tid, og vil undertiden slikke mig.

Vidste du, at katte bruger op til en tredjedel af deres vågne tid grooming? De fleste katte er i stand til at nå næsten alle dele af deres krop og holde sig selv. Dette faktisk holder din kat sund. Deres barbed tunger trække løst hår og nogle parasitter, ligesom lopper. Også de uslebne tungen massage kattens hud og tilskynder nye hår vækst og fordelingen af ​​hudens olier. Grooming kan også køle ham i varmt vejr på grund af spyt køling kattens hud. Katte er virkelig fantastiske skabninger!

Grooming er også den måde katte lindre deres stress, så måske din kat føler sig lidt sårbare, når han kælet på hans nederste halvdel? På hans høje alder, kan han bare føle sig lidt mere sårbare, og dette kan forklare den øgede sin automatiske reaktion.

Samlet set tror jeg ikke, det er noget at være bekymret over. Det er sandsynligt, at han bare nyder din opmærksomhed og de to af jer gennem årene har bundet tæt sammen. Men hvis du bemærker andre symptomer eller adfærd, der vedrører dig, nævner dem til din dyrlæge bare for at være på den sikre side. Han lyder som en sød kat.

~~ Lori

Kitten Forsøger at Nurse hankat

Jeg har to hankatte. Den ene er syv år gammel. Jeg har for nylig opdaget en omstrejfende killing, der ikke havde været helt vænnet fra. Jeg købte udskiftning mælk, men nu dyrlægen siger, at han ikke har brug for det længere. Forsøger dog han at pleje fra min ældre kat hele dagen, især ved sengetid. Du kan høre ham diende, men jeg tror ikke, han bliver noget. Hvad kunne han få? Hvorfor laver han dette, og skal jeg forsøge at gøre ham til at stoppe? Den ældre kat normalt ikke blive ked, men afhængig undertiden han bliver irriteret med killing.

~~ Chloe

Ekspert Svar

Hej, Chloe,

Katte får en masse komfort fra nursing deres mor. Det gør dem til at føle elsket og accepteret. Det lyder som killingen har valgt din ældre, hankat til at erstatte denne følelse af sikkerhed. Så længe den ældre kat ikke forsøger at skade killing, jeg er ikke sikker på, du skal gribe ind. Dette er sandsynligvis en adfærd, at han vil vokse, da han bliver ældre og har mindre behov for komfort sygepleje giver.

Men hvis den ældre kat viser ekstrem irritation, eller du frygter for killingens sikkerhed, ville jeg adskille de to og placere dem i forskellige rum i dit hus, når du ikke er rundt for at overvåge situationen.

Tak for dit spørgsmål!

~~ Lori

Cat løber væk fra kuld

Hvorfor min kitty køre rundt i lejligheden som gale efter at han bruger kattebakken? ~~ Eric og Niblet Wonder Kitty

Ekspert Svar

Hej, Eric. Dette er en sjov spørgsmål og faktisk har en forklaring, tro det eller ej. Først medmindre han bruger kattebakken mere end normalt eller hylende i smerte, er det sandsynligvis ikke noget at være alt for bekymret. Hvis du lægger mærke til, han kommer til at kattebakken mere end normalt, ville jeg tage ham til en dyrlæge for at udelukke en urinvejsinfektion (UTI) eller nyresten. Mandlige katte er tilbøjelige til begge, så det er altid bedst at få ændringer i kattebakke adfærd tjekket ud af en professionel. Du kan også få din kat på særlige fødevarer, der vil hjælpe med at forhindre disse infektioner.

Hvis han bare handler skøre, som vi alle ved katte gør til tider, så relaterer tilbage til vildtlevende adfærd, der ses i naturen blandt store katte. Selvom vi er vant til vores tamme katte, der dækker deres fækale ekskrementer, tingene er anderledes i naturen. I naturen, katte afføring for at markere deres territorium. Disse markeringer bruges som et tegn på dominans i vildkat kolonier. Så i naturen, vil katte dække deres afføring for at forhindre, at andre dyr, der tiltrækkes og eventuelt angribe vildkat. Når dit hus kat bruger kattebakken, og derefter løber som foretages gennem huset, han blot forsøger at undslippe den fækale nedkastning og alle dyr, der kan angribe ham på grund af duften. Det går tilbage til vildtlevende kat adfærd.

Tak for spørgsmålet!

~~ Lori

Cat Dancing

Hej der,

Vores kat absolut viser nogle mærkelig opførsel. En ting hun gør, er rejser sig på sine bagben og haste ned vores forhal sidelæns. Når hun gør det, hun laver en slags screechy lyd. Vi finder det sjove, men vi vil gerne vide, hvad det betyder. Hun kun virkelig gør det i det ene hal. Derefter, når hun ser os griner, standser hun og løber væk, ligesom hun er flov. Hvis du kan give mig nogen anelse om, hvad dælen hun gør, det ville være meget værdsat. Jeg vil måske også gerne udnytte dette som en "trick".

Mange tak,

~~ Joy

Ekspert Svar

Kære Joy,

Lyder som hun prøve nogle nye dansetrin. Du kan prøve at spille nogle Beyonce eller Black Eyed Peas og se, hvordan det går. Seriøst, er der dog en forklaring på hendes skøre opførsel.

Der er mange ligheder mellem katte i naturen og vores nationale sorter, når det gælder jagt instinkter og ved at studere store katte, kan vi lære om vores egen katte kammerater. Store katte i naturen, såsom løver, har tendens til at jage i flok, men tamme katte er typisk ensomme jægere. Men ensom eller gruppe jæger, alle katte har én ting til fælles, og det er den måde de nærmer jagten. Animal Planet kaldte det "stilk-og-Pounce" tilgang. Det er typisk i løbet af pounce at en kat vil stige på ryggen ben.

Næsten alle katte synes at "lege" med deres bytte, men faktisk er det en teknik, de bruger til at sørge for, at bytte er bedøvet og klar til at dræbe.

Alle sagt, det lyder som din kat tager det en smule til det yderste, som bliver til en sjove slags dans. Hun er mere end sandsynligt bare at spille. Måske lyset reflekteres forskelligt i denne hal, eller der er en anden faktor, der sætter hende ind i en legende stemning. Næste gang hun gør det, tag dit kamera og fange nogle optagelser til en af ​​de sjove video viser.

~~ Lori