Wedding Ring Puder

Wedding Ring Puder
Bånd sikre ringene til puden.

Der er mange detaljer og tilbehør, der er nødvendige for en komplet og problemfri bryllup ceremoni, og vielsesring pude kan være den mindste endnu en af ​​de mest afgørende.

Hvorfor har vi brug for en Wedding Ring Pillow?

En bryllupsdag har mange fokuspunkter: bruden og hendes kjole, den lækre bryllupskage, den glitrende hvide limousine, og brudebuket, for at nævne et par stykker. De mindste knudepunkter i alle er uden tvivl den mest populære, men: vielsesringe. En vielsesring pude fremhæver ringe og deres funktion, hvilket giver dem en hædersplads i ceremonien, ligesom de vil have en hædersplads på de nygifte 'fingre. Ved at bruge en pude til at transportere ringene, understreger parret betydningen af, hvad ringene repræsenterer, for uden den kærlighed og engagement, kan brylluppet ikke finde sted.

Pillow Designs

Der er så mange motiver til ring puder, som der er for brudekjoler, slør, tiaras og ringene selv. Populære muligheder omfatter:

 • Hvid eller creme silke eller satin puder.
 • Square, ovale eller hjerte figurer.
 • Stacked puder af graduerede størrelser.
 • Puder med forskellige accenter, såsom pels, blonder, perle, krystal eller bånd trim, kvaster eller buer på hjørnerne, eller dekorative knapper danner depression i centrum.
 • Tema puder ved hjælp sommerfugle, kors, hjerter, monogrammer eller skaller som accenter til at matche andre bryllup tilbehør.
 • Hængende puder i stedet for puder, der skal transporteres.
 • Puder indrettet til at blive båret af et kæledyr.
 • Design, der matcher brudens strømpebånd.
 • Farvede puder, der matcher bryllup blomster, placering, typer eller brude part kjoler.
 • Puder med indsatte ring kasser, der eliminerer behovet for at binde eller sy ringe til puden selv.

Hvilken Design er bedst?

Wedding Ring Puder
Puder behøver ikke at være firkantet.

Når du vælger en ring ihændehaverens pude, mange par antage, at en simpel hvid silke pude er bedst, fordi det afspejler, at brude pragt og nemt matcher alle hvide kjole. I virkeligheden dog pude bør vælges til at fremhæve ringene samt at matche brylluppet, og flere overvejelser er nødvendige.

 1. Puden materiale bør være i stand til at holde ringene stabile. De fleste puder kommer med bånd eller andre måder at fastgøre ringene til glat silke eller satin.
 2. Puden farve bør kontrast til ringene. Hvidguld eller platin ringe kan være tabt på en hvid pude, mens en farvet pude vil vise dem ud mere klart.
 3. Stoffet skal være glat og lydefri fri; selv små tårer eller ulemper kunne få fanget på ringene, efterlader tråde af stof klynger sig til tænderne eller indstillinger om eventuelle diamanter eller ædelsten.

Sådan bruges Pillow

I mange tilfælde, den vielsesring pude tjener kun et symbolsk formål: falske ringe er fastgjort til puden, mens de virkelige ringe (ofte koster hundredvis eller tusindvis af dollars) overdrages til et medlem af partiet Brudesuite, som regel en forlover pligt. Men hvis et par ønsker at vise deres sande ringe på puden under ceremonien, skal der træffes visse forholdsregler for at sikre deres sikker passage ned ad kirkegulvet.

 • De fleste puder har farvebånd slyngtråde, der kan bindes om ringene til at sikre dem, men vær sikker på, at knuderne ikke er for stramme til at fjerne let.
 • Ringene kan være løst syet til puden, men tråden bør være tynde og løst til nem fjernelse.
 • Hvis ringbærer er meget ung eller måske droppe puden, er det klogt at knytte en elastisk håndledsrem til undersiden for at hjælpe dem med at holde fat i den glatte stof.
 • Puden skal være afbalanceret på palmer, ikke grebet i kanterne, og transporteres ærbødigt foran taljen eller brystet. Ring bærere kan have brug for praksis, før ceremonien til at bære puden korrekt.
 • Efter puden ankommer til alter, kan det gives til officiant eller anbragt på en piedestal eller et andet sted, indtil ringene er nødvendige. Dette aflaster ringbærer - som regel en ung dreng - af den unødvendige kedsommelige stilstand i hele ceremonien.

Wedding Ring Pillow Alternativer

Nogle par kan foretrækker en mere unik løsning end den traditionelle silke eller satin pude. Alternativer omfatter:

 • Ikke ved hjælp af en ring ihændehaver eller pude overhovedet.
 • Valget af en ring bryst - en specialdesignet, overdimensionerede ring kasse, der er kunstfærdigt indrettet og anvendes i stedet for puden. Dette er en mere sikker løsning for ringene uden at binde eller sy dem til en pude.
 • At have en lille barn ringer en klokke, som de behandler i stedet for at bære en pude.
 • Ved hjælp af en tema, der matcher den brylluppet motiv, såsom et dekorativt shell for en strand bryllup, en krystal vogn til en romantisk touch eller ringene ophængt i en hestesko for en vestlige tema.


De vielsesringe er uden tvivl en af ​​de vigtigste funktioner i vielsen, og en passende vielsesring pude giver dem hæderspladsen, respekt og ærbødighed, de fortjener. Ved at vælge en passende stil af pude og bruge det omhyggeligt eller vælger en mere unik alternativ, par, at ringene ikke kun gøre det sikkert op ad kirkegulvet, men at de gør det med stil.