Wedding Guest Perspektiv

Wedding Guest Perspektiv
Så her er en interessant vinkel. Stop et øjeblik, hvis du er brud eller en brudgom, og tænke over dit bryllup fra perspektivet af et bryllup gæst. Vil de huske, hvordan fabelagtig din tabel centerpieces er eller vil de huske, at du arrangeret transport til og fra modtagelse?

Tænk over det og lad det simre.

Svaret er sandsynligvis sidstnævnte. Dine gæster har tendens til at huske, hvordan de blev behandlet i modsætning til som favoriserer du forlod dem på bordet.

Bloker Rooms

Et af punkterne bryllup gæster synes at huske mest er, at du har blokeret hotelværelser for dine gæster. Det sparer gæster en masse tid, energi og hovedpine, fordi de ved bare hvor man kan bo. Tag din høflighed et ekstra skridt og blokere nogle værelser i forskellige prisklasser, så gæsterne kan vælge en billigere, mellemklasse og dyr løsning.

Arrangere transport

Hvis du har en åben bar, overveje at ansætte shuttle busser eller anden form for transport til og fra receptionen. Dette giver bryllupsgæster at drikke og har en god tid og vende sikkert tilbage til deres hotel værelse i slutningen af ​​natten.

Book Babysitters

Hvis du har et stort antal gæster bringe børn, især fra out-of-town, overveje at ansætte børnepasning udbydere. En separat rum eller et område på din modtagelse mødested kan være børnevenlige. De babysittere kan føre tilsyn med børn, mens de spiller, læse, gøre håndværk eller se en film. Det frigør de voksne gæster ved brylluppet, der også ske at være forældre til at have nogle sjove på egen hånd.

Vær opmærksom på menuen

Hvis du kender en eller flere af dine gæster har særlige kostbehov, træffe passende foranstaltninger. Hvis nogen er glutenfri, bestille en glutenfri måltid for dem. Hvis din fætter er vegetar, sørg for at der er vegetar indstillinger som en del af måltid valg.

Gæst Behandling

Din bryllupsdag er din store dag, men du ønsker at dele den med de mennesker, du elsker mest. Være høflig og tænke over deres behov sammen med din egen, mens du planlægger dit bryllup. Det kan gøre din dag endnu mere mindeværdig for dig og for dit bryllup gæster.