Wedding Guest Etikette

Wedding Guest Etikette
Gæsterne skal altid være høflig.

Alle elsker et bryllup. Der er noget om at være der til at dele i den lykkelige parrets særlige dag, der sætter alle i fremmøde i en munter stemning. Ligesom brude og brudgomme nødt til at følge ordentlig etikette under brylluppet, du som gæst skal følge dit eget sæt af etikette regler. Påfør din manerer at undgå at komme i en pinlig situation.

Svar i tide

Når du modtager din invitation, vil der være en dato "RSVP" præget i bunden. RSVP er fransk for r epondez s'il vous plait, eller ganske enkelt "venligst reagere." Grunden til at du er givet en frist er så, at parret kan færdiggøre deres planer med restauratøren og andre fagfolk. Denne optælling fortæller også parret, hvor mange favoriserer at fastsætte og hvor meget spiritus at bestille.

Mens det anses for meget dårlige manerer til at reagere efter RSVP dato, er det endnu værre til at dukke op ved brylluppet efter at have ikke svaret på alle. Dette vil være en væsentlig ulempe for bruden og gommen, der ikke er parat til at modtage dig som deres gæst. Der kan ikke være et sted for dig i receptionen middag eller nok mad bestilt til alle. Dette sætter virkelig parret ind i en binde, så sørg for at reagere på deres invitation.

Etikette på at bringe en dato til bryllup

Hvis der, når du modtager din invitation, ordene "og gæst" optræder skrevet ved siden af ​​dit navn på kuverten, kan du velkommen til at invitere en dato for at eskortere dig til brylluppet. Hvis der ikke er en sådan indikation på konvolutten, skal du ikke antage, at du kan invitere en dato. Fordi de ansvarlige parter skal betale ved hoved, kan de ikke være i stand til at råd til at invitere ekstra folk. Den eneste gang det antages en anden betydelig opfordres er, hvis man er gift, forlovet, eller lever med en anden part. Hvis ordene "og gæst" ikke vises på din kuvert, forventer at deltage i denne begivenhed alene.

Det er også betragtes som dårlig bryllup gæst etikette at ringe bruden eller gommen til at spørge, om du kan medbringe en gæst.

Påklædning Etiquette

Hvis brylluppet holdes i en kirke, formalitet er vigtig. Bær slange med kjoler og dragter til mænd. Morning bryllupper kan kræve handsker og en hat. Noon bryllupper er ofte semi-formel. Aften ceremonier kan være formel eller afslappet. Altid spørge, hvis du er i tvivl om hvad der skal bære.

I tvivlstilfælde høre bryllup invitation. Dine kære kan vælge en strand bryllup eller tema bryllup. Du ønsker at kjole i overensstemmelse hermed. Når du er i tvivl, så spørg. Må undgå at bære alle hvide. Denne farve er reserveret til brudgom og brud. I nogle kulturer, iført sort er et tegn på din misbilligelse så være følsomme. Det kan være nødvendigt at forlade den lille sorte kjole derhjemme. Bryllup gæst påklædning etikette er vigtig og skal forstås i god tid inden arrangementet.

Vise hensyn under ceremonien

Du må ikke føre en samtale med personen ved siden af ​​dig, mens du sidder i kirken eller knække vittigheder med personen over stolen. Vær hensynsfuld af parret, og alle andre i fremmøde. Andre ceremoni etikette tips omfatter:

  • Ankomst straks: Ankommer sent er respektløst til brylluppet arrangørerne og stjæler rampelyset fra bruden. Kom til brylluppet til tiden.
  • Ingen fotografier venligst: Du ønsker billeder af parret bagefter, men du kan ikke tage dem under ceremonien. Det er høfligt at spørge bruden, efter bryllupsrejse, om hvordan du får kopier af billederne af den professionelle fotograf.
  • Sluk celler: Sluk din mobiltelefon eller bedre endnu, lad det i bilen. Ringetone mobiltelefoner under et bryllup ceremoni, vil ikke kun skade parrets følelser men bringe dig masser af forlegenhed. Ingen taler i telefon eller sms'er, når du indtaster mødested.
  • Fjern hatte og solbriller: Generelt, når du indtaster en bygning, folk fjerne deres hatte og solbriller. Medmindre en høj hat eller andre formelle hoved stykke er en del af din påklædning, skal det fjernes. Solbriller skal også fjernes, så det lykkelige par kan se dine glade øjne på deres bryllup.

Gift Etikette

Selvom det ikke er nødvendigt at bringe gaver til brylluppet, en bryllupsgave til bruden er høflig. Uanset om det er en monetær gave eller noget købt fra et register, har du op til et år fra brylluppet dato for at se bruden og gommen modtage den. Mange bryllup gæster vælger at give pengegaver til par på dagen for brylluppet; andre vælger at sende gaver før tid eller meget hurtigt efter brylluppet. Hvis du ikke vil deltage i brylluppet, er det stadig almindeligt at sende en gave.

Reception Etikette Regler

Når receptionen starter, skal du ikke lade dine gode manerer stoppe. Mens receptionen er mere afslappet end ceremonien, du stadig nødt til at huske din manerer.

  • Middag: Lad hovedet bordet for at begynde at spise, før du starter, med mindre du får specifikke instrukser fra en reception værtinde at begynde, når tjente. Ved bryllup buffeter, værtinder typisk afskedige tabeller individuelt for buffet at holde tingene organiseret. Vent indtil din tabel afskediges før du tilmelder dig maden linje. Hvis du har et fysisk behov for at spise tidligere, tage en værtinde til side og forklare din situation.
  • Dans: Du kan være i humør til fest, men husk den første dans er for bruden og gommen. Tjek dit program for at se, om andre særlige danse er planlagt. Sommetider bruden og hendes far danse sammen, også.
  • Alkohol: Du ønsker ikke at miste dit hoved på en elsket bryllup. Vide, hvornår at sige hvornår.
  • Specielle aktiviteter: Tag ikke nogen særlige aktiviteter for alvorligt. Der er ingen grund til albue andre gæster, hvis du ønsker at fange strømpebåndet eller buketten. Hvis bruden og gommen plan karaoke, klapper høfligt for dem, der deltager, selv om de ikke var en stjerne sanger. Og hvis der er bryllup reception spil, være en god sport, selvom du ikke vinder.

Har en Ærbødigst Good Time

Et bryllup skal være sjovt for alle involverede. Ved at opføre sig med gode manerer, vil du give den nye par gode minder og vise passende respekt for deres fagforening.