Wedding Day Tidslinje

Wedding Day Tidslinje
En tidslinje kan hjælpe dig med at træffe det ned ad kirkegulvet til tiden.

Der er mange bryllup planlægning tjeklister og kalendere par kan bruge til at planlægge deres bryllup, men da selve dagen kommer en bryllupsdag tidslinje kan være uvurderlige for, at alle detaljer er gik til før, under og efter walking ned ad kirkegulvet. Mens det nøjagtige tidspunkt for din bryllupsdag vil variere for dine specifikke ordninger og detaljer, kan en generel tidslinje hjælpe dig med at holde fokus og nyde din specielle dag.

General bryllupsdag Tidslinje

De nøjagtige tidspunkter, der er nødvendige for din bryllupsdag vil variere baseret på mange overvejelser, ikke mindst som er, hvad tid din ceremoni og modtagelse faktisk planlagt. En prøve tidslinje kan imidlertid være et nyttigt redskab til at planlægge din dag.

For en 5:00 bryllup ceremoni, ville en prøve tidslinje være ...

 • 08:00 - opvågning for brud og brudgom. Denne indkaldelse kan omfatte hurtige påmindelser om de første ting at udføre i dag.
 • 08:15 - Kom ryddet op - et brusebad, barbering, vaske hår, og hvad andre tiltag er nødvendige.
 • 09:00 - Brude fest ankomst. Både brudepiger og groomsmen bør ankomme til deres respektive mødesteder tidligt nok til at blive klar til ceremonien og tilbyde hjælp til det lykkelige par.
 • 09:30 - Let morgenmad. Mange par er for nervøs til at spise meget på deres bryllupsdag, men en let, sund morgenmad giver den energi, du har brug for at udføre de mange opgaver at gøre i dag.
 • 10:00 - Site leverancer. Hvis parret har bryllup favoriserer, dekorationer og andre elementer, der er nødvendige til ceremonien eller modtagelse, bør de blive leveret tidligt nok i dag, der skal fordeles korrekt.
 • 11:00 - hår og makeup aftaler for bruden og brudepiger. På samme tid, kan mændene i partiet Brudesuite være at få professionelle barberer eller slappe af med andre aktiviteter.
 • 13:00 - Under personlige præparater, kan det være klogt at kontakte sælgerne til at kontrollere på sidste minut detaljer, eller til hurtigt at besøge ceremoni og modtagelse steder for at sikre alle opsætningen og dekoration går glat.

Wedding Day Tidslinje
Har du tid nok til at sætte på et korset kjole?

 • 02:00 - Kom klædt. Hvorvidt partiet Brudesuite vil være at få klædt i deres bryllup stads i hjemmet eller ved ceremonien sted, til budget tid nok til det tøj se deres bedste. En bryllupsdag overlevelse kit med syning forsyninger og sikkerhedsnåle kan være nyttigt i tilfælde af uheld.
 • 03:00 - Individuelle portræt sessioner. Før ceremonien er et godt tidspunkt for individuelle portrætter af bruden og gommen, der skal træffes, samt gruppebilleder med deres ledsagere.
 • 16:15 - første øjekast fotos. Par, der vælger at få de fleste af deres bryllup billeder taget før ceremonien måske ønsker at iscenesætte en "første øjekast" oplevelse, efterfulgt af yderligere portrætter af parret.
 • 16:30 - Gæsterne begynder ankommer. Betjentene skal være på plads for at hjælpe dem med at finde deres pladser og til at tage sig af eventuelle sidste minut detaljer. Bruden og gommen skulle være ude af syne frisk op.
 • 05:00 - Vielsen skal altid starte til tiden. Mens en forsinkelse på et par minutter, kan ikke blive bemærket, en lang forsinkelse er uhøfligt at gæsterne og kan forårsage for spekulation og rygter om kolde fødder.
 • 05:30 - Cocktail time og fotos. Efter ceremonien, et sortiment af portrætfotos med hele Brudesuite part, kan forældre, og udvalgte gæster tage op til en time eller længere, afhængigt af antallet af rejser, der er involveret, og hvorvidt parret har gjort mange af disse fotos før ceremonien.
 • 18:30 - Modtagelse begynder. Den nøjagtige bryllup rejseplan vil variere afhængigt af de begivenheder, et par har planlagt (strømpebånd kaste, bouquet kast, særlige danse, taler, etc.), den type måltid skal forkyndes (siddende eller buffet), antallet af gæster, og spontane aktiviteter. En typisk modtagelse varer mellem tre og fem timer for spisning, dans og generelle fest.

Faktorer, der påvirker Timing

En lang række faktorer, der kan påvirke den nøjagtige status for en bryllupsdag tidslinje, såsom ...

 • Påklædning Style: et korset brudekjole kan tage 15-30 minutter bare at snøre, mens en afslappet kjole er meget hurtigere at tage på.
 • Antal billeder: Et par med en stor brude fest og en omfattende liste over "must have" billeder skal budgettet ekstra tid til at sikre alle de skud er fanget.
 • Frisurer: et simpelt bryllup frisure kan være forældet på blot et par minutter, mens en omfattende updo kan tage en time til at forberede.
 • Kørsel: Hvis brylluppet og receptionen er forskellige steder, skal tid planlægges til kørsel, herunder eventuelle problemer trafik.
 • Uheld: Mens ingen par ønsker fejltagelser, ulykker eller forsømmelser på deres bryllupsdag, er det klogt at budgettet ekstra tid i tidsplanen bare i tilfælde.

Wedding Day Tidslinje
Glem ikke private øjeblikke.

Tips til din bryllupsdag Timing

Par, der er i stand til at slappe af og ikke bekymre sig om hvert minut af deres bryllupsdag vil nyde alle dagens særlige øjeblikke, selv om disse øjeblikke er ikke præcis til tiden. Øv et par forsøg med afprøvning af dressing, hår styling og andre tid-intensive aktiviteter, inden den store dag for at få en fornemmelse for, hvor meget tid der er behov for, og være forberedt på forsinkelser, hvis nødvendigt. Par bør også relay på deres leverandørers råd om, hvor meget tid der er behov for, samt rådgivning af webstedet koordinatorer og erfarne venner.En bryllupsdag tidslinje kan være et vigtigt redskab til at planlægge en ubekymret bryllupsdag, men selv de mest omhyggeligt planlagte tidsplan vil ikke altid gå ud perfekt. Par, der planlægger dagen, men er fleksible med deres timing vil stadig nyde deres fest og sikre, at alt sker i god tid.