Wedding Crashers

Wedding Crashers


Når du blander to kvinder-sultne mænd med en familie af møtrik sager, du får de 2005 komedie Wedding Crashers.

To Cads og en hel masse bryllupper

Mød John Beckwith (Owen Wilson) og Jeremy Grey (Vince Vaughn). Nogle fyre hænge-glide for rekreation, nogle går til gymnastik, nogle fyre gå til singler barer at møde kvinder. Bedste venner John og Jeremy er Wedding Crashers. De gør det, fordi det er et godt sted at score med kvinder.

Personligt fandt jeg den forudsætning lidt usandsynligt. Det har altid været mit indtryk, at enlige mænd hellere vil gå til tandlægen end til et bryllup, som er faktisk mere om familie og engagement, end det handler om sex, men det er forudsætningen, du bliver nødt til at acceptere at nyde filmen.

John og Jeremy har en grund til at være kynisk om ægteskab. De to mænd er forretningspartnere, skilsmisse mæglere i Washington DC, og de relationer, de ser, er de giftige dem går ned i flammer. Men væk fra arbejde, de går ned bryllupper, følger i fodsporene og tradition for den legendariske Chaz Reinhold (en ukrediteret Will Ferrell, mødtes sent i filmen).

Livet for den part,

Hvis det ikke var for deres caddish praksis med at forføre kvinder under falske identiteter, skulle nogen ønske John og Jeremy ved deres bryllup, fordi de virkelig gøre en fest gå. De danse med blomsten piger og gamle damer, gør ballondyr til børnene, og sørg for champagnen flyder frit, og alle har en vidunderlig tid.

De har nye navne og nye historier for hver bryllup og er lige så komfortabel i jødisk, katolsk, protestantisk, og kinesiske bryllupper. For perioden bryllup sæson, de har en blast. Og score de gør.

The Wedding af Sæson

Brylluppet sæsonen er nedtrappet, og John er ærligt opbrugt. De er ikke så unge som de plejede at være. Men Jeremy opfordrer John til at deltage i en sidste bryllup i denne sæson, fordi det er en biggie. Datter af fabelagtigt rige finansminister Cleary (Christopher Walken) skal giftes, og det vil være en kæmpe do, fabelagtige fødevarer blandt de rige og magtfulde, og masser af dejlige kvinder til at vælge fra.

Wedding Crashers

Så Wedding Crashers modvilligt gå ned en sidste bryllup. Ved brylluppet, hver mand kalder DIBS på en brudepige. Og de er begge Cleary døtre. Jeremy har sin øje med iltre udseende ung rødhåret Gloria (Isla Fisher), mens John er ramt af brudepige Claire (Rachel McAdams).

At Claire er bare kvinden for John er gjort klart, når hun har problemer med at holde fra griner på den lykkelige parrets sappy selvstændige skriftlige ægteskabsløfter. Men ved brylluppet reception, vises en hindring; Claires nasty øverste skorpe kæreste Sack Lodge (Bradley Cooper).

Jeremy synes at have bedre held med Gloria, men efter sex på stranden, hun erklærer sig et bare defloreret jomfru og dybt forelsket. Jeremy er klar til at lave en forhastet exit, men John har brug for mere tid. Ikke længere er villige til at gå videre til en lettere erobring, ønsker han at tilbringe mere tid sammen med Claire.

I mellemtiden har Gloria snoet hendes fars arm, og de to venner er inviteret til en familie weekend hus part.

Denne familie er Nuts

Så Wedding Crashers er slukket, op ad floden på en stor privat yacht til familien ejendom, til touch fodbold og familie middage og vagtler jagt og cykling.

På deres hjemmebane, er Cleary familien afsløret som en komplet frugtkurv. Deres sport kunne få en fyr dræbt. Sød lille bedstemor (Ellen Albertini Dow) bliver til en vulgarian potte-mund, når emnet for Eleanor Roosevelt kommer op. Fru Cleary (Jane Seymour), frustreret og drikke for meget, sætter bevæger på John. John er forelsket i Claire. Og Jeremy bare forsøger at holde sig i live. Søde, uskyldige Gloria binder ham til sengen, og underlige bror Todd (Kier O'Donnell) har designs på ham så godt.

Sandheden kommer ud

Til sidst, som det kunne forventes, John og Jeremy udsættes som imposters og vist døren. Men en anden sandhed er åbenbaret - Gloria indrømmer at Jeremy, at hun løj om at være jomfru. Efter at have kørt væk fra hende i dagevis, pludselig finder han hende uimodståelig.

Hjemme, Jeremy begynder en hemmelig affære med Gloria, mens John, i kærlighed og afviste, går i stykker, bryde fri fra Jeremy helt. Claire, forvirret og ulykkelig, accepterer at gifte sig Sack.

Noget er nødt til at give. Og det gør, da John går ned hans bedste vens bryllup.

Forsigtig Om Wedding Crashers

For Forældre: Wedding Crashers er ikke vurderet af MPAA, men tænker over det - delvis nøgenhed, seksuelle situationer, utroskab, og trældom? Ikke for børn.